בקשה

../images/Emo6.gif ועל זה נאמר...

"אל תעלה על טרמפ...שאינך יודע איך תרד ממנו" (כנ"ל- לגביי איסוף "טרמפיסטים"). אין ספק, שיש לך ילד מיוחד (האם גם הוא "זקן" "נמוך" ו"קרח" כמוך
?

ובאמת,אסור לאסוף טרמפיסטים שאנו

לא יודעים מי הם וכמובן שגם אסור לנו לעלות בטרמפים אנונימיים. זה מאד מסוכן. עכשיו סיפור על טרמפ שעליתי בו במסגרת הצבא. יום אחד קיבלתי חופשה הביתה כבר מהבוקר, ביקשתי לצאת בטרמפ מהממשל של חברון. כל השעות רק נכנסו טרמפים ואף טרמפ לא יצא, פתאום טרמפ אחד יוצא מהממשל והש"ג אומר לי , סע איתו זה בסדר. נכנסתי ונסענו. הנהג הסתובב בסימטאות חברון במשך שעתיים מעלה ומוריד טרמפיסטים וטרמפסטיות ערבים למושב האחורי. זה היה בשיא האינתיפדה. כל הזמן פחדתי שלא יכניסו לי סכין בגב מאחור, הם ראו שאני חייל ישראלי, בסוף אמר לי הנהג ,שהוא המוכתר של העיירה דהיישה שידועה לשמצה, הוריד אותי בצומת גילו, שגם היא היתה מסוכנת אז, והכל נגמר בשלום. עברתי מיד להגא ואז מיד התחילו הטילים של סדאם חוסיין, עברתי מהפח אל הפחת.

adaeast

New member
|שוטואיך ההרקדה של מירי אקוני הערב?

אף פעם לא הייתי בסדנת הזוגות וכעת הזמינו אותי להדגים שם את החלק הראשון בזוגות... דאגתי כמובן להמשך ריקודי הזוגות עם בן זוג - אך אינני יודעת איזה סוג של ריקודים? האם ההרקדה גדולה, קטנה? האם זו הרקדה ביתית או המונית? אשמח לשמוע דעתכם.... כמובן שאני מאמינה שזו לא מסוג ההרקדה כמו הנרמז כאן לעיל.

ריקודים בלבד

אולי שתלך לריקודים רק עם נשים, או לחילופין תקנה קלטות וידאו ותרקוד בבית ואז בטוח שהיא תרקוד ולא תייגע את מוחה בבגידות ועוד שטויות. ואלו שבאמת רוצים לרקוד זה ממש לא מעניין אותם.

את/ה צודק/ת כתר

היא לא באמת רוצה לרקוד, האישה הזו. והיא מחפשת רק את הרע בכל דבר ולא איכפת לה לפגוע באנשים. מצטערת שהייתי כל כך תמימה כשרציתי לעזור לה.

למעלה