בקר טוב =מי כבר קם

boaz31

New member
HAVA159 ברכה שלי טובה להמשך

היום....מה שלום בעלך??? האם התחיל לצעוד מעט???

HAVA159

New member
boaz31 ידידי ערב טוב לך

כן בעלי היתחיל מעט ללכת, ב-11 לחודש יש לו תור לדופלר רגליים ז"א עורכים.נקווה לטוב. המשך ערב נפלא שיהיה לך אוהבת
חוה.

emmy5

New member
אמי היחיד האם הבאת פתק על החיסור?

איפה נעלמת לנו , ככה באים בלי מילת הסבר...פתק ...הית חסר לנו ..בוקר טוב

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,מקסימה ,עליזה

וכולם , אתם עושים חיים ,שותים קפה ,מפתפתים , ואני קוראת ספר בשקט ...או מדברת קצת עם השכנים הרחוקים "ניו זילנד"

emmy5

New member
האם שמתם לב כמה מהר רץ לו הזמן ?

היום 3 לפברואר ,כבר שבועים שאני פגשתי אותכם ...עוד מעט נגמר לנו השנה 2005 חה חה חה מאחלת רק זמנים טובים שיהיו לנו ..

אממי החביבה

הזמן עובר מהר כל כך, ואי אפשר לעצור אותו, אבל אני משתדלת להאריך אותו, תשאלי איך?! אגלה לך, פשוט מאוד אני קמה מוקדם והולכת לישון מאוחר, בלי לישון בצהרים, כי חבל לי על הזמן, ומשתדלת לנצל כל רגע, לפי מה שאני רואה רוב החברות במטבח ומבשלות, הרי היום יום חמישי, אצלי כבר ממזמן הפסיק להיות יום חמישי, יום של בישולים. עממי תודה עבור הדברים היפים שאת שולחת לי, נהנית מהכל מאוד מאוד. אנחנו רק בהתחלת שנת 2005 ואת אומרת שעוד מעט זה נגמר, זה מזכיר לי בדיחה, אדם נשפט ל-20 שנות מאסר, כל המשפחה היו מאוד מודאגים מהזמן הארוך שהוא צריך לשבת בבית הסוהר, והוא אמר להם: מה אתם כל כך דואגים, בוקר ערב, בוקר ערב והזמן עובר.חה חה חה!!!!!!!!!!! בידידות

emmy5

New member
לאה שלום , את מקסימה ...

אצלי רק יום שישי עובדת קשה .. עכשיו בדיחה חמודה .... שני גימלאים נפגשים ..אחד שואל את השני ..מה שלומך? א ב עונה לו . מה זה א ב ? אלטה ביינר ...אני צחקתי עכשיו תצחקי גם

HAVA159

New member
לאה'לה ערב טוב לך

מזמן לא דיברתי איתך, אך בהמשך לבדיחה שלך, גבר קשיש מתחתן אם צעירונת, למחרת החתונה החברים מאוד סקרנים לדעת איך עבר ליל הכלולות, שואלים אותו, נו, איך היה? עונה החתן בסדר גמור. מה זאת אומרת בסדר גמור, עונה החתן היא בסדר אני גמור, אוהבת
חוה.

הי חוה וערב טוב, אממי הבדיחות גם

בשבילך. שמחתי לשמוע ממך חוה, אל תדאגי, אני עוקבת אחרי כל מה שאת כותבת, יש לי גם 2 בדיחות יפות בשבילכם, ולכל מי שיקרה את זה. בגלל המצב הכלכלי הקשה, שלח מומו את אישתו ערב אחד לחוף תל ברוך, לצורך השלמת ההכנסה. בסוף הערב אישתו מביאה הביתה 502 שקל. יופי אומר מומו, אבל מי האידיוט שנתן לך 2 שקל? ענתה האישה: מה זאת אומרת? כ ו ל ם!!! חה חה חה לה לה לה. יש לי עוד בדיחה. פיל ובנאדם יורדים לשחות בנהר, לפתע מתחיל הפיל להיחנק מרוב צחוק, שואל האיש: מה מצחיק אותך כל כך? עונה בפיל: אתה רוצה להגיד לי שעם זה אתה גם שותה????????? חה חה חה לה לה לה!!!!!! בידידות

HAVA159

New member
לאה'לה ממש טוב שרק נצחק../images/Emo24.gif

אנני יודעת אולי כבר היה בפורום. פרסי נכנס למסעדה ומזמין ארוחה,בתום הארוחה מוגש לו חשבון על 49.90 ש"ח הלקוח נותן 50 ש"ח כעבור שעה שואל המלצר את את הלקוח למה אתה מחכה עונה הלקוח לעודף, המלצר חוזר ומגיש ללקוח 10אג" סוכריה, וקונדום. אומר הלקוח 10 אג" אני מבין סוכריה אני מבין, אבל בשביל מה הקונדום? עונה המלצר זה שלא יתרבו כמוך. אוהבת
חוה.

MAOR1924

New member
עים מותר גם לי מותר

בבית ספר אחד קם תלמיד ושואל את המורה מה אבדלבין אבא ואימא אם שניים קמים בבוקר לובשים חולצה ומיכנסיים מכינים סנדביצים והולכים לעבודה אחרי שחוזרים מהעבודה הולכים ביחד לעשות קניות באים הביתה שניים מכינים לנו אוכל שניים עושים ספונדגיה בבית וכן אלה המורה חשבה מה שחשבה וענתה לתלמיד בשתי שאלות מה מידה של נעליים נועלת אימא שלך??התלמידעונה 36 ..ומה מידה נועל אבא שלך תשובה 42 אז המורה אומרת אתה רואה האבדל אוה בין הרגליים סליחה על הגסות רוח שהיה לכולם לילה טוב ומצב רוח מרומם

emmy5

New member
MAORלא כולם יש להם 36 ..מה עושים

שיש לה גם 42? ערב טוב MAOR

MAOR1924

New member
מדובר על אבא ואימא שלו

לא עלינו אצלנו באמת כבר איו אבדל ....לילה טוב

אנימו

New member
../images/Emo140.gifללאה שלום לילה טוב../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

אנימו

New member
לכל בעלי הבדיחות שיצר הבדחנות

הסתער עליהם לעת לילה - מקוה שעברה עליכם שינה שקטה ללא פרצי צחוק ...

זה סימן טוב

אם אני נפקד -סימן שיש תעסוקה מצאנו יומן שנכתב ב 1921 בקושטא בשעה שקבוצות חלוצים \ מהגרים חיכו שם לויזה לא'י שכתבתי את זה ועכשו ננסה להוציא זאת כחוברת = יש תעסוקה

emmy5

New member
אמי היחיד ,אני שמחה עבורך,רק בריאות

ותעסוקה , אבל אם שמת לך , היתה חסר לי בנוף שלנו , שחיה שלך בבוקר עשה לי טוב חה חה חה ..לפחות משהו מתעמל . בהצלחה ותכתוב לנו גם משהו על היומן ,זה מעניין ,תודה

אנימו

New member
אמי היחיד, באמת , שתף אותנו בנושא

היומן.מי החלוצים , מאיפה ולאן? תודה.

למעלה