בקשה

עוד אחד-אולי האחרון

שמעתי בטעות ת'שיר אז אמרתי למה לא... ג'ורג' וצ'ולו - עד מתי (צ'ולו) יו,עד מתי אלוהיי יו,הלוואי אלוהיי (ג'ורג') זו שנאה שאוכלת אנשים מבפנים בנאדם לוחץ לי יד אבל יורק לי בפנים מתי כבר תבינו לשנוא זה לא כדאי מבקש עזרה מאנשים ושוב אומרים לי ביי כמה זמן זה ימשך לעזאזל עד מתי ואני פה לבד צועק לכולם די אולי כבר תפסיקו להתעסק בשטויות עשית fun אז תדע שמשלמים על טעויות ונפלת,עלאק הם אומרים לי שאנחנו עם סגולה חייבים להתעורר החברה מזמן חולה אלוקים בבקשה שמע את התפילה ושלח לנו גיבור שיביא ת'גאולה פזמון: (צ'ולו) עד מתי אלוהיי,עד מתי ימשכו כך חיי הלוואי אלוהיי העולם יבין לשנוא זה לא כדאי (ג'ורג') עד מתי אלוהיי,עד מתי ימשכו כך חיי הלוואי אלוהיי העולם יבין לשנוא זה לא כדאי צ'ולו: אח שלי אני זוכר,על מה חרב הבית השני אח שלי אני זוכר,אלפיים שנות גלות שבי יו,אני שומר על גב אחי באהבת חינם נותר גם על הצי מהירדן ועד הים בתוך הסדום ועמורה מנסה למצוא חיי רודף את השלום וגם מודע לאשמדי כן אנשים רעים,הם מתמחים ברע הם מכירים אותו,יודעים אותו,כל סוג וכל צורה וגם אם לפעמים נראה כאילו אין לך ברירה אני תוקף אותם בטוב,וטוב לי בחזרה כולם אומרים המדינה מתפוררת שמענו כבר הכל ושוב המנגינה חוזרת זאת לא המדינה קשה זה אלה שחיים בה אין כאן אהבה נשארה רק אכזבה הראש מכור,סגור,שבור ולא רואים תקווה ולי ברור,אסור לי לאבד את השלווה ואז חמור עומד בתור כדי לחטוף עוד כאפה חוזר אל המקור,מוצא בו אור,תקשיב לבאבא הנה אנחנו ביניהם אנחנו בשלנו והם בשלהם הנה אנחנו ביניהם אנחנו בשלנו בומבוקלאט בשלהם הנה אנחנו ביניהם אנחנו בשלנו והם בשלהם הנה אנחנו ביניהם אנחנו בשלנו בומבוקלאט בשלהם (ג'ורג') אתה רוצה לשנוא אחי?אז תשנא אבל בשביל מה להתבזבז על בנזונה שאכול סרטים ומלא קינאה אנשדים טיפשים שונאים את מה שהם לא מכירים דופקים על אחרים סטיגמות תוויות ומחירים יו,עד מתי אלוהיי(צ'ול) מתי העם יקום יעמוד על שלו ויגיד די(ג'ורג') יו,הלוואי אלוהיי(צ'ול) (ג'ורג') אני אצליח להפטר לתמיד מכל שונאיי עד מתי אני שואל נמשיך לחיות בפחד כי אין דקה של נחת,והמדינה רותחת מתי כבר אנשים יפקחו את העיניים וייתנו לאהבה שמאחורי הדלתיים הסגורות לצאת ולפרוץ לרחובות שלא נראה תמיד רק פנים עצובות בוכות וכועסות אולי כבר תלמדו אחרי כל הטעויות שתמיד עדיף לצחוק במקום לשבת ולבכות לא לראות תמיד ת'חושך אלא את האור לא ללכת כמו עיוורים וליפול לתוך החור כלל אחד חשוב אחי תמיד כדאי לזכור שעם חזק אחד מנצח ת'טרור פזמון: (צ'ולו) עד מתי אלוהיי,עד מתי ימשכו כך חיי הלוואי אלוהיי העולם יבין לשנוא זה לא כדאי (ג'ורג') עד מתי אלוהיי,עד מתי ימשכו כך חיי הלוואי אלוהיי העולם יבין לשנוא זה לא כדאי

אה וקחו עוד בית כיפי אחד...

