באהבה ובמילה טובה
New member
בקשה
מכרה שלי, אישה בת 50 רקדה בהנאה מגיל 20 עד גיל 38 ואפילו הייתה בלהקת מחול אחר כך נסיבות החיים אילצו אותה להפסיק לרקוד וכשביקשה לחזור, מצאה (ואני מצטטת אותה) ש"ריקודי עם זה לא מה שהיה פעם ואיך שזה נראה זה לא מתאים לי" "מה ששבר אותי זה שצריך להביא את הבנזוג לריקודים מהבית ואם אין אחד כזה, אין טעם לבוא" חוץ מזה היא טוענת שהריקודי עם הפכו ל"בית זונות.."
אמרתי לה שזה מאוד תלוי לאיזו הרקדה היא הולכת ושיש המון הרקדות מצומצמות ומשפחתיות שאליהן אנשים הולכים לרקוד נטו ואין שם שום "בית זונות" בקיצור, היא שאלה אותי אם אני מכירה חוג באיזור הצפון שבאים לרקוד בשביל לרקוד. אם כן, היא תשמח להצטרף. מאחר שאני לא מאזור הצפון רוצה לבקש ממכם המלצה בשבילה. אני מסכמת: הרקדה מאזור הצפון שהיא לא בית זונות... תודה מראש
מכרה שלי, אישה בת 50 רקדה בהנאה מגיל 20 עד גיל 38 ואפילו הייתה בלהקת מחול אחר כך נסיבות החיים אילצו אותה להפסיק לרקוד וכשביקשה לחזור, מצאה (ואני מצטטת אותה) ש"ריקודי עם זה לא מה שהיה פעם ואיך שזה נראה זה לא מתאים לי" "מה ששבר אותי זה שצריך להביא את הבנזוג לריקודים מהבית ואם אין אחד כזה, אין טעם לבוא" חוץ מזה היא טוענת שהריקודי עם הפכו ל"בית זונות.."