לא. זה מה שאתה עושה. זוכר?:
השחמטאי האהוב עלי בכל הזמנים לא היה אלוף עולם | תפוז פורומים
אני שמח שאתה מסכים שהתנהגותך זאת היא עולב, אם כי כניתן לראות בשרשור המצורף, אני דווקא חשבתי שהמילה "פתאטי" יותר מתאימה, אבל האם התנהגותך זאת ראויה למילה "עולב" כפי מה שטוען אתה, או האם היא ראויה למילה "פתאטי" כפי מה שטוען אני, זאת בסה"כ סמנטיקה, על כך כבר לא אתווכח איתך.
לא מפתיע שלאחר שהאשמת אותי שאני מפגר, עני ומכוער, בשעה שאתה זה ש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, אתה זה שגדל כעני מרוד במדינת עולם שלישי, ואתה זה שאתיופי ושחור, כל זה בשעה שאני עצמי עשרות אנשים מהללים אותי על גאונותי, אני עשיר, ואני חתיך למות, עכשיו אתה גם מאשים אותי במעשיך אתה.
זה בסה"כ מנגנון ההשלכה הכושל והברברי שלך שאנחנו כה רגילים אליו ושראינו אותו בפעולה כה רבות, בעוד השלכה חדשה.
אם טיפשות הייתה ספורט, אתה היית אלוף אולימפי.
מספיק לשים את הסמן של העכבר על התמונה כדי שיקפוץ שמה כפי מה שהיא שמורה במחשב שלי, ושמשלא ניתן לה על-ידי שם משלי, ניתן לה שם אוטומטי על-ידי המחשב, כאשר השמות האוטומטיים המוצמדים לצילומים של תמונות מסך על-ידי המחשב כוללות את תאריך הצילום, כך שמספיק לשים את סמן העכבר על התמונה בשביל לראות שהיא צולמה ב-5 בפברואר האחרון.
אם הייתי עושה את מה שאמרת הייתי עושה צילום מסך על המקום, מוחק על המקום ומפרסם מחדש על המקום. הסיבה שאני שם תמונת מסך שצולמה ב-5 בפברואר האחרון, זה כי התגובה נכתבה במקור בחורזים וכותבים בשרשור המקביל, היא צולמה באותו רגע, ומאז היא הייתה לי על המחשב, מוכנה לשליחה פה, ברגע שאני, עם כל עיסוקיי הרבים, אתפנה לענות לך את אותו הדבר פה, שעניתי לך שם, בעקבות נטייתך לשחזור תגובות, כחלק מטיפשותך המופלגת שאתה כה מפורסם בה, ושעליה מעידים 11 גולשים שונים.
ועכשיו, הנה הצילום הגדול יותר והרחב יותר של העמוד כולו כולל התגובה הנ"ל שלי, מתוך חורזים וכותבים, אם כל האמור לעיל עד כה לא הספיק לך (מפוצל לשני תמונות כי בתור תמונה אחת, הקובץ פשוט לא עולה):
צפה בקובץ המצורף 125400
צפה בקובץ המצורף 125401
עכשיו, משהושפלת כך עד אפר ועפר, משהועמדת במקומך בצורה כה מבזה, רק בגלל שאני כזה מלך, וכזה תותח, וכזה מלאך, וכזאת נשמה טהורה, מרוב טוב ליבי, אני נותן לך חלון זמן של 24 שעות, החל מרגע זה, למחוק את תגובתך זאת, המקבילה, בשרשור שלי של ה-150 תגובות, כי מרוב שאתה מפגר הגבת את אותה תגובה מפגרת גם שם, לפני שאעבור גם לשם ואתה תזכה לאותו כיסוח על הפיגור שלך שקיבלת אותו ממני כאן.
פעם, ומרוב טוב ליבי, הצעתי לחרדי המפגר הצעה דומה לאחר שמרוב הפיגור השכלי שלו, הוא ניסה להשפילי והעלה במספר פורומים שונים שרשור של איך ששאלתי מתי יהיה שטר של 500 שקל כדי שהארנק שלי יפסיק להתפוצץ משטרות בכל ראשון לחודש, ובסוף, לדבריו של החרדי המפגר, "בינתיים מבטלים את שטר ה-200", ואני בינתיים זיינתי את האמ-אמא שלו רק באחד מהשרשורים האלו, ונתתי לו צ'אנס לזחול על ארבע לכל המנהלים של כל הפורומים ולהתחנן בפניהם שימחקו את שרשורי הניסיון הכושל שלו לשים אותי ללעג, לפני שאגיע גם אל אותם שרשורים מקבילים, ואזיין אותו גם שם.
החרדי המפגר לא לקח את הזדמנות הפז שנתתי לו מתוך טוב ליבי בשתי ידיו כפי מה שהיה אמור, שילם את מלוא חומרת הדין, והושפל על-ידי עד אפר ועפר בכל אחד מעותקי וגירסאות השרשור ההוא, שבהם ניסה לזיין אותי, וזיין בעיקר את עצמו.
נקווה שאתה כבר תהיה חכם יותר (אם כי בעקבות המוניטין שיצא לך של הגולש הכי מפגר באתר אני כמובן מטיל בכך ספק באופן טבעי), ותציל את עצמך איפה שאתה יכול.
לא.
רק מפגר מוחלט כמוך יכול לחשוב ששני אנשים שונים שמעולם לא תפסת אותם בשקר, קודם הרינגטון ועכשיו אני, הם שקרנים חסרי תקנה.
הסיפור האמיתי הוא שאתה פשוט כל-כך מפגר שאתה מתקשה להבין את המציאות ואת העולם הסובב אותך, ואתה מדמיין שקרים דמיוניים יש מאין היכן שלא היו קיימים מעולם.
שזה דבר שכבר הוסבר לך מספר פעמים, אבל אתה פשוט לא מאמין.
גם כאשר הדבר מוכח לך מעל ומעבר לכל ספק סביר, אתה עדיין לא מאמין מרוב שאתה מפגר.
כמו כשהוכח לך מעל ומעבר לכל ספק סביר שמעולם לא שיקרתי בנוגע לשמי, ואפילו אתה נאלצת להודות שלא שיקרתי בנוגע לשמי, והסבירו לך שככה זה עם כל השקרים שאתה מייחס לי ולהרינגטון, וגם אז לא האמנת, ולא היית חכם מספיק בשביל להשליך מן הפרט אל הכלל.
האם לאחר עוד שקר מדומיין, שהוא הוכח עובדתית-ראייתית ככזה שהינו מדומיין לחלוטין וליטרלי לא היה ולא נברא מעולם, האם כעת סוף כל סוף תודה בעובדה שלא אני ולא הרינגטון, אף-אחד מאיתנו אינו שקרן, ושכל שקרינו היו בדמיונך הפורה מאז ומעולם?
לא. כנראה שלא. כי מפגרים לא לומדים. זאת היא הרי כל מהות טיפשותם, וכל הפסיכופתולוגיה של הפיגור השכלי שלהם.
אמר מי ש-11 גולשים שונים מעידים עליו עדות ממקור ראשון ולאחר היכרות של שנים שהוא מפגר, כניתן לראות בתגובות 16 ו-17 של שרשור זה.
זה שאתה מוגבל שכלית, אנחנו כבר יודעים.
זה שאתה נוטה אל מנגנון ההשלכה, גם את זה אנחנו כבר יודעים.
הרבה בריאות, דיברגנט.
בעיקר נפשית.
ובמיוחד אחרי כל הדברים שעברת בחיים.