בצער רב וביגון קודר

• פותח הנושא HBU
  • פורסם בתאריך

BaBa LiVe

New member
זה לא היה במובן מאיים או משהו

רק רציתי להבין למי אתה פונה! השרשור הזה ירד מהפסים!

קודם כל תרגע

אני לא רוצה לפתוח ריב עצבני אני רק מתדיינת איתך.... יש לי בעיה עם הדיסק השלישי, והסברתי לך מה היא... כמובן שאני מסוגלת להתרגל לדברים חדשים, כמו שאמרתי נעים לשמוע את הדיסק אני יכולה לשבת בבית ולהרגע עליו, כי הוא נעים אבל מבחינה מוסיקלית או לירית הוא לא מאתגר וחדשני כמו הדיסקים הקודמים. כמובן שהjagged היו דברים בוסריים.... אבל זה לא היה הmain theme בדיסק, הוא היה חדשני יחסית ושונה, והעומק בו היה אחר. בדיסק השלישי כמוב שיש עומק, אחרי הכל, היא כתבה את המילים והם אינטימיים, אבל אין את העומק של הראשון והשני, אין את הליריות, אין את הבעיטה של הראשון, או הסנטימנטליות הלירית של השני.

Rוית

New member
בקשר לליריקה של האלבום

אחרי ששמעתי אותו עם המילים מול העיניים אני דווקא מצאתי אותו לא נופל יחסית לאלבומים הראשונים בכלל! ושוב, אם תשווי אותי לאלבומים של אמנים אחרים (ואם אפשר לצטט "hit me baby one more time") אז בכלל אין מה לדבר......

מה זה קשור בכלל?

לא קוראים לפורום הזה "אלאניס מוריסט מול אמנים אחרים" קוראים לזה אלאניס מוריסט אם ישר הייתי משווה אותה לכל אמן הייתי יכולה גם להשוות אותה לאמנים אחרים טובים בהרבה ממנה, אבל אני לא אעשה את זה כי זה יהיה חסר טעם (ותודי שגם לא הייתם מקבלים את זה בטענה שאין מה להשוות אותה לאחרים), אנחנו אוהבים את אלאניס בשביל מה שהיא, אז למה להשוות? בקשר לשאר זה כבר דעה, כמו שציינת מקודם, אין לי מה להגיד כנגד זה, כל עוד את אוהבת אותה אני מניחה שזה לא משנה, העיקר שאת נהנית בעצם :)

Rוית

New member
ת'אמת בזה את צודקת

גם אני לא אוהבת להשוואת לאחרים ובאמת לא צריך לקחת הכל בצורה של משהו כנגד האחר.. ואכן, הכל בעיני המתבונן.. אני שמחה שאיכשהו כולם מסכימים על זה

gggrrr

New member
אני עצבני

די כבר עם ההתדרדרות קחי משהו רק את ועוד כמה אנשים חושבים ככה לא אומר שזה נכון יש פה מספיק אדוקים שלא רואים שביב של התדרדרות יש גם הרבה ביקורות מצויינות לאלבום הליריקה מצויינת לא חסר עומק אני האחרון פה שפנאט ואין לי בעיה לבקר אבל רק אם יש על מה לבקר או שתמצאי איך להביע את הדעות שלך בלי להכליל או שלא

gggrrr

New member
ובבקשה כמה אפשר .....

בריטני? די להגיד את השם כדי לגרום לאנשים להיות בהלם ולנגיד לט היא לא ככה ודי להיות המומים שהשוו אותה לבריטני באמת יאללה קחו את זה בחיוביות ותגידו היום אלאניס שווה כמו בריטני אני מקווה שזאת ההודעה האחרונה שהשם של ה-ב woman מופיע בה

בחור..

אתה אומר שאני מכלילה והנה אתה מכליל שאומר שרק אני ועוד כמה אנשים חושבים שהיא הדרדרה ברור שזה לא ככה עוד המון מבקרים חושבים שהיא הדרדרה אבל גם המון חושבים שהיא לא זה דעה, כל אחד מביע אותה אני ממש, ממש מאוכזבת מכם.. אני מנסה להסביר את עצמי באמת ברוגע ואתם מתנפלים... לא רק שנעלבתי מההתנפלות הזו, אבל גם חשבתי שתקחו את זה יותר טוב... זה באמת לא לעניין

gggrrr

New member
אני אסכם כמו ילד קטן

היא לא התדרדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה