בקשה

באהבה ובמילה טובה ../images/Emo24.gif

מאחר ואני מכירה אותך באופן אישי.יכולה להעיד שאת אישה מקסימה ,נשמה טובה, רגישה לזולת ורוצה לעזור לכל אחד מכל הלב .לפעמים עם כל הרצון הטוב צריך לשחרר מעלינו אנשים מעיקים,קנטרנים ורואי שחורות.להביע את דעתך בנחרצות. גם אני נתקלתי באמירות מצד אנשים שלא רוקדים על ריקודי עם.בעיקר התעניינו לדעת אם השמועות נכונות. תמיד הגבתי.....שאין לי מושג על מה הם מדברים.אנשים לרוב באים לרקוד וליהנות ולא צריך לתת פירושים וניחושים שונים ומשונים. נטע יקרה.העיקר אל תקחי ללב
שבת שלום

קסם,תנסי גם את, את סדנת הזוגות

ביקום, היא קרובה אלייך, היא הרקדה ממש מצויינת. 4.5 שעות נטו מינימום. עם הרבה הדרכה,לימודים והדגמות עם המרקיד ישראל שיקר. תוכלי לפגוש שם את באהבה. את יכולה גם לקבל מאהבה גם חוות דעת חיובית מאד מכל הבחינות.

תודה עזרא על המידע ../images/Emo9.gif

נראה לי יותר מידי שעות לרקוד ריקודי זוגות בערב אחד.לא? לסדנא כזאת צריך פרטנר מוביל טוב.מה שקורה לי לאחרונה ...יצא לי לרקוד עם רקדנים מובילים והיתה התאמה בריקוד[היה קושי להמשיך בגלל המרחק].אחרי זה קשה לרקוד עם כל אחד. חוץ מזה...עשיתי הפסקה קלה הרגשתי שצריך גם קצת לנוח.

לקסם ולשאר חברי הפורום.אספר לכם

מה שקרה והיה לי בהרקדה ביקום עם ישראל שיקר. לפני זה אני רוצה לציין שאני לא בא לבכות בפני חברי הפורות ולא בא במיוחד לקבל עצות,כי אני יודע ומשתדל לפתור את הבעיות שלי בעצמי. פשוט אני מספר, כי בבעיה כזאת ובבעיות שהזכרתי בעבר יכולים להיתקל גם רוקדים אחרים. שתבינו אני לא בא לספר לכם על הצרות שלי וכמה שאני מסכן, אני בכלל לא מסכן וטוב לי בחיים, אז ככה, נראה לי שהרבה בחורות מחפשות כל הזמן פרטנר שיוביל אותם טוב טוב, כל הזמן אני רואה שבחורות מחפשות בנרות בחורים כאלה, כמובן שזאת זכותם המלאה. לפעמים אפילו נוצר מצב אבסורדי כמו שקרה לי בהרקדה של שיקר ביקום בשבוע שעבר. אחת הבחורות בקשה לרקוד איתי ורקדנו ביחד במשך כ-4 שעות, לא ענין אותה מי אני, למרות שהיא מכירה אותי.רוצה רק ללמוד לרקוד, אני כאילו לא קיים,פרט לכך שאני בן זוג שרוקד איתה. היא לא רקדנית גדולה והרבה ריקודים גם לא ידעה לרקוד אותם, אבל כל הערב היא רצתה ללמוד כמה שיותר ריקודים עד לרגע האחרון והיא באמת נשארה הרוקדת האחרונה בהרקדה. אחרי 4 שעות של ריקודים ביחד ,ישראל שם את הריקוד שהיא מאד רצתה ללמוד אותו,"יש בי אהבה" ואני עדיין לא בקיא מספיק בריקוד הזה, והיא ממש התעצבנה עלי,מה זה התעצבנה.איך זה יכול להיות שאני לא יודע לרקוד את הריקוד הזה ,הרי כולם רוקדים אותו וברגיל בהרקדה שהיא הולכת תמיד נותן אותו, התלוננה עלי אצל אחד הרוקדים הטובים שבהרקדה שאין מי שיוביל אותה בריקוד החשוב הזה.אם היה משהו שיכל להוביל אותה,אז היתה לומדת את הריקוד.(איזה טירוף זה). היא כנראה יודעת שהבחור הזה שרוקד טוב נשאר לבד אחרי 12 בערב, כי בת זוגו הולכת הביתה בשעה זו,מתוך ידיעה מהשבועות הקודמים וכנראה גם רקדה איתו בשעות אלה אחרי שבת זוגו הלכה,אז היא הצטרפה לרקוד איתו עד סוף הערב, עד 12:40. ב-40 הדקות האחרונות אני הייתי רק צופה מהצד, אמנם הספיקו לי 4 שעות,אבל המעשה שלה היה מלוכלך, כי גם היא לא ידעה לרקוד את יש בי אהבה,למה אני כבחור חייב להוביל אותה ולא היא אותי. שאלתי אותה ,האם את חושבת שאני חייב לדעת את כל הריקודים, התשובה שלה היתה ,לא ,אתה לא חייב לדעת הכל ,אבל את הריקוד החשוב הזה כולם יודעים לרקוד.

