בקשה להתייעצות-

מילה1

New member
בקשה להתייעצות-

חשוב לי לשמוע דעתכם על הכתב המצ"ב, כי אני מאד לא אובייקטיבית לגביו וקשה לי להתנתק מהידוע לי מהכרותי עם הכותבת (בת 50, יד ימין).

מילה, האם תוכלי לסרוק יותר חומר?

ומדוע הלחץ חלש כל כך? האם זו הסריקה? ובאיזה מכשיר כתיבה זה נכתב? האם את מכירה אותה מזוית מקצועית או אישית?

מילה1

New member
זה נכתב בפיילוט ואכן הלחץ חלש

ייתכן שאוכל לסרוק עוד חומר בקרוב. אני מכירה אותה מזוית מקצועית ולא חיובית במיוחד. לכן אינני אובייקטיבית ורציתי לשמוע דעות נוספות, כמובן שהחומר מוגבל ולכן אבקש רק מאפיינים מאד כלליים שניתן לראות בכתב ובודאי לא ניתוח מעמיק.

shamon51

New member
הי מילה

גברת מסודרת ודייקנית שואפת לשלמות. בעלת סמכות ויכולת ביצוע. שומרת מרחק מאלו שאיתם עובדת וגם מבני משפחה קרובים. הכל אצלה "Under control" כלפי חוץ מראה סימנים של פתיחות אבל שומרת על שלה ויכולה להיות עקשנית ולחתוך. יכולת מחשבה קדימה טובה מאוד. אין לה יציאות או חלומות ואילו הצד היצרי קיים אך תחת פיקוח. שמעון

הי מילה

לצערי לא מצאתי את מה שביקשת. לגופו של ענין והתרשמותי. מדובר בגברת שרשעותה והדחף שלה לפגוע, להרוס ולהסב עוגמת נפש עטופים באוקינוס של כוונות טובות וחיוביות לטובת הענין, הנושא, הכלל המסגרת או הפרט. יש כאן שחצנות ודמגוגיה עם פרצוף רציני אחראי. תחת דאגה וחרדה להידרדרות במצב, שנתמכים בשורה של מקרים, תקדימים, עובדות והוכחות קונקרטיות הגברת מוליכה להחלטות וצעדים שמשמעותן קשה. המתיחות, העצבנות, אי השקט הפנימי והתחושה של מותקפת רק מחזקים את התחושה שהיא איננה שלמה עם עצמה, עקבית ומאוזנת בשקול דעתה. מתוך מיגננה היא כבר מכינה את טיעוני הנגד למה שסביר להניח שיגידו מי שאינם שבעי רצון משיפוטה והתנהלותה בנידון. בקיצור, צרה צרורה שנוקמת בקורבנות מזדמנים ומתעללת נפשית תוך שימוש בעייתי בסמכות החוקית, בגיבוי הערכת מצב והקצנה בלתי סבירה באמצעים הנינקטים שלכאורה משקפים את האקוטיות שבמצב, אך בפועל באים לקדש מעשי נבלה. יש כאן המון 'דמעות תנין' על צערה, ועד כמה זה חורה וכואב לה, כרוך אצלה בהמון חיבוטי נפש והתייעצויות ביודעה את ההשלכות. מעט מפורט יותר אך עדין רשמים

לא יודע, מה אתה אומר ?

יש את הניתוח עצמו ויש את נושא הפומביות של הדבר. את נושא הפומביות קל היה לפתור ויכולתי פשוט לשלוח מייל, אך חשבתי שלטובת החברים עדיף כך. במדה שיש ברקע מערכות כאלה ואחרות ובהיעדר הכרת הרקע יתכן מצב שמישהו יפגע מכך, אך כאן אני סומך על מילה, שלא מאתמול איתנו שלא תאפשר זאת. ולגופו של ענין, כתבתי את מה שראיתי.

מילה1

New member
כמובן שאינני מתכוונת להשתמש

במה שנכתב כאן, זה בינינו ולעצמי בלבד, כדי לחזק או לשלול את הדעה שלי עליה. כמו כן אין סיכוי שהגברת או מישהו ממכריה ייכנס לפורום זה, מה גם שהכתב פורסם ללא חתימה וללא שם וממש בלתי אפשרי לזהות למי הוא שייך ומכיון שגם אני כאן בעילום שם- אין סיכוי לקשר את הכתב לאדם ספציפי. ושוב- תודה לכולם מראש!

והנה הוכחה נוספת שאני "עדין"

והנה הצעה למי שרוצים קצת להשתעשע. לאור התחושה של מילה שהייתי "עדין" ואני מודה לה על המחמאה, הייתי בכל זאת שמח לשמוע ממישהו, רק לשם המשחק והצחוק כיצד ניתן היפוטטית לכתוב טקסט כזה שלא יהיה "עדין" כל כך. לדגמא: לפנינו חריינית רצינית שלא מחמיצה שום הזדמנות כדי לנקנק מישהו, ואם כבר לנקנק אז 'רק בגדול'. עד שהיא לא רואה אנשים זבי דם וצורחים מכאב היא לא מרפה...

יתכן שהיא גם לא אמינה

ומציירת תמונת מצב ודיווח שלא תואמים את המציאות, אך בהחלט משרתים את הכוון והמגמה שהיא דוחפת אליהם. מילה, אני מניח שזה לא ניתוח שנועד להימסר לה היות שלא ציינת דבר כזה, אבל אם זה כך, אז בבקשה לא להראות זאת בצורה זו. תודה.

מילה1

New member
לא, אין לי שום כוונה למסור

את הניתוח לאף אחד. זה עבורי בלבד, לשם התייעצות בלבד (כתבתי למעלה בעניין זה).

לי אישית היא לא עשתה דבר

אבל אם זו חמותה של מילה כנראה שאצטרך למחוק את עצמי. האמת שאני באמת רואה כאן, ברובד תת הכרתי אך בעל עוצמה יתירה, אלמנטים בעייתיים במיוחד שמטים את שקול הדעת, ההחלטות וההתנהגות. לנילי, אתן סימנים תומכים לאחר תגובתה של מילה ולאחר שנשמע קצת רקע ועד כמה ניתן לכתוב דברים. יום טוב.

מילה1

New member
שייקה, היא באמת אומללה

אבל מהסוג שאינו מוכן להיות אומלל לבדו ולוקח איתו אל האומללות גם את הסובבים אותו- בקיצור, מהכרותי עם הגברת אודי מאד צודק (לא, היא גם לא חמותי, אלא אם כן ילדה את בעלי בגיל שנתיים ומסרה אותו לאימוץ...)

shamon51

New member
נילי עד מתי שאלות, תקפצי למים

תנתחי, אף אחד לא יאכל אותך. או על משקל השורות מלמטה: "ובסוף כמות היידע שתקבלי שווה ללניתוחים שתתני" בקיצור: בשביל ללמוד לשחות
צריך לקפוץ למים. שמעון

למעלה