בקשה

gh1010

New member
בקשה

בנות יקרות שלום, לפני כשנתיים אובחן אצלי אנדומטריוזיס ומאז עברתי מספר ניתוחים כאשר האחרון היה לפני כחודש. אני קוראת את הפורום ושואבת ממנו מידע וכוחות. תודה על כך. אני סטודנטית למשפטים באונ' ת"א ואני כותבת סמינר בנושא המעמד של הסובלים מבעיות כרוניות בישראל, הן ברמה המשפטית (זכויות מול רשויות המדינה - ביטוח לאומי, דיני עבודה וכו') והן ברמה החברתית (השפעה על הזהות של החולה הכרוני, המסכות שעליו לעטות וכו'). אשמח מאוד אם תהיינה בנות שמעוניינות למלא שאלון, אנונימי כמובן, באמצעות המייל בנושא. אני מחפשת בנות שעובדות או עבדו ופוטרו או עזבו את עבודתן בשל הבעיה הרפואית. תודה שבוע מהנה

שולחת לך מסר

ברוכה הבאה כמובן

פיצ 50

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה

אשמח לעזור ועוד יותר בתור מי שיש לה תואר במשפטים, רעיון מעניין לעבודת סמנריון, אז אשלח לך מסר ואנסה לעזור.

kikona126

New member
פיצ מה שלומך?

איך מתקדם הטיול? מה עם הכאבים? נרגעו? מקווה שחזרת לעצמך ושאת ממשיכה את הטיול.

פיצ 50

New member
האמת שאני במצב נפשי קשה

לא יודעת אם ראית(סליחה) שבוע שעבר התעלפתי.. אחרי כמה ימים הוד מעלתה הגיעה
...וגרמה לכאבי תופת ודימומים מהסרטים. ולא די בזה שדיממתי מעט מפי הטבעת, אז בשיחה עם הגניקולוג שלי מהארץ הוא דרש שאלך למיון שכירורג יראה אותי. הכירורג אמר שאין טחורים, או פצע חיצוני ויש צורך לעשות קולונו' (שאת זה אני כבר יודעת). והם גם החליטו שאין מצב להמשיך ככה ויש צורך בעירי ברזל, אז מהבחינה הזו אני טיפה מאוששת אבל עדיין הצב רחוק מלהיות תקין ויהיה צורך כנראה בעירוי נוסף.. שלא לדבר על העליות הכספיות שחוגגות כאן היות ואין לי ביטוח זה יותר מבאס
המצב שנסעתי לטיול ואני בכזה חרא...מהעלות הכספית. עברו 10 ימים אני עדיין עם דימום (אומנם חלש) וכאבי בטן תחתונה שמזכירים לי שאני חיה... מקווה שאולי מעכשיו לפחות ל10 ימים יהיה לי ש-ק-ט
אחרת אני חושבת שאני אשתגע.......... תודה יקרתי על הדאגה ההתענינות והאמפתיה מקווה שבפעם הבאה התשובה הזו תהיה אחרת

liats80

New member
../images/Emo10.gif

I'm so sorry to hear you're still in pain. I can imagine you're going crazy. Where are you at the moment? It's good that you got some iron. Don't get mad, but - maybe it would actually be better for you to fly home and have your own doctors treating you (and getting all the test done now rather than in a month). It sounds quite impossible to enjoy a trip in your situation and feeling bad is always worse when it's far from home. I mean the flight will cost money, but less than what you spend now on seeing some doctors you don't know (and I'm guessing you don't really want o get tested further/ treated by them). Is that even an option for you? I join your hopes that you finally feel better and have a bit of peace and quiet.

kikona126

New member
ליאת לא שכחתי ממך

אתמול ישבתי וסרקתי, אבל משום מה הכל יצא לי כקבצים נפרדים ולא הכל ביחד... מנסה לעשות מזה קובץ אחד...