ניצנץ1

New member
עזרא, נשמה טובה.. חפש לך רקדנית

שלא רוצה שיובילו אותה.. אחד שלומדת את הריקודים ולא מעתיקה.. התמונה של רוקדת מתחילה, שמובלת כדחליל מסרט " שלאגר" - אין תמונה יותר פתטית מזו.. אין שום סיכוי בעולם שרוקדת מתחילה תלמד את כל הריקודים שחסרים לה " מהובלה של בן הזוג", גם אם הוא בן זוג מעולה.. אחרי ארבעה ריקודים כבר אין לה מושג מה היא בכלל רקדה.. רואים את " המובלות" לרוב ממשיכות להיות מובלות גם אחרי חמש שנות ריקוד.. בעצם- גם את המובלים.. זה לא פריבילגיה של נשים בלבד.. ולמה לך להיות צופה מהצד? 12 בלילה ואחרי ארבע שעות של ריקוד- זמן טוב לפרוש בשיא.. המובלת שתשאר ותחפש " שאיריות" של רקדנים מובילים..אבל אם תרקוד איתה שוב- תצא האבא של הפריירים.. ואם להיט תורני זה ריקודי חשוב- היא ממש עוד לא הפנימה מהם ריקודי עם..

לניצנץ החביבה,היא מגיעה להרקדה

כבר 5 שבועות מההתחלה ואין לה בן זוג קבוע או שאין לה בכלל,היא יודעת לרקוד ,אבל לא ממש. אני הגעתי כרגיל לבד להרקדה הזאת בפעם הראשונה והתלהבתי מההרקדה. יכול להיות ששנינו נישאר לבד ללא בני זוג ונצטרך לרקוד ביחד מחוסר ברירה. אם אמצא במקרה אחרת ,ארקוד עם אחרת,כי כל הזמן היא היתה חמורת סבר עם פנים חמוצות. קשה לרקוד עם אחת כזאת.

ניצנץ1

New member
לבי- לבי איתך.. חפש משהו אחר..

לא ממש יודעת לרקוד, מחשיבה ריקודים עונתיים כריקודי חובה, פנים חמוצות, עוזבת בן זוג באמצע ההרקדה למען בן זוג אחר.. מציאה של ממש..

ניצנץ .תודה לך.את באמת צודקת ב100%

את בחורה נבונה. ובאמת, יש הרבה ריקודים עונתיים, נראה ונהיה חכמים יותר בעוד שנה. אני מכיר אותה הרבה זמן ,היא ותיקה בריקודים וכל הזמן היא מעתיקה ורוצה לדעת הכל, בינתיים היא לא יודעת לרקוד ממש. אני גם לא חושב שהיא נהנית בהרקדה. כשישבנו בהפסקה הקצרה של המעגלים,מתוך נימוס, חשבתי לשוחח איתה, לא רצתה להחליף איתי שום מילה, גם לא על ההרקדה.

../images/Emo13.gif תודה יקירתי!!!

