בקר טוב =מי כבר קם

היומן

הוא מהלך חייהם של צעירים שלפעמים הוא קורא להם חלוצים ולפעמים מהגרים. ידוע לנו שישבו בקושטא היא איסטנבול של היום קרוב לשנה עד שקבלו ויזות. היומן הועבר בשלב ראשון לחוקרי אי' ואני מחכה לתגובה . במקביל יתכן שנוציא חוברת עם התוכן לצילומי הכתב המקורי עברית יפה שנלמדה בחדר באוקרינה זה לעכשו

../images/Emo42.gif קמתי...ואני כבר אחרי ה-../images/Emo96.gif

ואוטוטו יוצאת בחוץ... ת'ראות מאוחר יותר

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב../images/Emo24.gifקמתי מוקדם מידי

וחזרתי לישון
. כשקמתי שוב גיליתי שאני באיחור, רצתי לסדר את עניניי ואחרתי לכתוב את בוקר הטוב שאני אוהבת לומר. לא נורא, הבריאות מחכה לנו אפילו שאחרתי. גם שמש זורחת ויום של כיף אם לחוד או אם ביחד. וטוב שיהיה לנו עם עצמנו שנדע להנות מכל דבר, מן הפעוט ביותר ועד הגדול. כולם מחייכים שתו קפה מתוק, עם סוכר או סוכרזית. שתמיד יהיה לנו מתוק. אנימו, תודה שהזכרת את אליעזר שמאלי, לא אשכח כמה התפעלתי מספרו "אנשי בראשית" אפילו היום שווה לקרוא אותו שוב. לחונה, נסיעה טובה טובה. הייתי בקטמנדו לפני 7 שנים בערך והבאתי משם זכרונות נעימים, גם של אנשים, מקום נפלא. אני אומרת לך מה שאמרתי גם לסתוונית בזמנו, להשתדל לטוס מעל הרי ההימליה, זו חוויה שאין דומה לה.
שתהני מכל הלב

offe

New member
הודעה מננה

ננוש לא יכולה להיכנס לפורום משום מה כמה שהיא מנסה לא הולך בקשה ממני למסור לכם ד"ש וכשהמכשף יואיל בטובו להיפתח היא תוכל להיכנס לביתנו. offe

yaely2

New member
מנהל
מה זה כולם הלכו לשמש ולאור?../images/Emo17.gif

לְבַדִּי כֻּלָּם נָשָׂא הָרוּחַ, כֻּלָּם סָחַף הָאוֹר, שִׁירָה חֲדָשָׁה אֶת-בֹּקֶר חַיֵּיהֶם הִרְנִינָה; זהו חלק משירו של ביאליק מ 1904. אני חושבת שגם פה בפורום כולם הלכו לחפש את השמש ואת האור. אצלי היתה בשעתיים האחרונות הפסקת חשמל, חשבתי: "אני אכנס ויהיו מליון הודעות." ערב טוב

אנימו

New member
יעלי, תחושה לא נעימה ביותר

אבל מזלך שהיה עדיין אור. לפני שבועיים חווינו החויה בתשע בערב בלילה גשום וקודר. אבל ראי איזה ערך מוסף היתה להפסקת החשמל - הזכרת לנו שיר נפלא של ביאליק! ועכשיו מאחלת לך ערב מלא אור וחום.

yaely2

New member
מנהל
אנימו, את עשר ../images/Emo106.gif ../images/Emo24.gif

האיכפתיות עושה את ההבדל.

למעלה