בקר אור ליום חמישי...

מאקי

New member
רפואה שלמה לכם.............

שלנו עדיין במיטה מסרב לזוז לדבר או בכלל......... התיק מוכן למחר.. אתקשר בערב למפקד שלו...

מאקי קחי אותו לרופא

אחרת מחר יצטרך לחזור לצבא ושם אין אמא ואין "אחות" אין מי שיכין לו תה אפילו מים....

ע ו מ ר 4

New member
אמא של מוגלי&אמא של יוד

מהר מהר תתחילו להיות פולניות וסעו לקחת את הילדים לאין ומאין שצריך. אומרים שכיום הההורים מעורבים יתר על המידה,אבל שניהם כרגע צריכים טיפול של אמא.....

../images/Emo24.gifכן את צודקת

הוא אמר שיביאו אותו אמרנו לו שאם זה מתעכב אנחנו נבוא בינתיים אני מכינה אוכל לא הכנתי כלום כי הוא לא היה אמור לבוא חחח כשהוא לא מגיע אני מנצלת את ההזדמנות לחפף עם עוף בתנור עכשיו מכינה קובנה במקום ג'חנון ושניצלים שאני לא אתפס בלי.

מאקי

New member
הנל מסרב לכל דבר

נתן לי פרצוף שחבל"ז.... אז בנתיים שינתי תוכניות לא יורדת לעבודה.. נשארת פה.. לראות מה קורה איתו. כזה שקט.. ואין חברים ואין בלגן.. סגר את הטלפונים וישן ער כזה הוזה. אמר שלקח תרופות .. הבאתי לו תיינולקולד וכאלה. מיץ תפוזים הסכים לשתות.. לא מוכן לתה למרק או למס'ז. טוב נחכה עוד מעט תקום תאומתו... ולה יש דיבור אחר איתו.... אז נראה עופ.. מי מביא את מוגלי?.. לאן לקחו אותו בסוף? יש לך מושג מה קרה?. מה קורה?. תמסרי לי דש ממני. ואימצתי את התפריט.. אלך להכין גם. יש לי כל מיני תפוחי אדמה נסיוניים שקיבלתי השבוע.. אז נלך להכין פירה סגול.. נראה אם יוכלו לאכול את זה פה בבית. שבת שלום תודה על הכל רפואה שלמה..... ומה פתאום צינון באמצע החום הזה???????

ע ו מ ר 4

New member
ככה אתן נשמעות

נקראות....טוב יותר. חיבוקים מהעמק... אנחנו ברגילה. ? כמובן שכבר עם החברים...בקושי נראה כאן בשטח...רק הררי כביסה. שבוע טוב ובריא לכולנו.

הגיע הביתה

החברה שלו נסעה להביא אותו הסיפור הוא כזה שבר את הרגל באימון קרב מגע המ"פ עושה שרירים לכל הגדוד ולכן המון חברה לא חזרו לו מהרגילה (גימלים) ולכן נתן הוראה לא לפנות אותו לרופא עד מוצאי שבת המ"מ לקח אחריות ונתן הוראה כן לקחת אותו לרופא וזה כבר היה ב1:00 בלילה אחרי שהילד כבר לא יכל לסבול את הכאבים. השאירו אותו לסבול מהבוקר, ב2:00 בלילה היה בצפת ועכשיו הוא בבית בטח לאיזה חודש. אגב זה אותו מ"פ שלא טיפל בענין הגנבות אם אתם זוכרים בתחילת המלחמה. עומר תהני מהבן ברגילה ומאקי דווחי מה עם הילד ותודה על האיחולים.

מאקי

New member
עופ. תעשו משהו. זה לא תקין

מי שמקבל החלטות שם ... לא משהו........

the gypsy

New member
אמא מוגלי, מעל כל מ"פ יש מג"ד,

ואולי זה בדיוק המיקרה לערב אותו שינחה את פקודיו בהתאם. מניעת טיפול רפואי בזמן יכול להגמר באסון... החלמה מהירה לרגל של מוגלי

סמדר בנ

New member
נשמע לא תקין

מה זה המ"פ הזה? מה הקשר בין החבר'ה שלא חזרו למתן טיפול רפואי בזמן? טוב שהילד בבית.

מאקי

New member
ואנחנו ברגילת מחלה....

יפוש כמובן דאגה שילך לבית חולים 10 נתנו לו אנטיביוטיקה ו 3 גימלים. והוא בחזרה במיטה. אם נתנו לו ככה גימלים אז המצב ברצפה. הילד חולה. חזרו מהכנרת?? נסעו לעיר הבירה? לעיר הקודש? והררי כביסה זה טוב. אני תפרתי אוברולים וכאלה של החגורה כל הבוקר... הטלאתי תקנתי הכנתי גיהצתי. כמוך.

מאקי כשאת מתארת מה קורה

ומה את עושה אני מתארת לעצמי אותך כמו איזו נמלה עמלה ועמלה עם המון ידיים. מכבסת מתקנת מבשלת מתקתקת במחשב מסדרת את כל העולם וחושבת לעצמי איזה מזל לילדייך שיש להם אמא כמוך. שיהיה בריא יוד ומהר!!

סמדר בנ

New member
מכבסת...תולה....

אין רגע דל כשהם חוזרים מהצבא. והמדי ב' - כמה חורים וכמה טלאים! חבל שהוא חולה אבל לפחות זכית לקבל אותו כמה ימים בבית. סומכת עליך שתטפלי בו כמו שצריך.החלמה מהירה ליוד.

היי חברים

תודה על האיחולי החלמה מאקי אני שמחה שקיבל גימלים ילד חולה חייב להיות בבית!! בקשר למ"פ אנחנו לא נעבור על זה לסדר היום, משהו רקוב שם , לא מהיום, רק המלחמה השתיקה אותנו. נראה אני לא ממש יודעת מה עושים. ברור שמה שקרה אסור שיקרה.

למעלה