בקר טוב למשכמים

offe

New member
ידידות ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

לפני24 שנה השתתפתי בחוג יחסי אנוש. מחוג זה נשארתי בידידות עם שתי חברות שעד היום אנו נפגשות - קשר טלפוני ועוד. (עוד חצי שעה אני יוצאת איתן לקניון "ארנה" לארוחת צהריים - ולפטפט במשך כמה שעות. בכל גיל אפשר להתידד עם הזולת ואם הזולת מדבר אל לבנו לדעת להנציח אותם בנו - וטוב לנו. המשך יום נעים בידידות offe

boaz31

New member
יש לי תוספת לגננת-צעצוע אולי ירגיע

את הרוחות!!!! לדעתי זה הצעצוע ירגיע גם ירגיע!!!

boaz31

New member
|ליצןחונה לרגע אם כוונתך למדינה אז

זה גדול עלי לתת כאן מה נשתנה אצלינו ,,אבל כך זה קורה כאן מתחת לאף בפורום כשנותנים קרדיט ולא אוסיף יותר!!!!

HAVA159

New member
חברים יקרים הפורום נראה בחלקו כמו

מלחמת עולם שלישית, חברים אני לא מכירה את אזו ולא את פזי, אבל אני יודעת שצריך לשים דברים בפרופורציה נכונה. מה קורה לכם הוא אמר היא אמרה הוא אמר, מה זה, אנחנו ילדים קטנים
איפוה הבגרות שלנו, אנו המבוגרים אומרים לא פעם לילדינו, תשלימו לא יפה לריב. חברים אני לא נכנסת לעובי הקורע, אבל אם מישהו טעה או שניים טעו, ארי לטעות זה אנושי. אין לנו מספיק בעיות יום יומיות
אנא מכם בכול לשון של בקשה תפסיקו לריב, אני מיעצת לכם לשכוח מה שהיה, ולהתחיל דף חדש. אני לא המורה שלכם ולא האמא, אל תקבלו את מה שכתבתי כאילו שאני רוצה לחנך אותכם. אני בטוחה שאתם שני אנשים בוגרים חכמים ומחונכים, ואם מנת מיסכל גבועה. כל הפורום מצפה לחדשות טובות. לו יהי לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש לו יהי. מאחלת לכל הפורום, אחווה ושלום והרבה אהבה, על זה מושטתת כל התורה. אוהבת
את כולכם חוה.

אנימו

New member
לבועז - אהבתי את השיר

ליורם טהר לב יש לשון מושחזת ובד"כ קולע למטרה.

boaz31

New member
../images/Emo41.gifתביא לי גננת מס.2-../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מודה לכל ציבור שהגיב,זה כלכך נחמד שמגיבים והיו רבים כאלה גם במסרים!!!!,שני ענינים הביאו אותי למסור לכם כתבה זו:: א. האקטואליה של שם השיר בעקבות המהומה כאן בפורום... ב.שיר זה התפרסם הבוקר בשורה הכי למטה והביא הוכחה שלא מקום הפרסום קובע אלא החיוניות של הכתבה::לתשומת ליבם של הניצים על מקום השירשור וגובהו ברמת הדף תודה שהקשבתם לי--
..

בועז ערב טוב

תודה ששיתפת אותנו בשירו של יורם טהרלב, אהבתי מאוד, אם תמצא עוד שירים יפים כאלו, נשמח אם תשתף אותנו, בידידות

izuizu

New member
כמה הערות לנושא

" אם נסיק מסקנות ממה שקרה-נרויח" 1. מסכים איתך שיש לדון לגופו של ענין ולא לגופו של אדם לכן אשתדל ואתאמץ לנהוג כך אבל תסכימי איתי שיש לי הרשות הזכות והחובה לדון בכל נושא המועלה בכתב כאן בפורום ולא חשוב על ידי מי הועלה.. כמוכן אני לא מטיל בספק את זכותך למחוק כל דבר שנכתב בפורום ואני מניח שעשית זאת במסגרת הסמכויות שניתנו לך . כן אני מבין שאין לי כל זכות לדון בנושא שנמחק והזכות שהיתה לי קודם לכן לפני שנמחק פג תוקפו..לכו אדון ואתייחס אל ורק למה שכתוב ברגע זה בכל שירשורי הפורום.תשומת לבך מופנה לקטע ששורשר בשעה 0734 המתייחס כל כולו לנושא שנמחק כליל על ידך האם את חושבת שהדבר נכון והוגן ? לא לא לא קצת הגינות . אבל אני סולח כי יש לי ספק אם את נתת דעתך לכך שהקטע לא נמחק כי במידה שהיית מוחקת כל השרשור היה נמחק . אבל למען הצדק חייבים להקריב קורבן." המשך יבוא "

למעלה