הוא אמר שיביאו אותו אמרנו לו שאם זה מתעכב אנחנו נבוא בינתיים אני מכינה אוכל לא הכנתי כלום כי הוא לא היה אמור לבוא חחח כשהוא לא מגיע אני מנצלת את ההזדמנות לחפף עם עוף בתנור עכשיו מכינה קובנה במקום ג'חנון ושניצלים שאני לא אתפס בלי.
נתן לי פרצוף שחבל"ז.... אז בנתיים שינתי תוכניות לא יורדת לעבודה.. נשארת פה.. לראות מה קורה איתו. כזה שקט.. ואין חברים ואין בלגן.. סגר את הטלפונים וישן ער כזה הוזה. אמר שלקח תרופות .. הבאתי לו תיינולקולד וכאלה. מיץ תפוזים הסכים לשתות.. לא מוכן לתה למרק או למס'ז. טוב נחכה עוד מעט תקום תאומתו... ולה יש דיבור אחר איתו.... אז נראה עופ.. מי מביא את מוגלי?.. לאן לקחו אותו בסוף? יש לך מושג מה קרה?. מה קורה?. תמסרי לי דש ממני. ואימצתי את התפריט.. אלך להכין גם. יש לי כל מיני תפוחי אדמה נסיוניים שקיבלתי השבוע.. אז נלך להכין פירה סגול.. נראה אם יוכלו לאכול את זה פה בבית. שבת שלום תודה על הכל רפואה שלמה..... ומה פתאום צינון באמצע החום הזה???????
החברה שלו נסעה להביא אותו הסיפור הוא כזה שבר את הרגל באימון קרב מגע המ"פ עושה שרירים לכל הגדוד ולכן המון חברה לא חזרו לו מהרגילה (גימלים) ולכן נתן הוראה לא לפנות אותו לרופא עד מוצאי שבת המ"מ לקח אחריות ונתן הוראה כן לקחת אותו לרופא וזה כבר היה ב1:00 בלילה אחרי שהילד כבר לא יכל לסבול את הכאבים. השאירו אותו לסבול מהבוקר, ב2:00 בלילה היה בצפת ועכשיו הוא בבית בטח לאיזה חודש. אגב זה אותו מ"פ שלא טיפל בענין הגנבות אם אתם זוכרים בתחילת המלחמה. עומר תהני מהבן ברגילה ומאקי דווחי מה עם הילד ותודה על האיחולים.
יפוש כמובן דאגה שילך לבית חולים 10 נתנו לו אנטיביוטיקה ו 3 גימלים. והוא בחזרה במיטה. אם נתנו לו ככה גימלים אז המצב ברצפה. הילד חולה. חזרו מהכנרת?? נסעו לעיר הבירה? לעיר הקודש? והררי כביסה זה טוב. אני תפרתי אוברולים וכאלה של החגורה כל הבוקר... הטלאתי תקנתי הכנתי גיהצתי. כמוך.
ומה את עושה אני מתארת לעצמי אותך כמו איזו נמלה עמלה ועמלה עם המון ידיים. מכבסת מתקנת מבשלת מתקתקת במחשב מסדרת את כל העולם וחושבת לעצמי איזה מזל לילדייך שיש להם אמא כמוך. שיהיה בריא יוד ומהר!!
אין רגע דל כשהם חוזרים מהצבא. והמדי ב' - כמה חורים וכמה טלאים! חבל שהוא חולה אבל לפחות זכית לקבל אותו כמה ימים בבית. סומכת עליך שתטפלי בו כמו שצריך.החלמה מהירה ליוד.
תודה על האיחולי החלמה מאקי אני שמחה שקיבל גימלים ילד חולה חייב להיות בבית!! בקשר למ"פ אנחנו לא נעבור על זה לסדר היום, משהו רקוב שם , לא מהיום, רק המלחמה השתיקה אותנו. נראה אני לא ממש יודעת מה עושים. ברור שמה שקרה אסור שיקרה.