בקשה

בקשה

מכרה שלי, אישה בת 50 רקדה בהנאה מגיל 20 עד גיל 38 ואפילו הייתה בלהקת מחול אחר כך נסיבות החיים אילצו אותה להפסיק לרקוד וכשביקשה לחזור, מצאה (ואני מצטטת אותה) ש"ריקודי עם זה לא מה שהיה פעם ואיך שזה נראה זה לא מתאים לי" "מה ששבר אותי זה שצריך להביא את הבנזוג לריקודים מהבית ואם אין אחד כזה, אין טעם לבוא" חוץ מזה היא טוענת שהריקודי עם הפכו ל"בית זונות.."
אמרתי לה שזה מאוד תלוי לאיזו הרקדה היא הולכת ושיש המון הרקדות מצומצמות ומשפחתיות שאליהן אנשים הולכים לרקוד נטו ואין שם שום "בית זונות" בקיצור, היא שאלה אותי אם אני מכירה חוג באיזור הצפון שבאים לרקוד בשביל לרקוד. אם כן, היא תשמח להצטרף. מאחר שאני לא מאזור הצפון רוצה לבקש ממכם המלצה בשבילה. אני מסכמת: הרקדה מאזור הצפון שהיא לא בית זונות... תודה מראש

באהבה ומילה טובה???

כינוי שכל כולו אהבה וטוב, והודעה שזורה ברמזים מדיפים ריח לא נעים? ישבתי לי בביתי וחשבתי והתאמצתי על באמת, אבל לצערי, אינני יכול להמליץ על הרקדה נאותה למכרה שלך. כל ההרקדות שאני מכיר, ואני מכיר הרבה, עונות להגדרה של "בית זונות", ר"ל. אבל, יש לי רעיון, לא לחינם אני יועץ דגול. את יודעת, כל חברה היא סך הפרטים המרכיבים אותה. אז אולי אם תצטרף מכרתך למעגל הרוקדים, ויצטרפו עוד אי אלו החושבים כמוה, ואני ביניהם, נצליח בכוחות משותפים לשרש את הנגע הנורא הזה בו לוקים ריקודי העם.

גלטובי

New member
בית ......

מי שחושב שהרקדות זה בית זונות סליחה על הביטוי שתשאר בבית

באהבה.האם שאלת אותה ,למה היא

מתכוונת שהיום ריקודי העם הם בית זונות. אני מסתובב בין ההרקדות במשך 31 שנים,באופן רצוף, עיני פקוחות מסביב, ואני מוצא שבריקודי עם משתתפים האנשים הכי מהוגנים. מה שהשתנה בריקודי העם זה רק הריקודים, לחברה שלך ולך, עשו שטיפת מח, אנשים הוציאו שם רע על ריקודי העם, כדי שבני הזוג לא יעזבו את הבית ויצאו לרקוד. מי עשה סטטיסטיקה ובדק שריקודי העם הם בית זונות. האם היא רקדה בזמן האחרון ואנשים הציעו לה הצעות מגונות? ואם כן היא יכולה לסרב בצורה מנומסת, האם היא חושבת כך רק משום שהרוקדים נראים לה כיום שמחים ופתוחים יותר מהעבר, באהבה,זאת פנטזיה שטותית, כיוון שהיא בחורה צנועה, אז מה הבעיה, היא לא תיהפך לזונה. מי שאמר לה שהיא צריכה להביא את בן הזוג מהבית הטעה אותה ושיבש לה את החושים. מה שאת אמרת לה ,גם זה לא נכון, כי לא משנה לאן שהיא תלך לרקוד, הרקדות ריקודי העם כולן תמימות, היא יכולה ללכת לכל הרקדה ולא צריכה לחפש הרקדה מיוחדת, הייתי רוצה לשמוע תגובות נוספות מחברי הפורום הנושא המרגיז הזה, שמכפיש את שמנו ואת ההרקדות בכלל, יכול להיות שמשהו אצלה לא בסדר, אולי האמינה לכל מיני סיפורי בדיות, האם מישהיא מחברות הפורום הפכה לזנזונת, אני משוכנע שלא. יש כאלה שבוגדים עם בנות זוגם רק משום שהיחסים בניהם מעורערים, זה קיים גם במקומות העבודה. באהבה,אני מתפלא עלייך שכנראה גם את חושבת כמוה למרות שאת רוקדת עם בעלך אין לך מושג כמה שאת טועה, בתשובה שלך אליה חיזקת לה את הדעה המופרכת הזאת, זאת סטיגמה שהדביקו לנו וחבל. תאמינו לי שאני לא תמים, אני יודע בדיוק את המציאות.

אני מכיר הרב יותר רומנים

שהתחילו בחדר כושר מאלה שמתחילים ברקודי עם ואם יש רצון למשהו מעבר כל מקום יכול להתאים בברכה שמוליק

לאחיתופל ולעזרא

מה? לא ברור מתוכן ההודעה שאילו הדברים שלה ולא שלי??
כתבתי במפורש שאני מצטטת את דבריה. והיא לא חברה שלי, אלא סתם מישהי (מכרה) - גם זה כתוב במפורש שגם אותי עיצבנה בפרשנות שלה על ריקודי העם. חושבת שכדאי מאוד לקרוא לפחות פעמיים לפני שקופצים.

