בקשה

B2BWise

New member
אי...צודק....

ברמת החומר של-עד 3 מ-5 יח"ל בתיכון.... תודה מראש...

B2BWise

New member
רון?

אולי אתה בתור מורה למתמטיקה יכול לעזור לי? יש לי מבחן גדול וחשוב בסוף החופש.....וזה נחוץ לי... תודה מראש..

B2BWise

New member
בקשה

אם למישהו יש דפי נוחסאות באלגברה וגיאומטריה של המישור.... תודה! תודה! תודה! תודה!

דף 2

אל תיבהל מהנוסחאות אני עשיתי 5 יחידות ולא הבנתי מה כולן אומרות עד שהגעתי לאוניברסיטה

לפי דעתי זה שווה טאג ליין../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מה אתם חושבים? אולי המנהל הבלתי נראה של הפורום הזה יעשה עם זה משהו? ילד חורף

B2BWise

New member
תודה!

תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר!תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר!תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר!תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר! תודה רבה לך איש יקר!

B2BWise

New member
אמ....

תודה רבה.... אבל.... אולי למישהו במקרה יש דפי נוחסאות באימטריה של המישור..?

פולדרה

New member
הההאמממ...

אין לזה דפי נוסחאות, אבל בספר הכחול של בני גורן לטריגו´, יש את כל הנוסחאות שצריכים ל-5 יחידות. אני אנסה לעלות אותם.

B2BWise

New member
תודה רבה לכולכם!

זה באמת חיוני לי! ורק עוד דבר אחד קטן...ואני יודע שזה קצת חוצפה מצדי...אבל אולי למישהו יש משהו על אחד הנושאים הבאים? 1.משפט תלס 2. תוכנות חוצי זוית. 3.משולשים דומים 3.פורופורציות במש"י ובמעגל תודה רבה! אתם אנשים טובים!

alon14

New member
על 1-3:

1. בהינתן משולש כללי ABC ושתי נקודות D ו-E על AB ו-AC בהתאמה, DE מקביל ל-BC אם ורק אם AD:AB שווה ל-AE:AC (או בניסוח אחר, AD:AE שווה ל-AB:AC). 2. בהינתן משולש כללי ABC ונקודה D על BC, הקטע AD חוצה את זוית BAC אם ורק אם AB:BD שווה ל-AC:CD (או בניסוח אחר, AB:AC שווה ל-BD:CD). 3. המשולשים הכללים ABC ו-DEF דומים אם ורק אם אחד מהבאים מתקיים: א) זויות A ו-B שוות לזויות D ו-E בהתאמה; ב) זוית A שווה ל-D וכן AB:AC שווה ל-DE:DF; ג) זוית A שווה ל-D, וכן AB:BC שווה ל-DE:EF (וכן BC גדולה או שווה ל-AB, וגם EF גדולה/שווה ל-DE, אם כי תנאי זה דרוש כדי ש-ג) יהפוך למספיק אבל אינו הכרחי); ד) מתקיים AB:BC:AC שווה ל-DE:EF:DF. הערה: מספיק שאחד מהארבעה יתקיים כדי שכל השאר יהיו נכונים. הערה להכל: כמובן, בבעיות רבות תצטרך להחליף את האותיות הנתונות בניסוח באותיות אחרות (למשל, ABC יכול להיות דומה ל-FDE בהתאמה אבל לא ל-DEF).

B2BWise

New member
?!

הכיצד?! מכל האנשים החכמים ונדיביי הידע, לאף אחד אין מענה לבקשה קלילה?

למעלה