בקרוב אצטרך להחליף את המשקפי ראייה שלי של הוגו בוס ב-2,000 שקל.

מצב
הנושא נעול.

מ ש ה 53

Well-known member
עזוב אותו, כשם שהוא טען שהוא גר בשכונה עשירה ולא הבין שהמחיר שנקב בו הוא אפילו לא מחיר של דירה למשתכן בעיר לא יוקרתית, כמו למשל פ"ת או ראשון.
הוא חשב בשרשור שפתח שהולך להרשים אותנו שזה הרבה כסף, רואים כמה אין לו מושג בכספים ושהוא לא חי על הקרקע אלא בעולם מדומיין שהוא המציא.

באותו אופן, גם כאן הוא נקב במחיר שחשב שירשים אותנו ולא מבין שזה לא מחיר של משקפיים יוקרתיות, המשקפיים שלי שנקנו אצל אופטומטריסט מקומי איכותי, לא רשת כמו
אופטיקנה
או​
הלפרין
שהמחירים שם זולים יחסית ועלה לי לפני מס' שנים 9000 ש"ח.​
למען הסר ספק, אלו משקפי ראיה ולא מולטיפוקל.
מה שהכי חשוב בעיגולדים זה התוך ולא הקנקן. לכן חשוב לבחור בעדשות קלות ודקות ככל האפשר, עם ציפויים שיעניקו לעיניים הגנה מסינוור ולעדשה הגנה מלכלוך ושריטות (ככל הניתן). אחרי זה בוחרים במסגרת עגולה או מלבנית ומחליטים אם תהיה מלאה או כזו עם עדשות חשופות. יהלומים וזהב לא יתרמו מאום לנוחיות המסגרת ואם בדאווין מדובר, גם אדם שאינו זקוק כלל למשקפיים יכול לרכוש מסגרת בעשרות אלפי שקלים ולמלא אותה בזוג עדשות עם מספר אפס. כולם יסתכלו לו על המסגרת ויצקצקו בלשונם, אבל רק הוא יידע שהוא שיחרר אך ורק הופעה ריקה מתוכן.

דיברגנט חדש

Well-known member
עזוב אותו, כשם שהוא טען שהוא גר בשכונה עשירה ולא הבין שהמחיר שנקב בו הוא אפילו לא מחיר של דירה למשתכן בעיר לא יוקרתית, כמו למשל פ"ת או ראשון.
הוא חשב בשרשור שפתח שהולך להרשים אותנו שזה הרבה כסף, רואים כמה אין לו מושג בכספים ושהוא לא חי על הקרקע אלא בעולם מדומיין שהוא המציא.

באותו אופן, גם כאן הוא נקב במחיר שחשב שירשים אותנו ולא מבין שזה לא מחיר של משקפיים יוקרתיות, המשקפיים שלי שנקנו אצל אופטומטריסט מקומי איכותי, לא רשת כמו אופטיקנה או הלפרין שהמחירים שם זולים יחסית ועלה לי לפני מס' שנים 9000 ש"ח.
תוסיפי לזה, שבשל גילו ומוגבלותו,, הוא צריך עדשות מפלסטיק.
הוא הצהיר שיש לו מס' 9 בעדשות, כך שהן עבות מאוד כפי שניתן לראות בצילום שלו:
זאב רווח.png

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
הוא הצהיר שיש לו מס' 9 בעדשות, כך שהם עבות מאוד כפי שניתן לראות בצילום:
זאב רווח.png
לא מדויק.
עובי עדשות, ביחס לדיופטר מבוקש, תלוי בחומר ממנו עשויה העדשה.
עדשה מחומר מתקדם בעל Refraction index גבוה תהיה דקה מעדשה רגילה לגבי אותו דיופטר...

דיברגנט חדש

Well-known member
לא מדויק.
עובי עדשות, ביחס לדיופטר מבוקש, תלוי בחומר ממנו עשויה העדשה.
עדשה מחומר מתקדם בעל Refraction index גבוה תהיה דקה מעדשה רגילה לגבי אותו דיופטר...
ברור, התכוונתי באותה טכנולוגיה, העדשה עם מס' גבוה יותר תהיה עבה יותר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הוא הצהיר שיש לו מס' 9 בעדשות, כך שהן עבות מאוד כפי שניתן לראות בצילום שלו:
זאב רווח.png
בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר בשרשור המקביל בפורום "חורזים וכותבים", ובגלל שכבר עניתי עליהם שם, אני מאמין שהעתק-הדבק פשוט יספיק:

