בקשה להתייעצות-

מילה1

New member
אודי, לצערי- כל מילה נכונה!

תודה על חוות דעתך! רציתי לשמוע עוד דעה, שמא אני טועה, עקב המטען הרגשי שיש לי נגד הגברת. אני כרגע בעימות לא נעים איתה, אבל מכיון שגם אני אינני "קוטלת קנים" -צפויים לה חיים קשים בזמן הקרוב.

אגב שמעון, עם חלקים רבים ממה שכתבת

אני מסכים. הפתיחות הממשית נמוכה מכפי שניכר בדיאלוג רגיל. העקשנות והעמידה על זוית ראייתה ומסקנותיה יכולה להיות חריפה, לא וותרנית ומשתכנעת. מסודרת ודייקנית גם כן, ובאה מוכנה ומצוידת בכל הציוד והנתונים שהיא תיזדקק להם - אות לתכנון ומחשבה קדימה. רק שנראה לי, לנוכח עוד תופעות חזקות שלא ניתן להתעלם מהם שבהצטלבויות דרכים מסוימות המיפגש שמתחיל נאור עלול בהמשכו להיות קשה ופוגעני לגבי מי שבצידו האחר של המיפלס.

אם לא עונים תוך שעות זו התעלמות?

כולם בלי יוצא מן הכלל עובדים ועסוקים באלף עניניים ואין צורך להעיר הערה כזו. מה גם שלא התעלמו, אני לפחות לא התעלמתי רק הצעתי שנמתין לתגובה של מילה. אל תשכחי שהתייחסות כפי שביקשת וביקשו אחרים כבר מחייבת עבודה רבה יותר על הכתב וסימניו ולצערי טרם הגעתי לזה.

nili6

New member
שעות? כבר כמעט יממה,. מה גם שכן

הייתה נוכחות של הנשאל בפורום. ההתעלמות בולטת ולכן כן עלה בי צורך להעיר לא ראיתי את ההצעה להמתין , בתשובה למה שכתבתי. אבל מילא, כמו שאמרת, צריך להסתדר עם מה שיש.

נילי, אני לא יודע למי את מתכוונת

אבל גם יממה שלמה ונוכחות של הנשאל בפורום איננה נוגעת לדבר, כאמור זה מחייב התעמקות, זמן, ובשונה מסתם כתיבה. הייתי שמח אם היית ספציפית יותר, האם כוונתך לשאלה מהיום בבוקר לגבי איך הגיעו לפרשנויות מהכתב שמילה הביאה ? ההערות האלה שלך מיותרות ומותר לך להודות שטעית, אנשים מטיילים כאן לפי זמנם וחשקם, לא מחוייבים ללו"ז של מישהו, גם לא לנתח, לפרשן, להסביר. זה היופי שבפורום והשוני ממסגרת אחרת. אף אחד לא חייב כלום לאיש, גם לא להסביר, יש כאן הודעות וכתבי יד שעוברים לאיטם בלי שמישהו ניגש, גם אני טורח וסורק פה ושם כתבי יד בלי שמישהו אפילו מהמהם משהו שידעו שהוא חלף לרגע באיזור. מותר להזכיר, לשאול שנית, גם לנדנד, אבל זה צריך להיות בטאקט ובצורה נעימה, ותיכף תאמרי לי שמצחיק אותך שאני בא ללמד אותך טאקט מהו. תיתפלאי, אבל אני באמת יכול ללמד אותך מה זה טאקט.

nili6

New member
לאודי

לא אודי אתה לא יכול ללמד אותי כלום על טאקט. לעצם העניין- הפניתי את דבריי אליך ביקשתי סימנים תומכים ואיכשהוא דילגת על השאלה. למרות שהופעת בפורום. לא זכור לי שאתה מודה בטעויות שלך מעבר לכך שלא טעיתי כנראה שאם הערתי, מצאתי שיש מקום להערות שלי על כן אינן מיותרות באהבה רבה נילי.

nili6

New member
חידוד העניין

רגע אתה טוען שאם תפנה אליי שאלה ואתעלם, ואדלג עליה, זה בסדר?

