בקשה

Dorfl

New member
כמה רוצחים אתה מכיר שלא היית מגדירם

כמעורערים בנפשם? כל רוצח שאני אתן לך, אתה תקרא לו מעורער בנפשו.

ofir_y

New member
דייייי!

אם נותנים לך דוגמא אתה פשוט אומר שהוא לא חרדי רגיל, ואימץ לעצמו רעיונות מטורפים. זה ההבדל בין חרדי לחילוני, לחרדי יש אידיאלים ואם הוא עובר עליהם אז הוא "לא חרדי" (אז גם אריה דרעי לא חרדי). אבל אם חילוני רוצח... אז הוא עדיין חילוני. ממש מתוחכם

qwerim

New member
היי חברה´

השופט קבע שהוא לא רצח אלא גרם למוות. רגיל = שהתחנך במוסדות חרדיים כל ימיו. ברוכים, בעל תשובה, עוד דבוקה בו הטומאה... עכשיו. סקולניק - לא חרדי, מיזרחי. לגבי ההוא מברוקלין - לא יודע. ביקשתי מקרה בארץ 30 שנה אחורה, גם ידוע שהחרדים בחו"ל יותר קרובים למזרחי מאשר לחרדים ואף פחות. לגבי זה שרצח ילד - אני אבדוק אם הוא היה חרדי. (זו הבדיקה היחידה עליי לעשות כרגע) לגבי הההוא מ "אור שמח" - גם בעל תשובה (י. ידען למד שם) וגם - רק חשד - ממש לא רלוונטי. ופתאום סיימתם להיות קרימינולוגים... אחרי כל התיעודים המרשימים באתר ובספרים... מעניין.

begone

New member
שקרן פתולוגי - אין כינוי אחר

"השופט קבע שהוא לא רצח אלא גרם למוות" חדשות וואלה ועיתון הארץ - ברוכים הורשע ברצח. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=253972 אתה שקרן עלוב! "רגיל = שהתחנך במוסדות חרדיים כל ימיו" אז גם אתה לא חרדי! ואם אתה לא חרדי, אז למה אתה מגן על החרדים? "ברוכים, בעל תשובה, עוד דבוקה בו הטומאה" טומאה? אתה מכתיר אותי בתור טמא? אתה בעצמך טמא. בושה וחרפה. "סקולניק - לא חרדי, מיזרחי" תן לי לעכל את הגזענות הזאת שוב - חרדי לא יכול להיות מזרחי? "לגבי ההוא מברוקלין - לא יודע" אתה לא יודע שום דבר על שום דבר. "לגבי זה שרצח ילד - אני אבדוק אם הוא היה חרדי" תבדוק גם איפה אלוהים נמצא. "ופתאום סיימתם להיות קרימינולוגים" אולי באמת תיקח קורס בקרימינולוגיה. בינתיים אתה קצת מתקשה להבין דברים פשוטים כמו גזר דין של בית משפט על רצח. די עם השקר, שקרני כזבני! די עם השקרים! זה נמאס, פשוט נמאס! כזבנוביץ´, אתה בדרך הנכונה להיות אמנון יצחק - לפחות מאה שקרים ביום, והכמות עולה ככל שאתה מתמחה.

qwerim

New member
תשובה

לא שיקרתי כי לא קבעתי כלום , אמרתי "ככל הידוע לי". מותר לי לא לדעת. "אז גם אתה לא חרדי" אני חרדי, לא "רגיל". (רגיל -שהתחנך כל ימיו במוסדות החינוך החרדיים ולא במוסדות החינוך החילונים) "טומאה" מטאפורה. "מזרחי" לא הכוונה העדה המזרחית
הכוונה לחוג המזרחי (הדתיים הציונים) "אתה לא יודע שום דבר" בנתיים נראה כאן שאתם לא יודעים, כשאינכם מסוגלים לתת לי מקרה 1 של רוצח חרדי.