הרביעיה הפותחת - השיר פזמון: עושים ניסים כמו פרנס מפרנסים הרביעיה על הבמה בשמיים זיקוקים מזומנים ובחורות,חישגוזים בהרמות כל הזמן הם שואלים אותי מה לעשות מסתובב בחדר כמו נינג'ה,תה לא שם לב משחיל מילים לראש כמו קוצב לב וממשיך לדחוס,עד שהמח מהבהב באתי מראש פינה אל העיר וככה סתם ביום בהיר קוצץ ת'מתחרים כמו בקציר,בתקופת הבציר קוצץ אותם ואוכל כמו חזיר מקובל כמו עובדיה,קרימינל כמו דרעי לא אכפת לי מהרדיו,שימצוץ מנחן פרי יום אחד אקנה פרארי ולנד-רובר שחורה ואקח לגיל ססובר ת'בחורה אבל,עד אז עוד יש עבודה לפני זה יש חופשה,תופס לאמסטרדם טיסה חוזר כמו סופרמאן,בפעם השמינית מוציא עוד להיט,עוד חישגוז מצית אתה גם אוהב ת'ביט? מרענן כמו אורביט היי טק 128 ביט כספים מקזז מתחרים מתזז כסס מכסס,לא שותה קפה נמס מסתכל לך בעיניים הרבה זמן בלי למצמץ סע,בכיוון החץ אני אוהב איך שהחזה שלך קופץ,תני לגעת כי לי מותר אני מהרביעיה הפותחת שוב דופק עוד ביט,שלא נותן נחת תביא לי מיקרופון פטיפון ומחט פזמון: עושים ניסים כמו פרנס מפרנסים הרביעיה על הבמה בשמיים זיקוקים מזומנים ובחורות,חישגוזים בהרמות כל הזמן הם שואלים אותי מה לעשות אין לי כח,קפא לי המח יש לי צמח בארון שממשיך לצמוח הוא לא עוצר כמוני ומצמיח שורשים במוחות של אנשים גם החכמים גם הטיפשים רוצה לדעת מי אני?תשאל את הנשים חפש אותי בוי איי פי מפיל ראשים חזירים,לא חשוב הדרגה והתפקיד אני משמיד,כל אחד יגיד לעולם ולתמיד,בימים ובלילות מרים ת'בחורות כמו הרמה של משקולות אתה-זוכר מה אבא ת-מיד אמר אם נגמרו החישגוזים,נקנה עוד מחר ניהיה כבר מאוחר אבל הביט לא נעצר לא נגמר חוזר לכל עיר לכל כפר אני המלך בבר נסיך בדיסקוטקים מפליץ במסיבה,ישר כותבים על זה בצ'אטים נמאס לי מהליידי תנו לי רק לדפוק לא רוצה להתחתן איתך ולא רוצה תינוק קראי לי שמוק כי את צודקת,זכית בנקודה זכית בחופשה,אצלי בדירה תה רואה אותי ברחוב,אל תצרח תסתובב ותברח לפני שאני אותך אמעך-שח-מט כנראה ששוב ניצחתי,ראשים פיצחתי,רצחתי כשחברה שלך ירדה לי גנחתי

F i C o R o

New member
לכתוב גם פריסטיילים למיניהם?