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il3.jpeg

דיברגנט חדש

Well-known member
בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר בשרשור המקביל בפורום "חורזים וכותבים", ובגלל שכבר עניתי עליהם שם, אני מאמין שהעתק-הדבק פשוט יספיק:

צפה בקובץ המצורף 125330
איזה עולב, מחקת והדבקת שוב? (n)
נא הצג היכן כתבת בחורזים וכותבים |פינוקיו|
ברור שלא תוכל להציג, כי מחקת והדבקת שוב רק בכדי להקפיץ, שקרן עלוב ומוגבל שיכלית|!|

דיברגנט חדש

Well-known member
לא. זה מה שאתה עושה. זוכר?:

השחמטאי האהוב עלי בכל הזמנים לא היה אלוף עולם | תפוז פורומים

אני שמח שאתה מסכים שהתנהגותך זאת היא עולב, אם כי כניתן לראות בשרשור המצורף, אני דווקא חשבתי שהמילה "פתאטי" יותר מתאימה, אבל האם התנהגותך זאת ראויה למילה "עולב" כפי מה שטוען אתה, או האם היא ראויה למילה "פתאטי" כפי מה שטוען אני, זאת בסה"כ סמנטיקה, על כך כבר לא אתווכח איתך.

לא מפתיע שלאחר שהאשמת אותי שאני מפגר, עני ומכוער, בשעה שאתה זה ש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, אתה זה שגדל כעני מרוד במדינת עולם שלישי, ואתה זה שאתיופי ושחור, כל זה בשעה שאני עצמי עשרות אנשים מהללים אותי על גאונותי, אני עשיר, ואני חתיך למות, עכשיו אתה גם מאשים אותי במעשיך אתה.

זה בסה"כ מנגנון ההשלכה הכושל והברברי שלך שאנחנו כה רגילים אליו ושראינו אותו בפעולה כה רבות, בעוד השלכה חדשה.

אם טיפשות הייתה ספורט, אתה היית אלוף אולימפי.

מספיק לשים את הסמן של העכבר על התמונה כדי שיקפוץ שמה כפי מה שהיא שמורה במחשב שלי, ושמשלא ניתן לה על-ידי שם משלי, ניתן לה שם אוטומטי על-ידי המחשב, כאשר השמות האוטומטיים המוצמדים לצילומים של תמונות מסך על-ידי המחשב כוללות את תאריך הצילום, כך שמספיק לשים את סמן העכבר על התמונה בשביל לראות שהיא צולמה ב-5 בפברואר האחרון.

אם הייתי עושה את מה שאמרת הייתי עושה צילום מסך על המקום, מוחק על המקום ומפרסם מחדש על המקום. הסיבה שאני שם תמונת מסך שצולמה ב-5 בפברואר האחרון, זה כי התגובה נכתבה במקור בחורזים וכותבים בשרשור המקביל, היא צולמה באותו רגע, ומאז היא הייתה לי על המחשב, מוכנה לשליחה פה, ברגע שאני, עם כל עיסוקיי הרבים, אתפנה לענות לך את אותו הדבר פה, שעניתי לך שם, בעקבות נטייתך לשחזור תגובות, כחלק מטיפשותך המופלגת שאתה כה מפורסם בה, ושעליה מעידים 11 גולשים שונים.

ועכשיו, הנה הצילום הגדול יותר והרחב יותר של העמוד כולו כולל התגובה הנ"ל שלי, מתוך חורזים וכותבים, אם כל האמור לעיל עד כה לא הספיק לך (מפוצל לשני תמונות כי בתור תמונה אחת, הקובץ פשוט לא עולה):

צפה בקובץ המצורף 125400
צפה בקובץ המצורף 125401

עכשיו, משהושפלת כך עד אפר ועפר, משהועמדת במקומך בצורה כה מבזה, רק בגלל שאני כזה מלך, וכזה תותח, וכזה מלאך, וכזאת נשמה טהורה, מרוב טוב ליבי, אני נותן לך חלון זמן של 24 שעות, החל מרגע זה, למחוק את תגובתך זאת, המקבילה, בשרשור שלי של ה-150 תגובות, כי מרוב שאתה מפגר הגבת את אותה תגובה מפגרת גם שם, לפני שאעבור גם לשם ואתה תזכה לאותו כיסוח על הפיגור שלך שקיבלת אותו ממני כאן.

