בקשה

kikona126

New member
עזבי..

גיליתי דברים (או שלא כל כך בטוח שגילית.. זה ישאר בסימן שאלה גדול!) שעדיף שלא הייתי יודעת על הניתוח שלי.....

פיצ 50

New member
קיקונית, התסכול גורם לפעמים

לצחוק על דברים שלכאורה לא מצחיקים..הרי מה כבר נשאר???

פז08

New member
מממממ יש לי דווקא כמה רעיונות לא רעים לפרסים

אבל אני לא בטוחה שהם חוקיים
האמת? אני חושבת שלבנות אנדו מגיע ספסוד, או איזשהו מבצע. למשל, כשהייתי בארצות הברית, היה מקובל שאחות שעובדת במערכת- אם היא מביאה אחות חדשה, היא מקבלת פרס כספי. למה שזה לא יהיה כך במרפאה בתל השומר? או למשל- כמו המבצע בסופרפארם עם הבולים, אוספים חתימות על פגישות, ובפגישה העשירית מקבלים אולטראסאונד חינם. בפגישה ה- 25 מקבלים אולטראסאונד תחת.......חחחחחחחחחח טוב, בנות, זה מה שקורה אחרי יום עבודה עמוס, המוח כבר לא מתפקד ורושמים רק שטויות..... פיצפיצ, איך המרגש? יותר טוב? גלים - אני ממש המומה מכך שאת גרה מרחק לא גדול ממני ובכל זאת לא יצא לנו עדיין לצאת לאיזה בית קפה יחדיו (פאבים ודיסקוטקים זה לא ממש הסגנון שלי....) קיקונה - מה שלום הכלב שלך? הסיפור שלו ממש נגע לי ללב...... ולגבי הניתוח והדברים שלא תמיד רוצים לדעת, לדעתי עדיף לדעת ולטפל מאשר לא לדעת. להיות כמו בת יענה ולטמון את הראש בחול, זה נוח אבל לא הכי חכם לעשות...... טוב, אם יש לכן עוד משהו משעשע, אשמח להשתעשע, יש לי טונה של עבודה הלילה, אז אכנס מדי פעם לפורום כשאזדקק לרענון (לאן הגענו, במקום להתרענן באמבטיה טובה או עם קפה קר מתרעננים בפורום אנדו'....... אבל האמת? מרגישים כאן בבית, לא?) לילה טוב, פז

kikona126

New member
הכלב יותר טוב

אבל אין לו עוד הרבה זמן... והוא סובל ואני פשוט לא מסוגלת לשחרר.... אני כל כך אוהבת אותו, לא רואה את עצמי בלעדיו.....

פיצ 50

New member
../images/Emo24.gifפזוש התגעגעתי, וקיקונית קבלי

התנצלות אם משהו לא היה במקום, אני לא מאופסת ויש משהו חדש שהתחיל לי ואני הולכת לכתוב לכם ולקבל מכן עצות. מקווה שאת מרגישה טוב..וגם הכלב.. שולחת לך
ו
על כל הדאגה...

liats80

New member
well

I can understand you that you need some time off. If you feel that this helps your soul even with everything hat is going on than great. Are you taking pain killers at the moment? Do you manage to do something??

פיצ 50

New member
ליאת יקירה

תודה יקירה על כל התמיכה.. אני עדיין בבלגיה אבל ברעיון מטיילת כמה ימים וחוזרת...ואני די מבריזה כי בא לי כל הזמן להשאר... אני חולה על אופטלגין בנוזל ואני שותה אותו בערך 60 טיפות(כשמותר 50 זה מינון של 2 כדורים) להגיד לך שזה עוזר?? זה רק מוריד את הכאב מעט, יש סוג של כאבים שמצאתי ששום דבר כמעט לא עוזר להם אבל לפחות ניתן לחיות ולהתנהל אם לוקחים כדור..אבל ההשפעה היא לזמן קצר... והיה לי יום עם כאבי תופת והחלטתי להיות חכמה גדולה ולנסות לצאת, לא עמדתי על הרגליים (אני סובלת מכאבים ותחושה שכל הנרתיק כאילו נקרע לי, שיש שם לחץ עצום..לא יודעת להסביר)וקשה לי גם לשבת, בקיצור התחלתי לבכות.... וזה גם לא עזר.. אסור לי זריקת וולטרן בגלל שזה מתנגש עם הכדור של דילול הדם. אקמול לא מזיז לזה..אדוויל נורופן בקיצור..... אני מנסה להשאר כי לפחות ולמרות המצב החרא הזה יש לי אחלה אוויר (יורד כאן גשם) וניתוק מסויים שלא יהיה לי בחיים בארץ....... נ.ב אצור עמך קשר לקראת סופ"ש אני עוזבת לגרמניה..

galim29

New member
מה עם כאלו שהתפטרו?../images/Emo9.gif

הייתי שמחה לתעזור רק שאני התפטרתי ולא בגלל האנדו, אלא כי התשעממתי רצח והבוסית שלי פסיכוטית בצורה פתלוגית.

למעלה