qwerim

New member
אגב,

תודה שהעמדת אותי על טעותי. (שוב, לא קבעתי\שיקרתי כך היה בזכרוני, אך זה לא משנה, הוא לא חרדי מלידה)

begone

New member
פינוקיו - האף שלך מגיע לקצה היקום

"לא שיקרתי כי לא קבעתי כלום , אמרתי "ככל הידוע לי"" עיינתי שוב ושוב בשתי ההודעות בהן שיקרת - ולא מצאתי את המילים ´ככל הידוע לי´. אולי תפסיק לשקר כבר, פינוקיו? "אני חרדי, לא "רגיל"" אהההה! יש לנו כאן סיווג חדש! חרדי, אבל לא רגיל. אולי תתוודה שהסיווגים שלך מגוחכים לחלוטין? מה זה פה - חרדי, חרדי לא רגיל ולא-חרדי? נפלת על הראש? אילו מין סיווגים אלה? האם אתה קורא את מה שאתה כותב? הרגע כתבת שחרדי הוא אדם שהתחנך כל חייו במוסדות חרדיים, ועכשיו אתה טוען שאתה חרדי אבל לא רגיל. איך אמרו חז"ל - מזה החארטה הזה? ""טומאה" מטאפורה" כל החיים שאתה חי הם מטאפורה. מרוב מטאפורות כבר לא נשארו עובדות. "הכוונה לחוג המזרחי" הללללוווו! ´המזרחי´ כבר לא קיים! תתעורר! היום, המזרחי זה בנק או מקסימום שם של יין. אין כזה דבר חרדי המזרחי או לא המזרחי. חרדי זה חרדי. "אינכם מסוגלים לתת לי מקרה 1 של רוצח חרדי" ידידי המוזר והכזבן, פנה למשטרת ישראל ותבקש נתונים. כפי שאתה אולי לא יודע, יש איסור בישראל לפרסם את מוצאו הדתי של פושע בתקשורת. לכן כאשר אתה רואה ידיעה בעיתון על רצח, לא תראה את סיווגו הדתי של החשוד או המורשע. זה פשוט אסור על פי חוק. ועכשיו, אם אתה באמת רוצה נתונים נורמליים, פשוט תפנה למשטרה ותבקש נתונים.

qwerim

New member
צודק

כתבתי ש"כך בית המשפט קבע" שהוא רק גרם, שכחתי לכתוב לפי מיטב זכרוני או שהייתי משוכנע שכך קראתי. והסיווג שלי רלוונטי לחלוטין. מה שמוציאה מערכת חינוך (או חברה) אחת, לא מוציאה אחרת... ולא כתבתי שחרדי הוא רק זה שהתחנך כל ימיו במוסדות חינוך חרדיים. כתבתי שחהרדי שהתכוונתי אלין הוא חרדי "רגיל" שהוא זה שהתחנך במוסדות חינוך חרדיים רגילים.

qwerim

New member
אגב

עדיין אני מצפה 1. רוצח שהתחנך בחברה החרדית (ורצח בעודו נמצא בה) 2. איש מדע שחזר בשאלה תודה.

erez zon

New member
תגיד מה אתה עיוור../images/Emo35.gif

נתתי לך מס שמות של רוצחים חרדים שהתחנכו ע"פ חינוך חרדי.אני יכול להביא לך עוד אם זה לא מספיק לך.

qwerim

New member
כבר עניתי לעיל

סקולניק - לא חרדי, דתי לאומי. לגבי ההוא מברוקלין - ביקשתי מקרה בארץ 30 שנה אחורה, גם ידוע שהחרדים בחו"ל יותר קרובים למזרחי (דת"ל) מאשר לחרדים ואף פחות. לגבי זה שרצח ילד - אני אבדוק אם הוא היה חרדי. (זו הבדיקה היחידה עליי לעשות כרגע) לגבי הההוא מ "אור שמח" - גם בעל תשובה שחזר בתשובה בגיל מבוגר יחסית והתחנך בחינוך חילוני (י. ידען למד שם) וגם - רק חשד - ממש לא רלוונטי. אני רוצה רוצח חרדי התחנך מקטנותו במוסדות חינוך חרדיים, היינו שקיבל חינוך חרדי. בהתחשב בעובדה שמדובר בציבור של 500.000 איש, צריכים להיות 1\12 ממקרי הרצח בארץ נעשים על ידם. ואל תגידו לי שפתאום סיימתם להיות קרימינולוגים...