ראית איך הסתבכתי...? מתאים לי. הייתי צריכה קצת "להתקרר" מדברי הבלע של אותה אישה מרירה השוחרת ריב ומדון (שדרך אגב הייתה מתה שמישהו יעשה לה "טובה"...), לפני שכתבתי את ההודעה בפורום. אבל אני אף פעם לא לומדת מטעויות ולכן העונש הזה מגיע לי. תודה על המילים
עזרא, אני מודה שיכולתי לנסח את זה טוב יותר ואכן דברי יכולים להתפרש לשני פנים. ו"מודה לך מעומק ליבי" על מגוון תכונות האופי שמנית בי ביניהן: חוסר כנות, אי אמינות, חחמנות והתחמקות בכל מיני תרוצים "חמקמקים". נפגעתי
רק-דן - גרמת לי לצחוק וזה טוב

באהבה.אני משוכנע שאת בחורה נפלאה

את בטח לא התכוונת לזנות אלא ,שכיום יש יותר חופשיות מאשר הצניעות שהיתה בעבר. למשל היום הלבוש הוא יותר ברובוקטיבי. בנות בגיל העמידה לפעמים לובשות חולצות בטן בצורה מוגזמת,או שהמחשופים לפעמים יותר עמוקים או שהמכנסיים נמוכים יותר מלמעלה, וזה קיים בעיקר בהרקדות הגדולות ולא בהרקדות המשפחתיות, כמו למשל הרבה בחורים ובחורות מתנשקים ומתחבקים הרבה יותר מאשר בעבר.

../images/Emo204.gif האהבה יקרה....

קודם כל, אל תבכי... כולנו כאן מתמודדים, מדי פעם, אל מול דברי הבלע הללו... וכ"א מאיתנו מנסה כמיטב יכולתו לנפץ את הסטריאוטיפ הזה {ותוגו שהוא קיים, ואין אחד מאיתנו שלא נתקל בו
} ... פעם מצליחים ופעם לא... בדרכך שוחרת השלום ניסית להצדיק בפניה את תחביבך המגונה בדברי כיבושין....
אילו סיפרת לנו שהורדת לה מיד
בראש... נוגרא לפנים
... והשארת אותה
ו
... תוך שהיא מצווחת בפחד... "חוזרת בי!!!!".... היית זוכה לתגובות אוהדות בעליל....

גוגו,את/ה צודק/ת בהחלט! אבל../images/Emo27.gif

אולי כדאי לאמץ את הגישה ההפוכה? גם אני נתקלת לא מעט בתגובות מעצבנות מצד אלו שאינם רוקדים. אנשים (שאני מספרת להם שאני רוקדת ריקודי עם) מגיבים בסגנון: "נו...שמענו...שמענו...מה שהולך בריקודי עם" לא מזמן, כתבתי בפורום אחר (לא פורום של ריקודי עם), ובין היתר ציינתי שאני רוקדת ריקודי עם. ובאופן שלא הפתיע אותי, קיבלתי תגובה "ריקודי עם זה בית - *****"... למרבה הצער, לא יעזרו כל מחאותינו, ולא נצליח לשכנע את הלא-רוקדים, שבאנו רק כדי לרקוד. כמה שלא נשתדל, תמיד תהינה "נשמות טובות", שיגידו דברים בגנות ריקודי העם. ולכן, לדעתי, הפיתרון הוא דווקא ב"הסכמה" עימם. כלומר, אני חושבת, שאם נענה ב"הפוך על הפוך", ונגיד: "נכון, אתם לא יודעים מה אתם מפסידים כשאתם לא הולכים לרקוד"...אולי, איכשהו, נצליח להפחית את דברי ההבל שלהם (ומי יודע...אולי באותה הזדמנות, יגיעו ה"סקרנים" הללו כדי לצפות מקרוב ב"חטאים" הגדולים
שמתרחשים בהרקדות, ובכך נגדיל את מספר הרוקדים). אגב, לא מזמן, הועלה בפורום השכן שירשור, שנושאו היה דווקא "הקץ לתמימות (ודי להתחסדות)"
נושא זה, הועלה כמובן, בציניות ובנימה מחויכת, כתגובת נגד לאותם משמיצי החוגים לריקודי עם. העיקר, שנמשיך להנות ולרקוד

