בקר אור ליום חמישי...

מאקי

New member
בקר אור ליום חמישי...

זה לא שרק קמתי.. אבל עכשיו אני הולכת לעשות משימות אימהיות לחייל... איזה כיף.. היוד אמורהגיע לשבת.. אני מרגע זה מתכוונת להכין לו גודיז לארגן את הפיבוריטים שלו.... והכל יחכה למחרכך.... אני יודעת שזה לא.. בגר.. וזה לא אחראי... וזה לא נוזה לא... אבל מראש החלטתי שהיום זה מה שאני עושה... מה קורה אצלכם?? התחלתם לתרגל שבת של ?. ופנה קוטה.. אני ממש משתדלת לא לקרוא עיתונים או לצפות בחדשות.. למזלי עם השבוע העמוס וכה מטורף שלי (כל ערב אירוע של הפקה בעסק שלי).. לא היה לי אפילו אפשרות שניה לפזול... אז המלצה חמה לעבוד כמה שיותר... אני ב 5 הבקר יצאתי לעבוד בגינה עד 7.30.. הרווחתי תעסוקה והוצאת מרץ שחבל"ז.. יום נפלא

ערב טוב מאקי וכולם

אני לא נסעתי לעצרת אבל ליבי עם החטופים והמשפחות החייל שלי סוגר השבת ומתכוננים לתחילת שנת הלימודים, שתהיה לכם שבת טובה

מאקי

New member
שלום שלום.. יש לי חיייל מקולקל....

הגיע הערב טלפון.. לחש אים תגיע לרכבת ב 8 אני חולה. חיפה פקוקה שחבלז פסטיבל הבירה בים.. לקח לי המון זמן ויצאתי מוקדם... הגיע אכל לכלך את החדר כביסה עם סרבליו המטונפים באבק.... שוב אכל לקח תרופות וירדחדרו. שוב אכל ממה שלא אכל קודם זוכרים שאמרתי שהיום אני בבית מבשלת לו?? החייל שלי חולה עם חום.. אבל איזה יופי שהוא פה לידנו... שבת שלום לכולם שבת קסומה לנשארים.. עופ.. שלחי דש למוגלי ממני.... עומר תחשבי חיובי.. בחיאתק וכחלחל תדאג למדונה שתחייך.. שבת שלוםלכולנו.. ובעיקר משעממת.. כל הכבוד למי שהלך להפגנה.

אל תגידי חייל מקולקל

הוא קצת חולה. אז קודם כל שיהיה בריא וחזק. אני בטוחה שאת מאכילה אותו ומפנקת הכי בעולם בטוח הוא יהיה כמו חדש בקרוב אז שיהיה לכם בכיף. הבן שלי לא מגיע הביתה. שוב לבד.

מאקי

New member
טוב...היות ואני מבוגר לא ממש מבוגר

מין כזה של סרטים ןוילדותיות.. אז על משקל צעצוע מקולקל.. ואת צודקת.. יש לי פה אחד שישן כמו .. חולה. צר לי שהילד שלך לא מגיע.... אני מקווה שיתנו לו לנוח בשבת. אני מקווה שבקרוב יבוא ויחזור לשגרת מסלולו... ואני הכי בעולם אוהבת לראות את הארוחה הראשונה שלו כשהוא מגיע הביתה............ יאללה נשארה עוד מכונה אחת שתיים כבר בחוץ.. ואוכל ללכת לישון.

סמדר בנ

New member
רפואה שלמה

לבן. אם הוא אוכל אז כנראה שבסה"כ לא מרגיש כל כך נורא.

מאקי

New member
סמדר תודה על האיחול..

והילדים שלי כשמגיעים הביתה אוכלים..... או כשהבית בא אליהם... בדואר בתיקים האדומים.. או בכלל. ויוד למרות רזונו אוכל מתוך שינה.. מגש בורקס למשל.. יש להם תאבון כמו לאבא

מאקי

New member
נישקתי אותו.. ואמרתי שבגירא מוסר..

נתתי לו שתיה ותרופות ודי .. אני נופלת למיטה משעה 5 עד עכשיו מספיק בהחלט... שבת שלום עוף... אתם נוסעים אליו? מסרי לו דש.

nuky1

New member
מאקי איך הוא מרגיש היום? תנשקי שוב

ירגיש טוב יותר.

the gypsy

New member
אחרי טיפול 10.000 ואוברול

במוסך "מאקי" יהיה כמו חדש! הרבה בריאות!

מאקי

New member
זהו שלא. הוא עדיין במיטה מאתמול.

היום סירב לאכול נראה מה יהיה מחר. אני חושבת לקחת אותו לבית חולים... בתנאי שיסכים............

היי כולם ישנים?

מאקי תקחי אותו לביח שיוציא גימלים, לא כדאי שיחזור חולה לצבא מי יטפל בו.. גם שלי "מקולקל" נקע את הרגל לא יכול לדרוך עליה והוא סוגר שבת ולא נותנים לו להתפנות לרופא ,והחובש זה הוא בעצמו. והמ"פ בלבנון אז אין עם מי לדבר ואני פה לא יודעת מה לעשות רוצה לקחת אותו הביתה מה עושים?

סמדר בנ

New member
לפחות נתנו לו לראות חובש...../images/Emo13.gif

חוץ מהמ"פ - אין קצינים אחרים? הוא צריך שיחבשו לו את הנקע (או אולי הוא חבש לעצמו?). השאלה אם יכול לנוח שם בשבת? בכל מקרה - רפואה שלמה

בסוף זה שבר

מהבוקר לא הסכימו לו לראות רופא שנמצא 2 דקות משם לא יודעת בדיוק עדיין מה היה שם אבל יש כעסים פינו אותו לרופא ומשם לביח בצפת מסתבר שיש לו שבר התקשר לפנות בוקר כנראה שיביאו אותו הביתה . אותי מעניין למה השאירו אותו לסבול יום שלם והקצין לא יודעת מי נתן הוראה לא להוציא אותו לרופא. מחכה שיגיע או שנסע להביא אותו. שתהיה לכם שבת טובה.

סמדר בנ

New member
אוי

מסכן הילד, בטח כאב לו נורא. איך זה קרה? טוב שבסוף הגיע לרופא. ממש שערוריה שלא שלחו אותו קודם. שירגיש טוב.

למעלה