qwerim

New member
ושוב

שני העבירות החמורות ביותר בספר החוקים שהעונש עליהם הוא מאסר עולם הם: 1. רצח בכוונה תחילה 2. ריגול לטובת מדינה זרה. תמצאו בבקשה חרדי אחד. זה המשתמט עם השטריימל, רק אחד: שהורשע ברצח או בריגול בעשור האחרון. בואו נהיה לארג´ים: תמצאו לי בבקשה חרדי אחד, בשלושת העשורים האחרונים שהורשע באחד מאותם 2 עבירות חמורות. המוצא הישר (ויש גם חילונים כאלה) יזכה בפרס. (הפרס לזוכה המאושר: אבן שנזרקה בכביש בר-אילן). גם 4 העשורים האחרונים יזכו אתכם בפרס. עוד לא נולד החרדי במאה שערים שחלם אי-פעם לעשות לאויביו המרים ביותר את אותם המעשים שאנו קוראים עליהם יום, יום.

begone

New member
מר קוורים הכזבן

"רוצח שהתחנך בחברה החרדית" פנה למומחים לקרימינולוגיה. לי אין את הנתונים האלה. אני לא עוסק בהכפשת מגזרים ומדידת רציחות על פי אמונה דתית. "איש מדע שחזר בשאלה" יש המון כאלה - אבל אין אף משרד ממשלתי שעושה רישום מסודר על התופעות האלה. לכן אי אפשר להשיג נתונים כאלה. אני משוכנע שחוזרים בשאלה בדרך כלל מתביישים בעברם ומנסים להסתיר אותו.

qwerim

New member
שמענו

קישור לעיסוק בקרימינולוגיה חרדית נתתי מקודם. לתת גם את הקישור שעוסק בחוזרים בשאלה...? אני בטוח שגם אתה מכיר את האתר "חופש" לדוגמא פתאום נהיית חסוד וענו...

qwerim

New member
שמענו

קישור לעיסוק בקרימינולוגיה חרדית נתתי מקודם. לתת גם את הקישור שעוסק בחוזרים בשאלה...? אני בטוח שגם אתה מכיר את האתר "חופש" לדוגמא פתאום נהיית חסוד וענו... אני רוצה רוצח חרדי. מתוך 500.000 איש + כל הפשיעה החרדית הקיימת באופן שווה לחברה החילונית (לשיטת "חופש" כמובן) זו לא אמורה להיות פרובלמטיקה רצינית...

begone

New member
אתה לא מתעסק כאן עם מפגרים

הטיעון שלך הוא בסך הכל מיחזור טענה דמגוגית וחסרת-משמעות של אתר מנוף הידוע לשימצה. הטיעון שלך בעייתי מסיבה אחת פשוטה: אנחנו לא משטרת ישראל. אנחנו לא אוספים נתונים על חרדים רוצחים. באותה מידה אני יכול לשאול: האם יש זוכה פרס נובל חרדי? האם יש כוכב קולנוע חרדי? האם יש ספורטאי אולימפי חרדי? האם יש ראש ממשלה חרדי? האם יש שיאן גינס חרדי? האם יש גנרל חרדי? התשובה לכל השאלות האלה היא לא. ומה זה אומר? שהחרדים פחות טובים? זה אומר שהחברה החרדית היא סגורה, שמרנית, בדלנית ואנטי-הישגית.

qwerim

New member
ok

האם יש זוכה פרס נובל חרדי? - יש (ש"י עגנון היה חרדי (ציוני אמנם...) יש עוד) וגם אם לא היה, לחרדים בנתיים יש את כל נטל לימוד התורה עליהם שתופס את מרבית זמנם... האם יש כוכב קולנוע חרדי? - ב"ה שלא (ובטח שלא בסרטי אלימות - ילד עד כיתה ו´ צופה בכ7000 מעשי אלימות בטמבלויזיה, אני מכיר אברך שעלתה לו דמעה בעין כשפעם אחת הסתכל במרקע בבית חולים) האם יש ספורטאי אולימפי חרדי? - ב"ה שלא (יש לנו דברים חשובים יותר מפיתוח הגופה, ב"ה) האם יש ראש ממשלה חרדי? - עדיין לא
האם יש שיאן גינס חרדי? - ב"ה שלא (יש לנו דברים יותר חשובים לעסוק בהם) האם יש גנרל חרדי? - בטח שיש (אחד הרבנים שלי הוא טייס בחיל האויר, עד היום) כשהחילונים ישלחו את ילדיהם ללמוד תורה במקומנו, אנחנו נשלח גנרלים לצבא. בנתיים נטל לימוד התורה הוא עלינו.