זואילי

New member
אוי פיצי ../images/Emo201.gif

מצטרפת לליאת, האם יש אפשרות שפשוט תסיימי עכשיו את החופשה ותחזרי?

פיצ 50

New member
חשבתי על זה...

ויש בי מצד אחד רצון עז לחזור, למוכר, לבית ולרופאיי היקרים אבל מצד שני ככ בא לי שקט מהחרא של המצב, אני מדמיינת אותי חוזרת וכל מחול השדים הזה תופס תאוצה: סוריאנו, אורולוג, גסטרו. ישגעו אותי בדיקות...שרק מזה בא לי לבכות.... לא יודעת ממש דיכאון... זה לא טיול זה חלום בלהות, רצו כאן שאלך לגניקולוג, ואני לא הסכמתי בשביל מה????מה זה יקדם/יעזור??? הייתי במיון שגעו אותי והספיק לי, אמורה לקבל עוד עירוי יום רביעי אולי זה יעזור מעט? פחות תחושת עילפון, הרופא אמר לי שיקח הרבה זמן למאגרי הברזל להתמלא ובטח אם אני מדממת אבל זה עזרה מידית כדי למנוע מצבים כמו עילפון... מה שאחזור לארץ ודי??? לא יודעת מה להחליט.... ומה עם הנפש??? חשבתי שמגיעה לה קצת חופש....

kikona126

New member
פיצ

מצטערת לשמוע שככה הטיול שלך. ראיתי שכמה ימים לא ספרת על מצבך וחשבתי שזה היה לטובה. יכול להיות וכל הכאבים האלו היו עקב המחזור שהגיע. אני בתקופה שלפני הניתוח עברתי מחזורים מהגהנום! הכאבים האלו זה בגלל שהאזור מתכווץ אבל חלק מהאיברים בפנים דבוקים... אז זה כואב (ואם יש ציסטה אז בכלל זה משהו אחר
) עשו לך סונר? בקשר לדימום מהרקטום, הדימום היה יום אחד או יומיים לפני המחזור נכון? וכרגע בזמן המחזור גם ניראה שיש דימום? (זה מה שהבנתי מההודעות שלך) ואני אגיד לך למה אני שואלת, כי לפעמים קורה לפני המחזור שיורד קצת דם ובמצב של שכיבה או ישבה (מסויימת) הדם נוזל אחורה, ואז זה ניראה כאילו ויש דם מהאזור (גם אם באזורים אחרים (הוגינה) אין דם) (קורה לי הרבה... במיוחד בימים שלפני המחזור שיש דימום שפתאום מפסיק) אז לפחות עד הבדיקה שתעשי, תחשבי חיובי, והדם הגיע משם... (ראש קטן לכמה ימים, לא יותר מזה
) בקשר להפסקת הטיול, אני אגיד לך מה שהוטרינר אמר לי היום (בקשר לכלב שלי אומנם) "תני לו עוד הזדמנות, אל תותרי כל כך מהר" (מדובר פה על כלב זקן שכואב לי לראות אותו במצב שלו... אבל היום זלגו לי דמעות של אושר שהוא הסכים לרדת איתי למטה וגם לטייל, הוא קם על הרגליים אחרי 3 ימים שהוא לא זז וכרגע אני וכותבת הוא עבר פה ליד החדר שלי
מקווה שהוא קצת חוזר לעצמו...) תנסי תראי עוד כמה ימים אולי אחרי המחזור הכאב ירגע אולי לא... ואז תחליטי.

