בקר טוב למשכמים

דרדרית

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב לכולנו../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

שיהיה לכולנו יום נפלא בו נדע לגשר על מחלוקות נדע לקבל דברים כפי שהם נזהר בכבוד האדם. ואם פגעו בנו- נמחל ולא נמשיך את שרשרת המשטמה. יום שנשלח אור ואהבה לאוהבינו ולאויבינו כי אם מה ההבדל בין אויב לאוהב? נהפוך את הי' ל- ה' שתיהן אותיות בעל ערך ביהדות. ובטוחה כי חכמים ממני ימצאו את הקשר בין המילים כי שום דבר "לא סתם"...
חגית

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

דרדרית, חבל שלא כולם כמוך. כי אם היו כך, לא היו מלחמות בעולם

emmy5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gifבוקר טוב ,רוצה../images/Emo42.gif

מי מכין היום קפה? אני עוד לא שתיתי ..אלך לעשות לי קפה גדול גדול .. חם וטוב ..מי רוצה???

pazi66

New member
בוקר עצוב לכולם, אני פשוט המום../images/Emo10.gif

ממה שקורה פה. המסר האישי שאיזו פירסם נשלח על ידי לכל חברי הפורום. עיקרי המסר נשלחו גם ליעלי והסברתי לה מה בכוונתי לעשות ולפעול נגד הגזרות שרצתה להנהיג.יעלי יכולה לאשר זאת. לא הסתרתי את דעותי והרגשתי מאף אחד ושיתפתי את כולם כולל יעלי. אני אינני נוהג מעולם לפעול מאחורי גבו של מישהו או בחדרי חדרים. מה שיש לי בלב יש לי גם בפה. מעציב מאד לראות התנהגות כזו פרועה וחסרת רסן מבן אדם שתמכתי בטענותיו ובצדקתו לאורך כל הדרך ושאין לי כל מושג מה הפעיל בו יצר נקמנות קיצוני כל כך. אני אבקש מהפורום סליחה אם לא אהיה מסוגל להכנס שוב לפורום למספר ימים ולא אספק את הדברים שהתחיבתי להביא לפורום אך באוירה מטורפת זאת קשה לי להתנהג כאתמול שלשום. זה יקח לי זמן לאכל מה קורה פה.

emmy5

New member
פזי ...סליחה ..קודם שיר בשבילי..PLZ

אני מבקשת שיר שירגיע אותי לפני שהעוזרת באה ..אחרת אני כל הזמן רצה בין מחשב למטבח ..

emmy5

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif לכולם ,גם ליזו פזי ואממי :

שיר , שיהיה יום טוב לכולם

emmy5

New member
../images/Emo79.gif

לא נתן לשים את השיר ,אני עושה נסיון נוסף

emmy5

New member
../images/Emo6.gif

נסיון נוסף ,אתם תסלוחו לי , מי יודע מה עוד יצא מזה ...שיר

emmy5

New member
היה לי כדאי לנסות ,, אני בסוף ..

הצלחתי ..תודה אנימו

אנימו

New member
כל הכבוד. אני עוד אלמד להכניס

השירים לפורום. טרם הקדשתי זמן לנושא.

אנימו

New member
מילוי הבטחה מאתמול -קטע ליום חדש

להלן מספר שורות הלקוחות מיומן מקסים מן הארכיון המשפחתי שנכתב בשנת 1927 ביבנאל: "עוד עם הנץ החמה, כשעודני במיטה שקועה בשינה ועיני עצומות, נפשי כבר ערה לקריאת התרנגולים המבשרים את בוא הבוקר. מתוך הקריאות הללו בוקע ועולה למעלה קולו של האוז הזקן המקעקע ומספר ומקעקע וכאילו מכריז כי שעת המרעה הגיעה. ..... הדוגרת והאפרוחים גם הם קמו. האפרוחים קופצים מהארגז, אני מכניסה אותם והם שוב יוצאים ועד שאני מכניסה אחד, יוצאים שלושה-ארבעה. הו פעוטים, פתאום למה תחפזו? עדיין לא האיר היום והשמש עוד לא זרחה והאויר קריר וכי לא נוח לכם שובבים להתכנס ולהתנמנם בכנפי אמא החמות? .... אחרי שכל פרה מקבלת את המגיע לה נשמעת מתוך הרפת הקטנה געיית העגלים:"אנחנו רוצים לינוק.." ... כמה יפה ומרהיבת עין התמונה החיה הזאת!" ויש גם משהו לעת ערב. אבל זה למועד אחר.

למעלה