begone

New member
שוב אתה לא דובר אמת, לצערי

"ש"י עגנון היה חרדי" בפירוש לא. הוא היה שייך לציונות הדתית. לא דוס. לא חרדי. "האם יש כוכב קולנוע חרדי? - ב"ה שלא" אמנון יצחק, הנערץ עליך, מפיק סרטי קולנוע. "האם יש ספורטאי אולימפי חרדי? - ב"ה שלא" ספורט משפר את תוחלת החיים, ומונע מחלות. "האם יש ראש ממשלה חרדי? - עדיין לא" עדיין לא ו´לא´ זו אותה תשובה. "האם יש שיאן גינס חרדי? - ב"ה שלא" מר בור ועם הארץ, בספר השיאים של גינס יש שיאנים של מחקר, תבונה, אומץ, עזרה לזולת והישגים מדעיים. כרגיל, אין לך מושג קלוש. "האם יש גנרל חרדי? - בטח שיש (אחד הרבנים שלי הוא טייס בחיל האויר, עד היום)" ילדון קטן - גנרל בישראל זה בדרגת אלוף ומעלה. אין אף גנרל חרדי. טייס בחיל האוויר איננו גנרל. אתה מפגין בורות של ילד קטן. "כשהחילונים ישלחו את ילדיהם ללמוד תורה במקומנו" אין שום טעם ללמוד תורה, כי אין אלוהים. "בנתיים נטל לימוד התורה הוא עלינו" זה לא נטל, זה בזבוז זמן מוחלט. בקיצור - הוכחתי לך שהחברה החרדית אולי רוצחת פחות (אולי), אבל לא מגיעה להישגים ולא מועילה לעולם הזה. כל החברה החרדית כולה, מראשיתה ועד היום, תרמה פחות לעולם ממר איינשטיין.

qwerim

New member
טוב.

אני מדבר על מוסר. בתחומי המדע אני גאה שהחברה החרדית לא השיגה הרבה, לימוד תורה חשוב יותר, כי אין מי שיעשה את זה. בכולל פונוביז´ ישנם אברכים שאני משוכנע שאם היו יוצאים לעבוד, הם היו מטובי המדענם בארץ, אבל הם בוחרים לשבת ולמוד במסירות נפש ומתוך דוחק.

begone

New member
מוסר - בוא נדבר על מוסר

"אני מדבר על מוסר" מה זה מוסר? חשבת פעם? הרי הטבע לא מוסרי. היקום לא מוסרי. כדור הארץ אינו מוסרי. ´מוסר´ הוא מונח מופשט, שהמציאו כמה בני-אדם שאת שמם כרגע לא אציין. מוסר זה פיקציה, מילה שהמציאו אנשים כמוני וכמוך. אין לה שום נפקות במציאות הפיזית. כריש איננו מוסרי ואיננו בלתי-מוסרי. הוא אוכל וטורף כדי לחיות. החברה האנושית עושה הכל כדי לחיות. מי שמפריע לי לחיות - אני אעצור אותו. וזה לא מוסר - זו הישרדות. לכן תשכח ממוסר, ילד. זה לא קיים. כל מה שאנחנו יודעים, בעצם, זה שאנחנו יצורים חיים ואנחנו רוצים לחיות. אין מוסר בטבע. זה לא קיים. "לימוד תורה חשוב יותר, כי אין מי שיעשה את זה" אין אלוהים. אין בשביל מה ללמוד תורה. "שאם היו יוצאים לעבוד, הם היו מטובי המדענם בארץ" אם לסבתא היו גלגלים, היא היתה האוטו של אמנון יצחק. שוב - אם ואם ואם ואם. אין ´אם´. יש מציאות. "הם בוחרים לשבת ולמוד במסירות נפש ומתוך דוחק" אז הם פשוט טיפשים. אין לי מילה אחרת לתאר את זה - אנשים טיפשים שעשו החלטה טיפשית. כי הם עובדים ישות שאיננה קיימת. והם לא מועילים לאנושות ולא מועילים לעצמם. פשוט טיפשים. עצוב, בוטה, חריף אבל אמת.

למעלה