rak dan

New member
בחוף תל ברוך ובכנסת עוד לא ביקרתי

עכשיו שסוף כל סוף נפתח בפורום שירשור מהחיים שעוסק במילה טובה באהבה בתשלום , איך אפשר לסגור אותו כל כך מהר. מתבייש לספר לכם שיש לי רגשי אשמה ונחיתות, כי בחיים לא ביקרתי בבית-זונות, ואין לי מושג כחול, איך המקום הזה ניראה מבפנים. אז קצת קשה לי להתווכח עם מומחית בת חמישים שראתה כמה דברים בחיים שלה, שטוענת שכך המקום הזה ניראה באורגינל. תיראו זה לא שאני ממש צימחוני במאה אחוז שלא יושב ליד אישה דתיה באוטובוס, גם לא טיבעוני נקניק תמים שעוצם עינים ולא מביט מדי פעם בשוק הבשר. כבר הצצתי בחלונות האדומים באמסטרדם, במועדוני הזימה בסאו-פאולו כש- 50 בנות בכל הצבעים והגוונים בחצי גוף ערום מרקדות על משטח שקהל יושב מסביבו. ועד השואו בבנגקוק במרחק נגיעה מבקבוק הקוקה קולה ומטווח החיצים לבלונים המתפוצצים בעירום, כולה ביג דיל את הפרנציפ הבנו. אבל זה שטרם ביקרתי עד היום בדבר האמיתי איך יתכן שזה קורה דוקא לי? עם חור בלתי סתום כזה בהשכלה חייבים לעשות דחוף מעשה. דבר ראשון אני מתכנן לבקר במוסד מסודר וחוקי בירושלים באישור הבד"ץ, שיש לו יושבת ראש, סדרנים וכל הפסיליטיס. בנוגע לחוף תל ברוך, תגידו הממשלה וחברת החשמל לא עובדים עלינו, זה באמת שתחנת רידינג כבר עובדת על גזים? כולם יודעים שנגד איידס אפשר לשים קנדום, אבל למות מזיהום אויר ממש אין לי חשק. במחשבה שניה אם למישהו או למישהי יש המלצה על מקום של הרקדה מפנקת, אח שלכם רק דן ישמח לבוא להשתעשע. שתהיה לכולנו שבת זימה נעימה.

rak dan

New member
אוניברסיטת תל-ברוך HELP ../images/Emo59.gif

עכשיו אחרי שגרמניה אכלה אותה במונדיאל, ה-מלך גדי הראשון הביא לנו "סימנים" שחזר מהגלות מה-הו"ל, הים בעזה הוא שוב אותו הים, ועדה איסט שיחקה אותה וחזרה עלינו בגדול. עכשיו זה רישמי עיניכם הרואות. מנהלת הפורום הנכנסת באתר אירגון היוצרים והמרקידים, מבשרת לנו שבאוניברסיטת ת"א יש לא רק הרקדות והכשרת מדריכים לריקודי עם, אלא גם לימודי "שרמוטולוגיה" לתואר שני, ואפילו סחבק רק דן מוזמן להתפנן. איתן שמידט, נא לדאוג לסילבוס שיהיה תואר מוכר, ולא ליטא, לטביה מה שהיה מיקודם ססס"ר ועכשיו חבר העמים. אליק, נא רשום מזכר לפניך !

באוניברסיטה מתקיימות האהבות הכי

גדולות משאר ההרקדות. מהאוניברסיטה גם יצאו הרבה חתונות. אחד מהפורום התחתן עם אחת נחמדה מהאוניברסיטה. כמובן שעדה מתכוונת שהאוניברסיטה היא הכי פרובוקטיבית והכי חברית משאר ההרקדות והכי כיפית. כששאלתי פעם אחת רוקדת,למה היא הולכת לאוניברסיטה הצפופה,ענתה לי ששם נמצאים כל החברים הטובים שלה. לפעמים יש באוניברסיטה גם מעידות. מעידה אחת ידועה לי בברור מחבר קרוב נשוי, שמעד עם צעירונת יפיפיה.

