מממממ יש לי דווקא כמה רעיונות לא רעים לפרסים
אבל אני לא בטוחה שהם חוקיים
האמת? אני חושבת שלבנות אנדו מגיע ספסוד, או איזשהו מבצע. למשל, כשהייתי בארצות הברית, היה מקובל שאחות שעובדת במערכת- אם היא מביאה אחות חדשה, היא מקבלת פרס כספי. למה שזה לא יהיה כך במרפאה בתל השומר? או למשל- כמו המבצע בסופרפארם עם הבולים, אוספים חתימות על פגישות, ובפגישה העשירית מקבלים אולטראסאונד חינם. בפגישה ה- 25 מקבלים אולטראסאונד תחת.......חחחחחחחחחח טוב, בנות, זה מה שקורה אחרי יום עבודה עמוס, המוח כבר לא מתפקד ורושמים רק שטויות..... פיצפיצ, איך המרגש? יותר טוב? גלים - אני ממש המומה מכך שאת גרה מרחק לא גדול ממני ובכל זאת לא יצא לנו עדיין לצאת לאיזה בית קפה יחדיו (פאבים ודיסקוטקים זה לא ממש הסגנון שלי....) קיקונה - מה שלום הכלב שלך? הסיפור שלו ממש נגע לי ללב...... ולגבי הניתוח והדברים שלא תמיד רוצים לדעת, לדעתי עדיף לדעת ולטפל מאשר לא לדעת. להיות כמו בת יענה ולטמון את הראש בחול, זה נוח אבל לא הכי חכם לעשות...... טוב, אם יש לכן עוד משהו משעשע, אשמח להשתעשע, יש לי טונה של עבודה הלילה, אז אכנס מדי פעם לפורום כשאזדקק לרענון (לאן הגענו, במקום להתרענן באמבטיה טובה או עם קפה קר מתרעננים בפורום אנדו'....... אבל האמת? מרגישים כאן בבית, לא?) לילה טוב, פז