בקר טוב =מי כבר קם

דרדרית

New member
בוקר טוב. מישהו הכין../images/Emo96.gif?

יושבת לי בצד בקור, טרם פקחתי את עיניי ורק הקפה יחממני כרגע... אם לא ציינתי- כפית שטוחה של סוכר. טוב? שיהיה לכם יום נעים

HAVA159

New member
דרדרית חמודה בואו נשתה

מזמינה את כולכם ל
ועוגה. דרדרית כפית שטוחה סוכר, נכון
וכמה סוכר לכל היתר
העיקר יום מלא חיוכים. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוול'ה בוקר טוב ,לי שני סוכרזית

בוקר טוב ,יופי של פתיחה ...הרגשתי ממש נכנסתי בחדר מלא חברים קרובים הקפה מעולה,טעים וריחני

HAVA159

New member
emmy5 צהרים טובים,

אני כבר אחרי האוכל ונכנסת למיטה ורואה קצת טלוויזיה וכמובן נרדמת, שולחת לך פרחים להיום כי בהמשך אשלח לך פרחים לשבת. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
למה את אישה ולא גבר?אוהבת אותך

תודה חוואל'ה כמה טוב לי שיש לי אותך ..את יודעת לפנק ,אז גם אני אשלך קצת פרחים להתחלה ..

HAVA159

New member
emmy5 יקירה אני לובשת מיכנסים

אך אני עדיין אישה חה חה חה. יכול להיות שבגלגול הקודם היתי גבר מי יודע. אבל לא פחות חשוב שיש חברה טובה, ומפנקת. אמי'לה המצגת ששלחת שלג ב-u.s.a ממש נפלאה אך די קשה לחיות במזג אויר כזה.ולמרות הכל להמשיך לחיך כי זה מדבק, וזה ממש טוב לנשמה. אוהבת
אותך חוה.

boaz31

New member
דרדרית אני מציע לך קפה של ערב-

אצלי אין סוכר רק סוכרזית,מצטער גם שלא הייתי פה בבוקר!!!!

HAVA159

New member
31 boaz אמי היחיד והנמים עדין

בוקר טוב בוקר מצויין על כולנו, צריך להתחיל את היום, ותודה לאל שאפשר להתחיל את היום. ולכל חולי השפעת, וכו" החלמה מהירה וללא סיבוכים. אז בואו נתחיל את היום במרץ ובשמחה, ונאחל לכולם המשך יום נהדר, ושבת נפלאה שתיהיה לכולנו אמן. אוהבת
חוה.

דרדרית

New member
טוב, מביאה ת'../images/Emo96.gif.....

תודה על ההזמנה.. חששתי שלא ראית אותי כי ישבתי בצד....

HAVA159

New member
דרדרית היי שימי לב כתבנו את ../images/Emo140.gif

ההודעה באותה שעה ב-7.23 לכן לא ראיתי אותך לראשונה דרדרית יום נפלא לך ולכל אלה שנמים עדין. בוקר נפלא, אוהבת
את כולכם חוה.

maxima

New member
בוקר טוב בוקר אור כולם...(-:../images/Emo42.gif

בנתיים זורחת לה שמש חיוורת כמו מתביישת ואני מצפה לה שתאיר את יומי בשפע זריחה זכה וחמימה. וברגע זה ממש זרחה לה השמש בכל אורה ויפעתה האח כמה אני אוהבת שמש של חורף ואני בדרכי לחוג התעמלות ו...עוד יום ארוך לפני יום נהדר לכולם

אנימו

New member
בוקר טוב וסיפור לחודש שבט

סיפור הלקוח מתוך הספר "יפה את ארצנו" שנכתב ע"י אליעזר שמאלי (בהוצאה משנת 1951), מחנך וסופר (נולד ב-1901) שסיפוריו היו חומר קריאה בעיקר לנוער העברי. בספר הנ"ל יש גם ציורים מרהיבים של צבי לבני שלצערי אני לא מצליחה להעביר אותם בפורום: "בחודש שבט טיילנו בשדה הבור. הלכנו לאסוף כלניות. הלכנו ושרנו וצחקנו. ופתאום, ומאחורי שיח נמוך וענף, ברחה ארנבת בקפיצות ודילוגים. לא רדפנו אחריה כי היינו עייפים, אך נגשנו לשיח והרימונו את בדיו הענפים. האח, האח! בגומה קטנה שלרגלי השיח, מצאנו שלשה גורי ארנבת רכים ונחמדים, שערם אפור-כתום, זנבותיהם לבנבנים ואזניהם ארוכות-ארוכות. .......לקחנו אתנו רק אחת ........ ובביתץ רפדנו לה משכב בתיבה. צמר-גפן ומטליות. שינעם לה שביה. יצקנו חלב בצלחת, ושמנו לפניה, אך היא לא לקקה, לא פתחה שפתיה. כבדנו אותה בכרוב וחסה, אך מטובנו לא טעמה ובשיניה לא לעסה. -ארנבת ,ארנבתנו, למה את עגומה? ..... -ארנבת ארנבתנו, אנחנו אוהבים אותך מאוד! ..... -על אמך ואחיותיך את מתגעגעת? היא אומרת: כן .-את ראשה היא מנענעת.... לקחנו את השבויה בידים חרדות ושבנו אל השדה לחפש את ביתה. מצאנו את השיח הענף בשדה- הבור ואל האחיות השתים החזרנו את הגור. נתאר לעצמנו את השמחה הרבה ששמחו אותו יום אמא ואבא. שמחו ודאי גם האחיות השתים, כי הן נס ממש קרה, נס משמים. ונשמח גם אנו, עם כל המשפחה ונברך אותם: גדלום בהצלחה!" בברכת יום טוב שיעמוד בסימן מעשים טובים!

HAVA159

New member
boaz31 היה לי באמת בוקר
נפלא

בועז, היתי אם המטופלים שלי בפעילות חברתית, כך שהיה להם כמה שעות של תעסוקה. המשך יום נפלא לך. אוהבת
חוה.

למעלה