פיצ 50

New member
לא עשיתי US

כי החלטתי לבדי!! שאני לא הולכת לרופא נשים כאן ויהי מה!! ובקשר לדימום 99,5% שהדימום היה מהרקטום. לקח לי זמן לקלוט את זה..זה היה בבוקר עוד לפני שהופיע הדימום הווגינאלי. רק היו כאבים. הייתי בשרותים ובדקתי את זה כמה פעמים ואין לי ספק שזה היה משם...וזה די מפחיד/מתסכל.. אח"כ היתה רגיעה ואז הגיע דימום ווסתי.. מצחיק איך כל פעם אני מרגישה שאני שוברת את השיאים של עצמי.... ובכל ווסת זה נהיה קשה יותר, וכואב יותר ואני מגלה שיש לי אכשהו יכולת לעבור את זה (כן בסוף אני על ארבע..) ואני מאמצת את גישתך, חושבת שאתן לזה צאנס. אני בקשר יום יומי עם הגניקולוג שלי והוא אפילו מצלצל אלי לראות אם אני חיה..וטוען שאני מדאיגה אותו... נראה מה יהיה... מליון תודות שלכן פיצ

זואילי

New member
אני חושבת

שכשתחזרי, תרימי טלפון לוטרינר של קיקונה. למה לא? כזה מרגיע...

פיצ 50

New member
זואלי אם זה ככה

אז למה לחכות שאחזור??אולי מחר על הבוקר?? אולי אחזור ישירות אליו..יעשה לי טיפול 10,000

זואילי

New member
תשמעי...

אצל הוטרינר לשעבר שלי היה גם שירותי רחיצה ותספורת. אז בהחלט - לכי על זה. אולי תקבלי מתנה קולר נגד פרעושים.

פז08

New member
זוזו, קרעת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

פיצוש, מה שלומך? המון זמן לא כתבתי לך..... (טוב, ככה זה כשאוהבים, עוברים כמה ימים בלי להתכתב וזה מרגיש המון זמן....). שמחה שקיבלת עירוי ברזל, בהחלט יעזור!! זה ברזל ישירות לדם... זה טוב ומחזק. תראי שבקרוב תרגישי יותר טוב. אני אישית לא הייתי חוזרת עכשיו. הרי הווסת בקרוב תסתיים, קיבלת עירוי ברזל ותקבלי עוד אחד בקרוב, כך שאת אמורה להתחיל לחוש יותר טוב. ואז מקווה, תוכלי לנצל את שארית הטיול על מנת לנוח ולהתאוורר לפני "המירוץ לבדיקות" שאת עומדת לפתוח בו. האמת, בנות, חשבתי על זה, אפשר לעשות שעשועון חדש "המירוץ לבדיקות". על כל בדיקה שעוברים מקבלים מספר נקודות, ואם מצליחים להתאפק ולהשאיר את בארגבל יבש למשל, מקבלים בונוס....חחחחחחחחחחחחחחחחחח אם מצליחים להתאפק ולא לברוח לשירותים באמצע, לא לבכות, לא לצעוק וכו' וכו' מקבלים עוד בונוס (אין ספק שאני לא הייתי מקבלת פה בונוסים......מפונקת שכמוני). מה דעתכן? כמובן שזה נכתב בהומור ציני, אם למישהי יש ספק. אני פשוט משדלת להתייחס לכל זה בשעשוע מסויים על מנת לא להכנס לדיכאון.... אין מה לעשות, אלה החיים...... מעדיפה להתבדח על זה.... מקווה שתמצאי כוחות פיצוש להמשיך את הטיול. לא חייבת לטייל הרבה, בעיקר לנוח. ככה עשיתי בסוף שבוע האחרון שנסעתי עם ההורים שלי. רוב הזמן ביליתי בחדר בצימר, אבל נחתי!! זה בהחלט היה חשוב לנפש..... זהו, אם את צריכה משהו, אנחנו פה בשבילך......

פיצ 50

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרסת אותי גלים..

אולי הסטרוסקופיה או צילום רחם בחינם
אפשרי גם פגישה עם סוריאנו...

kikona126

New member
פגישה עם סוריאנו זה פרס?

מה בקשר לחופש מסוריאנו לשנה? (כבר לא מגרד לי בתפרים)

galim29

New member
נתפשר על חופשה מל השומר../images/Emo3.gif

מה את רוצה מ- S? יש לו רק דברים טובים להגיד...

למעלה