קראתי גם קראתי

לו מכר שלי, ואפילו חבר שלי, היה מבקש ממני לצטט בשמו, הייתי אומר לו שאם ברצונו להפיץ את הגיגיו הלא מכובדים, יתאמץ וייכנס לפורום, ויוכל לכתוב כאוות נפשו. יש הטוענים שבמקומות העבודה מתפתחים רומנים רבים. האם בקורות חיים שמישהו ממלא, ובראיונות שהוא מתראיין בהם, הוא מבקש במטותא מקום עבודה שהוא לא "בית זונות"? בל נשכח שריקודי העם הם תחביב מאוד יקר לנו, ואין לנו רצון לכרות את הענף שבצלו אנו חוסים.

חברים.הפורום הזה ממש מעצבן אותי.

אנשים כותבים ואומרים שאני רק ציתתי. באהבה תקראי שוב את כל מה שכתבת, א. אמרת לה "תלוי לאן את הולכת" האם זה ציתות? כלומר לפי דברייך, יש הרקדות שלדעתך הן בתי זונות ויש הרקדות שאין בהן מעשי זנות. ב.ביקשת מאצלנו המלצה להרקדה. זאת אומרת שאת מבקשת מאיתנו למצוא למכרה הרקדה שאין בה זנות. מדברייך משתמע בפרוש שאת מסכימה איתה שחלק מההרקדות הן בתי זונות. אילו היית מפריכה את דעתה , היינו מבינים שאת לא מסכימה איתה. את בפירוש שיתפת איתה פעולה ורצית מאיתנו גם לשתף פעולה. אז בבקשה תבקשי סליחה, אם זה לא יוריד מכבודך. אל תנסי להתחמק מכל מיני תרוצים חמקמקים. בפורום הזה יש גם אנשים חכמים ואי אפשר לתכמן אותם בקלות.

ספיקטו

New member
הכי טוב שחברתך תישאר בבית

תמשיך לחשוב מה היא רוצה ושתהנה בדלת אמותיה. ואנ נמשיך להנות בחוגים שלנו, שהיא מכנה.... מי שעיסוקה בהשמצות, כנראה יש לה ניסיון אישי בנידון.....

אין לך מושג כמה שאתה צודק

זו אישה ממורמרת שכל הזמן מחפשת את הרע בכל דבר. מוטב שאתרחק ממנה ואשמע לאבא שלי שאומר: "מי שמתעסק עם זבל - מסריח"

נטע, שימי לב. ציטוט שלך:

"חוץ מזה היא טוענת שהריקודי עם הפכו ל"בית זונות.." אמרתי לה שזה מאוד תלוי לאיזו הרקדה היא הולכת ושיש המון הרקדות מצומצמות ומשפחתיות שאליהן אנשים הולכים לרקוד נטו ואין שם שום "בית זונות"". עד כאן אלה מילים שלך. קראי אותן שוב וחישבי אם לא יצרת מצב בו את מאשרת את דבריה. איני יודע אם כך באמת התנהלה השיחה, בכ"א לפי מה שכתבת כאן, לדעתי, עשית טעות.

ירון, הקדמת אותי בתשובתך את מה

שאתה כתבת רק לאחר שעניתי לה שנית, בנוסף אני גם הוספתי עוד טענה ובקשה ממנה. אבל בכל זאת ,אני חושב שבאהבה ,היא בחורה טובה.

גוגו11

New member
תופעה חוזרת

מעניין, שכל פרק זמן כזה או אחר, עולה הנושא הזה בשמות שונים. "בית זונות" "בגידות" ועוד כהנה וכהנה , צורות שונות ומשונות. דייייייייי, מספיייייייק, יצא לנו מהאף. תנו לנו לבלות ולרקוד בלי כל הבלגאן הזה. אין בהרקדות בגידות ואין בית זונות. יש הרבה אנשים שבאים בכייף וחלקם, בורח לכמה שעות מתלאות היום. גם אם יש משהו בכיוון, זה לא עניין של אף אחד מאיתנו. כל אחד יתעסק בשלו ולא בשל אחרים. עד כאן בנושא זה, וכדאי מאוד לסגור את זה.

צודק בהחלט גוגו

עשיתי טעות כשכתבתי את כל הזבל הזה פה בפורום. הכל בגלל אותה אישה (שאני בקושי מכירה) שהצליחה לעצבן אותי ברמות עם הדיבורים שלה אמנם אני די חדשה בפורום, אבל באמת זה נושא מאוס. נוסף על העצבים שחטפתי ממנה (וקויתי לקבל קצת אמפתיה פה...), גם לא הובנתי כראוי ע"י המגיבים ויצאתי כאילו שאני מסכימה איתה... מקווה שלא יגיבו עוד להודעה הזו כדי שהיא תעלם כמה שיותר מהר לעמוד הבא ירון, אם לא קשה לך, אודה לך אם תמחק את ההודעה הזו. שבת שקטה ונעימה לכולם

לא נורא נטע. מותר לך לטעות

והכל נסלח. את מוכרת בפורום כנשמה טובה (חוץ מהניק ניים שלך), מפרגנת וחביבה וכולנו סולחים לך. למחוק את הכל זה לא מקובל.

באהבה.את לא עשית שטות שכתבת

את ההודעה הזאת. את הובנת בצורה ברורה מאד. ההודעה הראשונה שלך לא מרגיזה. מה שמרגיז ,זאת התשובה הלא כנה ולא אמינה שלך. מההודעה משתמע בפירוש שגם את מסכימה שבהרקדות הלא משפחתיות יש זנות. ואת מבקשת מאצלנו לחפש לה הרקדה משפחתית שאין בה זנות. זכותך לדבוק במחשבה הזאת, בקשתך כמובן לא מתקבלת לפחות אצלי.

למעלה