אבל נילי, ברצינות, לא התעלמתי מכלום

פעם ראשונה כתבתי לך שנמתין לתגובתה של מילה ולאחר מכן יהיה הגיוני יותר לכתוב סימנים, נכון ? מילה הגיבה בבוקר, נכון ? כל היום לא הייתי בפורום, הייתי עסוק מדי ורק בשעות הערב נכנסתי וכתבתי כמה דברים. אז איפה כאן ההתעלמות ? ואולי אני עייף מכדי להתחיל בערב לעבוד על הכתב וסימניו, ובכלל עוד לא הדפסתי אותו. רק עכשיו, הדפסתי והתחלתי לכתוב כמה דברים, ולא סיימתי. אז למה להעיר ולעקוץ שמתעלמים ? מאיפה את יודעת כמה אני עסוק פנוי לכך? את כבר יודעת שהיה לי זמן לדברים אחרים ולא לענות, באמת נילי, זה ממש מיותר ומותר לך להודות בטעות ולבקש סליחה.

nili6

New member
אשתך בפורום??

טוב אז כנראה פיספסתי אם כך את מה שכתבת בקשר למילה. (דווקא חיפשתי שוב אבל לא מוצאת, זה כנראה לא היה בהתייחסות להודעה שלי). ההתעלמות- כי ענית על דברים שנכתבו אחרי השאלה שלי. אבל לא משנה, בסדר, בוא נרד מזה.

אשתי לא מתעניינת בפורום אבל כשאת

מסיימת במשפט: "באהבה רבה", אני ואת מבינים את הבדיחה אבל אשתי בשל דברים הרבה יותר פעוטים השאירה אותי לישון בחוץ. לכן צריך טאקט בחיים ולכן אני כאן ללמד טאקט את מי שאין להם.

nili6

New member
ואני אשמה שאתה נותן לאשתך להתקרב

למחשב ולא שומר על פרטיותך? .

מאיפה אני צריך לנחש שיכתבו לי פתאם

מכתבי אהבה ? ואני מספר לה שזה פורום מקצועי, רציני, כל האמינות שלי ירדה בעיניה.

graphein

New member
התרשמותי..

אישה שמפעילה הרבה בקרה ושליטה עצמית. אינה סומכת על אחרים. חשוב לה להראות אובייקטיבית אבל קל לה יותר לשים לב לליקויים ומגרעות שטומן מצב/תוכנית מסויים/ת מאשר ליתרונות או לתועלת שבו/ה. חשוב לה להקרין דימוי רגוע ובלתי תלוי. לכן, נמצאת כל הזמן 'על המשמר' על מנת לא להסתבך במעורבות רגשית. קשה לה 'לתת את עצמה'. בחינה מעמיקה של הרושם הקר והשאיפה לחוסר תלות באחרים מצביעה על האופי ההגנתי שלהם. זו גישתה של אישה שכבר 'נכוותה' ולכן, מנסה להימנע מהשקעה רגשית באדם שעלול לאכזב ולהיעלם והרי היא גאה מכדי לסבול מהאובדן.

הגבה לגרפיין

גם אני סבור שהיא נורא מתאמצת להיראות, אולי גם קצת להיות אובייקטיבית, מאוזנת ענינית ורציונלית, ששוקלת ונעה בתהליכים ברורים ומסודרים, אך זה כל כך רחוק מהמציאות, בשל השפעתו החריפה של הרובד האחר שזה בעצם הופך זאת לכמעט בדיחה. אני לא בטוח שמדובר בגישה הגנתית, אולי מתגונננת מפני טענה של כזו או אחרת אך לא מעבר לכך. נראה לי שהיא אכן נכוותה קשות אך זה קיבל ומקבל ביטוי דוקא בדפוסי התנהגות שתיארתי.

למעלה