כאלה שלא יצאו בתור שירים או משהו כמו רוב הפריסטיילים של פיזדה

F i C o R o

New member
דיגיביט נימי וצ'ולו- בוא שנה אותי

כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) אני חופש כמו מגנט לקריזה מערער על הרציונאליזם קרא לזה פסיכו-אנליזה מיגידימי עיצב לי נורמה? למי נתתי זכות? הוא רק עיצב דיפלומה הדיגידיביט מקים רפורמה לתיקון ההרגלים והמוסדות על לא להיות או כן להיות אני יהיה פה בלי אישור, ובלי טובות כל ההקרבות אני זורק לסל מחזור הן יחזרו בנוסח סיקסטיז ספוגות בקצת שיפור האגו שלי "לא לא" האכו שלי "כן כן" צד אחד אומר לי קח הצד שני אומר תן אומרים לי ייתכן אבל ברור שבטח אין לכן אני נשאר אופטימי, אף על פי כן אל תספר לי המסגרות שהן ירדפו אותי כל החיים אני שם פס נראה אותי יגיע בראשונים (איך?) שובר את המסגרות טוען שרק ככה בריא לי לחיות ברררררר, מי מתנגד לי מבין הבריות? הא? יש פה פה פה פוגרום פה, הפאבליקה בפוזה הם דופקים אותי כמו השטוזה ביד של דיויד ברוזה סוויט-לא-פוזה ג'נטלמן, הפאקין ילד טוב הם לא ראו אותי מקרוב הם לא ניסו אותי, צ'ולו מאן תחזיק אותי רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק תתבע את היונה של פד-אקס כי לא הותאמתי לסביבה על פי הטבע, את הדלת לא פתחו לי הבטיחו לי עתיד שלם ולא קיבלתי רבע אופוריה אדון עולם, איפה עינת גבע? איפה החירות שלי עשרים וארבע-שבע? איפה? מה זה פה טמבור אני מריח ימבה צבע חתמתי קבע אצלי אני המאסטר בשבילי בלאסטר מילולי תביא ארגז של טי-אן-טי לא יעצור אותי אם יש שם עוד אחד שלא יודע בנאדם, כי את הדבר הכי קטן אתה לא קובע (בנדאם)אני מניף טוב טוב טו טוטאל לוס הבוס אז בוא סתכל עליי תצא שטוח טוסט אז בוא שנה אותי רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) כולם רוצים (גם אני גם אני) רק אני לא (למה לא למה לי?) הפסנתר מנגן (דו-רה-מי דו-רה-מי) אתה זה אתה (אני זה אני) תן לו שמאלית דיגיביט, אני לבד מול העולם אני אחד אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני אחד רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לדפוק, רוצה לצעוק רוצה לבעוט, רוצה לשבור (תשבור נו) רוצה לרמוס, ולהרוס (תנגוס נו) ואם זה ראפ, ואם זה רוק רוצה לצעוק, רוצה לדפוק תשבור נו תנגוס נו תשבור נו תנגוס נו אני אחד, אני לבד מול העולם אני אחד, אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני אני אחד, אני לבד מול העולם אני אחד, אני לא כמו כולם אני אחד אני יורק אותם זורק אותם אוכל אותם האם, אני רותח אני חם אני

שחר סוויסה- לא מרים ידיים.lrx

לא לא סוויסי לא מרים ידייים... גם כשקשה ממשיך לחיות לא לא לא סוויסי לא מרים יידים גם כשקשה הפחד מלהשאר לבד בדד הפחד מלהשתגע הפחד להפסיד הפחד לגלות שאתה כבר לא שומע להרצח, להשכח, הפחד למסור את עצמך להשתנות לרדת לזנות הפחד למכור את עצמך הפחד מלקבל טלפון בלילה ולגלות שמתת בתאונת דרכים להיות הבדיחה של החבר'ה חבר במקרים מיוחדים שיכבו עליך סגריות, שיחטפו אותך כשאתה חייל שיטפלו אליך במשטרה בגלל שיש לך פרצוף מוכר פחד מלהתמכר לסמים קשים ולדעת שאתה מכור שהמכונית שלך תיעצר בשתיים בלילה בג'נין-כרכור הפחד לא לצום בכיפור, הפחד מלצום סתם הפחד לא לקבל תשובות לשאלות שעוסקות בבריאות העולם הפחד מלהאנס בסמטא חשוכה הפחד מלהתמודד עם זה אחר כך לחלום שאתה מת ולהווכח שלא חלמת לשכב עם נערת ליווי ולגלות שזאת אחותך להדבק באיידס מזאת שאתה רוצה שתהיה אשתך פזמון הפחד לטייל להתבלבל מכמות לא קטנה של כימיקאלים הפחד שיקיש אותי נחש ביום של התחתונה שלי ממש לא בא לי הפחד שההורים יתגרשו ויחלקו אותי לשניים הפחד לקום בבוקר ולא לראות יותר בעניינים הפחד מכאב שיניים שיגמרו המים שנסתכסך עם האמריקאים הפחד שלא תצא לי ילדה עם שתי ראשים ושלוש אוזניים הפחד שנפסיד במלחמה, שישלחו על ישראל אטום שאף פעם לא יהיה שלום שנמשיך לעמוד נח עמוד דום הפחד מלצאת עם בחורה שההורים שלך לא אוהבים שאחרי 3 שנים ביחד אתה מגלה שהם צודקים הפחד מדיכאון, לאבד את הזכרון, שירגמו אותך באבנים הפחד שלא תספיק לעשות את מה שבשבילו באת לחיים הפחד שאתה תקבל סרטן ותצתרך כליה לשרוד תצתרך להתחנן למשפחה להורים לחברים לדוד להתנדנד להתאבד להפרד הפחד מהלא ידוע הפחד שתמות תחזור לעולם ושוב תמות בפיגוע פזמון הפחד מלתת ולא לקבל הפחד שנשאר עבדים שנוולד להורים סוטים הורים מכים הורים שרוטים הפחד שאני לא אתחתן, שאישתי לא תוכל להביא ילדים הפחד שתהיה לי ילדה ויהיו לה רק ידידים הפחד שהחברה שלי תבגוד בי עם החבר הכי טוב הפחד שהיא תתחתן איתו ואני עוד אמשיך לאהוב- אותה הפחד מקנאה שנאה היום צריך לקבל חנינה הפחד שיפרצו לי לבית כשאני משקה את הגינה הפחד מהחברים שלי הא הא הא אוי אוי אוי אוי... פזמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא לא לא אני לא מרים ידיים גם כשקשה אני ממשיך שם זין אין אין אין אין לי דרך אחרת אלוהים במאי אני רק נמצא בסרט איך אתם חושבים שאני מצליח לשרוד בלי לעבוד לשדוד לחיות ביושר וכבוד אני גיליתי את הסוד... אני גילתי את הסוד!!