משהא

New member
רק דן אם יש חברים לא צריך פרוטקציה

אפתח ואומר לך רק דן ידידי שבין הכנסת ותל ברוך ביסוד יש הרבה מהמשותף. ההבדל הוא רק בדמויות המשתתפות במחזה. ואוסיף שההפסד שלך מכך שלא ביקרת בשני מקומות אלו הוא פחות מכניסה אחת להרקדה. אבל אם תעמוד על כך תוכל להעזר בחברך "עבדך הנאמן" לביקור חינמי בשני המקומות (לא כולל שירות).. היות ואני מכיר כמה חברים שלא ביקרו מעולם בשני מקומות אלו והם ניראים בריאים בגופם ובנפשם ולא מרגישים החמצה הייתי מציע לך לגמור את חייך המלאים בשמחה כמותם. אבל קצת להעשיר את השכלתך בשטחים חסרים אלו... מה שמייחד את הכנסת ותל ברוך זה ריכוז במקום אחד של כל מה שיש מפוזר בכל אשר תפנה במדינתנו היפה והטובה. השחיתות והציניות במינון ענקי שולט בבית נבחרינו ובתל ברוך יש מפעל בו ממיתים בכל שעה מליארדי זרעונים על מנת שלא יגיעו להיות חברי כנסת כי יש מקום רק ל - 120. ובאותו הליך משחררים ומרגיעים מאות גברים לחוצים, ומפרנסים נשים במצוקה. אז אולי כדאי שתוותר ??? מה רע לך ?? הסיבה היחידה שאולי כדאי לך לנסות את את תל ברוך והכנסת היא שאז תבין שמה שיש לך זה טוב בהרבה. בדיחה:- אישה נוסעת במונית ברחוב בתל אביב עם ילדתה בת ה-12 כשעוברים ליד יצאניות עומדות על המדרכה. שואלת הילדה מי אלו שלבושות כך, עונה האם שהן מחכות למונית שתיקח אותן הביתה. מתערב נהג המונית ואומר לאמא. למה את לא מספרת לילדה שאילו זונות? האם שותקת מבושה. אחרי דקה שואלת הבת. אמא לזונות יש ילדים? עונה האם בודאי מאיפה את חושבת באים לעולם נהגי המוניות. ריקודים שמחים אורי גבעוני

היצאנית - סיפור מהחיים

לפני שנים רבות, ביום שישי אחה"צ, אני נוהג במכוניתי כשילדי הקטן, שהיה בן 4 או 5 יושב מאחורה. באחד הצמתים עמדה אשה דהויה וניפנפה בעיפות את ידה בבקשה לטרמפ. מכיוון שהערכתי כי כבר פסקו האוטובוסים, והייתי במצב רוח נדיב, עצרתי ואספתי את האשה למכוניתי. לא עברו דקותיים והלד הסקרן שאל אותה לשמה. הילד קיבל תשובה, ומיד שאל אותה "מה את עושה" ? (כלומר במה את עובדת). האשה ענתה באדישות - "אני יצאנית". שתקתי, קיוויתי שהילד ירגע, יקבל את התשובה כמו שהיא ולא ימשיך, אך לא עבר זמן רב ונשאלתי - "אבא, מה זה יצאנית?" עוד אני חושב איך לענות לילד, והאשה ענתה - "יצאנית זו זונה". עבר זמן בו עיבד הילד את המידע החדש, ומכיוו שעדין לא הבין כנראה, נשאלה השאלה - "אבא, מה זה זונה?". פניתי לאשה ואמרתי - "סיבכת אותי, אז תסבירי לו את." והאשה הסבירה לו שזו אשה ששוכבת עם גברים תמורת כסף... למזלי, ירדה האשה לפני סדרת השאלות הבאה... הילד שתק עד שהגענו הביתה, ואז פנה לרעייתי ושאל - "אמא את יצאנית או זונה..." ועכשיו, לך תסביר לאשתך מה קרה בדרך... מזלי שיש לאשתי הרבה חוש הומור.

למעלה