פעם, ומרוב טוב ליבי, הצעתי לחרדי המפגר הצעה דומה לאחר שמרוב הפיגור השכלי שלו, הוא ניסה להשפילי והעלה במספר פורומים שונים שרשור של איך ששאלתי מתי יהיה שטר של 500 שקל כדי שהארנק שלי יפסיק להתפוצץ משטרות בכל ראשון לחודש, ובסוף, לדבריו של החרדי המפגר, "בינתיים מבטלים את שטר ה-200", ואני בינתיים זיינתי את האמ-אמא שלו רק באחד מהשרשורים האלו, ונתתי לו צ'אנס לזחול על ארבע לכל המנהלים של כל הפורומים ולהתחנן בפניהם שימחקו את שרשורי הניסיון הכושל שלו לשים אותי ללעג, לפני שאגיע גם אל אותם שרשורים מקבילים, ואזיין אותו גם שם.

החרדי המפגר לא לקח את הזדמנות הפז שנתתי לו מתוך טוב ליבי בשתי ידיו כפי מה שהיה אמור, שילם את מלוא חומרת הדין, והושפל על-ידי עד אפר ועפר בכל אחד מעותקי וגירסאות השרשור ההוא, שבהם ניסה לזיין אותי, וזיין בעיקר את עצמו.

נקווה שאתה כבר תהיה חכם יותר (אם כי בעקבות המוניטין שיצא לך של הגולש הכי מפגר באתר אני כמובן מטיל בכך ספק באופן טבעי), ותציל את עצמך איפה שאתה יכול.

לא.

רק מפגר מוחלט כמוך יכול לחשוב ששני אנשים שונים שמעולם לא תפסת אותם בשקר, קודם הרינגטון ועכשיו אני, הם שקרנים חסרי תקנה.

הסיפור האמיתי הוא שאתה פשוט כל-כך מפגר שאתה מתקשה להבין את המציאות ואת העולם הסובב אותך, ואתה מדמיין שקרים דמיוניים יש מאין היכן שלא היו קיימים מעולם.

שזה דבר שכבר הוסבר לך מספר פעמים, אבל אתה פשוט לא מאמין.

גם כאשר הדבר מוכח לך מעל ומעבר לכל ספק סביר, אתה עדיין לא מאמין מרוב שאתה מפגר.

כמו כשהוכח לך מעל ומעבר לכל ספק סביר שמעולם לא שיקרתי בנוגע לשמי, ואפילו אתה נאלצת להודות שלא שיקרתי בנוגע לשמי, והסבירו לך שככה זה עם כל השקרים שאתה מייחס לי ולהרינגטון, וגם אז לא האמנת, ולא היית חכם מספיק בשביל להשליך מן הפרט אל הכלל.

האם לאחר עוד שקר מדומיין, שהוא הוכח עובדתית-ראייתית ככזה שהינו מדומיין לחלוטין וליטרלי לא היה ולא נברא מעולם, האם כעת סוף כל סוף תודה בעובדה שלא אני ולא הרינגטון, אף-אחד מאיתנו אינו שקרן, ושכל שקרינו היו בדמיונך הפורה מאז ומעולם?

לא. כנראה שלא. כי מפגרים לא לומדים. זאת היא הרי כל מהות טיפשותם, וכל הפסיכופתולוגיה של הפיגור השכלי שלהם.

אמר מי ש-11 גולשים שונים מעידים עליו עדות ממקור ראשון ולאחר היכרות של שנים שהוא מפגר, כניתן לראות בתגובות 16 ו-17 של שרשור זה.

זה שאתה מוגבל שכלית, אנחנו כבר יודעים.

זה שאתה נוטה אל מנגנון ההשלכה, גם את זה אנחנו כבר יודעים.

הרבה בריאות, דיברגנט.

בעיקר נפשית.

ובמיוחד אחרי כל הדברים שעברת בחיים.
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |נחמה|
תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
כבר עניתי על כל השקרים והבדיות האלו והוכחתי שדווקא אצלך המצב אינו להיט. צדקתי בכל מילה של הפרכה את דבריך ובכל מילה שלי עליך אז לא היה לך מה לענות, אבל בתור אחד ש-11 אנשים מעידים עליו כמוגבל בשכלו, כניתן לראות בתמונות שצורפו בשרשור זה ובשרשורים רבים נוספים, אתה חושב שמנצח הוא אומר המילה האחרונה, ולכן רק הדבקת את תגובתך השגויה עוד פעם, זוכר? 😂:

__צילום מסך_31-3-2025_114658_www.tapuz.co.il.jpeg

תן לי לנחש. התשובה שלך פשוט תהיה להדביק את אותה התגובה עוד פעם? 😂

מוגבל שכלית כבר אמרנו? 😂

אה, שיט, נכון. 11 אנשים אמרו 😂

דיברגנט חדש

Well-known member
כבר עניתי על כל השקרים והבדיות האלו והוכחתי שדווקא אצלך המצב אינו להיט. צדקתי בכל מילה של הפרכה את דבריך ובכל מילה שלי עליך אז לא היה לך מה לענות, אבל בתור אחד ש-11 אנשים מעידים עליו כמוגבל בשכלו, כניתן לראות בתמונות שצורפו בשרשור זה ובשרשורים רבים נוספים, אתה חושב שמנצח הוא אומר המילה האחרונה, ולכן רק הדבקת את תגובתך השגויה עוד פעם, זוכר? 😂:

צפה בקובץ המצורף 126054

תן לי לנחש. התשובה שלך פשוט תהיה להדביק את אותה התגובה עוד פעם? 😂

מוגבל שכלית כבר אמרנו? 😂

אה, שיט, נכון. 11 אנשים אמרו 😂

מ ש ה 53 פתח עבורך שרשור |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
האמת שכן, זה מבזה אותו ומוריד את הערך שלו.
אני הגולש החכם ביותר, המוכשר ביותר, הנערץ ביותר, הנאהב ביותר והפופולארי ביותר בתולדות אתר תפוז, כפי מה שהוסבר והוכח פעמים רבות בעבר.

לדוגמה כאן:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

וגם כאן:

איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם. | תפוז פורומים

גולשים רבים פותחים עליי שרשורי הערצה רבים כל הזמן, וכל אחד מהם זוכה לרוב לעשרות תגובות ואלפי צפיות.

אין שום דבר במה שמשה עשה שמבזה אותו או מוריד מהערך שלו.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני הגולש החכם ביותר, המוכשר ביותר, הנערץ ביותר, הנאהב ביותר והפופולארי ביותר בתולדות אתר תפוז, כפי מה שהוסבר והוכח פעמים רבות בעבר.

לדוגמה כאן:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

וגם כאן:

איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם. | תפוז פורומים

גולשים רבים פותחים עליי שרשורי הערצה רבים כל הזמן, וכל אחד מהם זוכה לרוב לעשרות תגובות ואלפי צפיות.

אין שום דבר במה שמשה עשה שמבזה אותו או מוריד מהערך שלו.
אמר מי שלא עבר את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

דיברגנט חדש

Well-known member
אני דווקא עברתי את מבחן המראה. הנה אני:

צפה בקובץ המצורף 127885

ואתה? אתה עברת את מבחן המראה? :D

צפה בקובץ המצורף 127886

צפה בקובץ המצורף 127887

חם-חם מהתנור, גולש מספר 12 שמעיד שאתה מפגר (כן, כי היו חסרים עוד :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:):

צפה בקובץ המצורף 127888
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים :)

לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים

לא עברת את מבחן המראה :D

fs67l8z9.png

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 67, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 67 😂

דיברגנט חדש

Well-known member
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים :)

לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים

לא עברת את מבחן המראה :D

צפה בקובץ המצורף 128282

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 67, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 67 😂
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן :devilish:

את מבחן המראה עברת?

fs67l8z9.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר, ובגלל שכבר עניתי עליהם בעבר, העתק-הדבק פשוט יספיק:

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il2.jpeg
באותו אופן, גם כאן הוא נקב במחיר שחשב שירשים אותנו ולא מבין שזה לא מחיר של משקפיים יוקרתיות, המשקפיים שלי שנקנו אצל אופטומטריסט מקומי איכותי, לא רשת כמו אופטיקנה או הלפרין שהמחירים שם זולים יחסית ועלה לי לפני מס' שנים 9000 ש"ח.
שוב פעם דברים שכבר נאמרו, ושכבר עניתי עליהם, ולכן שוב העתק-הדבק פשוט של תגובתי, יספיק:

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il21.jpeg

בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר, ובגלל שכבר עניתי עליהם בעבר, העתק-הדבק פשוט יספיק:

צפה בקובץ המצורף 125123

שוב פעם דברים שכבר נאמרו, ושכבר עניתי עליהם, ולכן שוב העתק-הדבק פשוט של תגובתי, יספיק:

צפה בקובץ המצורף 125124
אינפנטיל, כהרגלך.

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

מצב
הנושא נעול.
למעלה