שחר סוויסה- לא מרים ידיים

לא לא סוויסי לא מרים ידייים... גם כשקשה ממשיך לחיות לא לא לא סוויסי לא מרים יידים גם כשקשה הפחד מלהשאר לבד בדד הפחד מלהשתגע הפחד להפסיד הפחד לגלות שאתה כבר לא שומע להרצח, להשכח, הפחד למסור את עצמך להשתנות לרדת לזנות הפחד למכור את עצמך הפחד מלקבל טלפון בלילה ולגלות שמתת בתאונת דרכים להיות הבדיחה של החבר'ה חבר במקרים מיוחדים שיכבו עליך סגריות, שיחטפו אותך כשאתה חייל שיטפלו אליך במשטרה בגלל שיש לך פרצוף מוכר פחד מלהתמכר לסמים קשים ולדעת שאתה מכור שהמכונית שלך תיעצר בשתיים בלילה בג'נין-כרכור הפחד לא לצום בכיפור, הפחד מלצום סתם הפחד לא לקבל תשובות לשאלות שעוסקות בבריאות העולם הפחד מלהאנס בסמטא חשוכה הפחד מלהתמודד עם זה אחר כך לחלום שאתה מת ולהווכח שלא חלמת לשכב עם נערת ליווי ולגלות שזאת אחותך להדבק באיידס מזאת שאתה רוצה שתהיה אשתך פזמון הפחד לטייל להתבלבל מכמות לא קטנה של כימיקאלים הפחד שיקיש אותי נחש ביום של התחתונה שלי ממש לא בא לי הפחד שההורים יתגרשו ויחלקו אותי לשניים הפחד לקום בבוקר ולא לראות יותר בעניינים הפחד מכאב שיניים שיגמרו המים שנסתכסך עם האמריקאים הפחד שלא תצא לי ילדה עם שתי ראשים ושלוש אוזניים הפחד שנפסיד במלחמה, שישלחו על ישראל אטום שאף פעם לא יהיה שלום שנמשיך לעמוד נח עמוד דום הפחד מלצאת עם בחורה שההורים שלך לא אוהבים שאחרי 3 שנים ביחד אתה מגלה שהם צודקים הפחד מדיכאון, לאבד את הזכרון, שירגמו אותך באבנים הפחד שלא תספיק לעשות את מה שבשבילו באת לחיים הפחד שאתה תקבל סרטן ותצתרך כליה לשרוד תצתרך להתחנן למשפחה להורים לחברים לדוד להתנדנד להתאבד להפרד הפחד מהלא ידוע הפחד שתמות תחזור לעולם ושוב תמות בפיגוע פזמון הפחד מלתת ולא לקבל הפחד שנשאר עבדים שנוולד להורים סוטים הורים מכים הורים שרוטים הפחד שאני לא אתחתן, שאישתי לא תוכל להביא ילדים הפחד שתהיה לי ילדה ויהיו לה רק ידידים הפחד שהחברה שלי תבגוד בי עם החבר הכי טוב הפחד שהיא תתחתן איתו ואני עוד אמשיך לאהוב- אותה הפחד מקנאה שנאה היום צריך לקבל חנינה הפחד שיפרצו לי לבית כשאני משקה את הגינה הפחד מהחברים שלי הא הא הא אוי אוי אוי אוי... פזמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא לא לא אני לא מרים ידיים גם כשקשה אני ממשיך שם זין אין אין אין אין לי דרך אחרת אלוהים במאי אני רק נמצא בסרט איך אתם חושבים שאני מצליח לשרוד בלי לעבוד לשדוד לחיות ביושר וכבוד אני גיליתי את הסוד... אני גילתי את הסוד!!

WuTang21

New member
קפוץ שירשור.. קפוץץץץץ

כיכר פארטי של הפרברים !! למישהו ישששששששששש ??

למעלה