בצער רב וביגון קודר

• פותח הנושא HBU
  • פורסם בתאריך

HBU

New member
בצער רב וביגון קודר

אני מודיע על מותה של הזמרת הגאונה - אלאניס מוריסט. ההלווייה יצאה ב18.5.04 בשם so-called chaos.. עם זאת, מזל טוב על הולדת אלאניס הפופיסטית!! כרגע היא באותה ליגה עם בריטני וכריסטינה... כמה מדכא... פשוט בא לי לבכות... בתור מעריץ די ותיק שלה, התוודעתי אליה בתור יוצרת גאונית ומדהימה.. כבר היה ברור לי שהגאונות בתהליכי גסיסה, כשהיא הוציאה את under rug swept שהווה צניחת רמה משוועת, כשהיא קיצרה את השיער הארוך והיפה שלה לתספורת הכי מכוערת בעולם, וכשהיא החלה להצטלם כמו כוכבת פופ... מהפופ היא באה, ואל הפופ היא שבה, מסתבר... פשוט עצוב לי

אל תחטוף לי תרשת עורקים...

אני לא כל כך מסכים איתך!!!! אלאניס ובריטני זה שני עולמות שונים... אלאניס הייתה ותמיד תישאר כנה רגשית, אמיתית, ואחת שהשירים שלה משקפים את חייה והרגשתה, ואילו בריטני תמיד תישאר אחת שהשירים שלה הם משניים והמראה החיצוני שלה הוא שיקבע אם היא תמכור או לא... אז אם כל הכבוד, ויש כבוד! נא לא להגיד אלאניס ובריטני בנשימה אחת. אם לא אהבת את האלבום החדש זה עדיין לא אומר שאלאניס התקלקלה... רוב האנשים פה בפורום מצאו בו בדיוק מה שהם מצאו באלבומים הקודמים שלה. ואגב, הוא יותר טוב מ URS, לידע כללי.

יטבת22

New member
../images/Emo4.gif

בלי להעליב, זה מסוג הדברים שכשאנשים אומרים אותם אפשר להבין שהם לא ממש יודעים על מה הם מדברים. ולא בגלל שאין שום דבר במה שאתה אומר - גם אני מתגעגעת לאלניס של פעם, וכך גם עוד כמה אנשים כאן בפורום, אבל בכל זאת. בריטני וכריסטינה שתיהן מתפקדות כמותג, כשמאחוריהן ישנם מנגנונים ענקיים שכל תפקידם הוא לדאוג שהמותגים האלו ימשיכו להתגלגל ולהיות רווחיים. תעצור אותי כשמשהו מכל זה יזכיר, אפילו קצת, את אלניס. ואיך, ברשותך, נראים צילומים של כוכבות פופ? או אולי נשאל את זה אחרת: איך אלניס צריכה להצטלם כדי שתשתכנע שזה לא צילום של כוכבת פופ? ומה לעזאזל הקשר בין פופ (פופ זו לא מילה גסה, אגב, אבל אין לי כוח להיכנס לזה) לתספורת? דווקא בגלל שאלניס היא מוזיקאית ולא בובה, התספורת שלה היא ממש לא עניינו של אף אחד. אני לא יודעת מתי בפעם האחרונה כתבת שיר, לא כל שכן הוצאת אלבום, לא כל שכן הוצאת ארבעה. הנפילה שאחרי אלבום הבכורה היא הדבר שהכי מפחיד מוזיקאים שאלבום הבכורה שלהם היה ענק בסדר הגודל של ג'אנקי, והרבה מהם נופלים אחרי האלבום הראשון הזה. אבל אלניס לא בורחת, וממשיכה לכתוב שירים וממשיכה להקליט אלבומים, ובעיני זה דבר ענק. המוזיקה שלה תמיד ליוותה אותה, דרך כל השינויים שהיא עברה כאדם, וזה מה שעושה את זה מעניין. גם אם כרגע חלק מהשירים כתובים פחות טוב בעיני, ולצערי זה ככה, זה עוד צעד במסע של אלניס ואני לא רוצה להחמיץ אותו. אתה מוזמן להמשיך או לעזוב, כרצונך.

../images/Emo45.gif

"זה עוד צעד במסע של אלניס ואני לא רוצה להחמיץ אותו. אתה מוזמן להמשיך או לעזוב, כרצונך."

לא מסכים איתך...

אני גם מעריץ של אלניס הרבה זמן ונכון אולי הדיסק הזה זה לא רוק "נקי" כמו בjlp אבל עדיין scc הוא הרבה יותר רוקיסטי מurs! וגם אם לא מי אמר שפופ זאת מילה גסה? ביורק עושה פופ והיא נחשבת לאחת היוצרות הכי יחודיות והאיכותיות שיש! אני חושב שאלאניס עושה לעצמה רק טוב שהיא מגוונות ומביאה לחנים חדשים ומקוריים! בקשר לתסרוקת, גיב מי הברייק! זה לא מה שהפך את אלאניס לזמרת פופ (כמו אתה טוען שהיא)

Lotzifer

New member
כל הדיון הזה מיותר.....

רוק או פופ, מה זה משנה?! אתה אוהב את המוזיקה?! טוב. לא אוהב?! גם טוב. למה להגדיר את מה שאתה שומע?! יש הרבה אנשים שיגידו שאלאניס מאז ומתמיד היתה פופ וזה כ"כ לא מזיז לי! אז תגיד מה שבא לך, אתה רק הורס לעצמך..... חוץ מההשוואה לבריטני שהיא ממש לא במקום. ממתי בריטני כותבת ומלחינה ומפיקה את האלבומים שלה ומנגנת על כ"כ הרבה כלים?! בריטני רק שרה, וגם זה בקושי.... מישהו פעם שמע אותה בלייב?! לא נראה לי שאי פעם קרה דבר כזה.......

gggrrr

New member
לא יודע למה אני מגיב בכלל

אבל כנראה שהצלחת לעצבן אותי.למוות של אלאניס תחכה עוד הרבה זמן זמרת פופ ?יש לי תחושה חזקה שלא שמעת את הדיסק השיער הקצר?אני מציע שאתה תלך ותבכה על זה לשוקי זיקרי הדיסק איכזב אותך?בסדר,זה לא משנה את העובדה שהוא דיסק ענק!לא בסדר, לא טוב-ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שאתה היית יותר מידי מאוהב בתדמית הבחורה המיוחדג'ת והעצבנית ולא ממש הקשבת למוזיקה urs? תסביר לי לעזאזל מה הקשר לפופ(לא שיש משו רע בפופ) אתה יודע לקרוא? תסביר לי בידיוק איפה הירידה ברמה של השירים?! יש פה בתפוז פורום מאיה בוסקילה אתה מוזמן לכתוב שם!!! על טעם ועל ריח אין מה להתווכח(fuck it!!!!)

HBU

New member
פופ ורוק הם מזמן לא סגנונות מוזיקה

פופ ורוק אלו תרבויות... ותרבות הפופ מופיעה הרבה במוזיקה הנוכחית של אלאניס.. שלא נדבר על התדמית שלה.. כל הזוהר והצילומים המלאכותיים האלו.. "נראה לי שאתה היית יותר מידי מאוהב בתדמית הבחורה המיוחדג'ת והעצבנית ולא ממש הקשבת למוזיקה" זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליי... אני דווקא אהבתי יותר את התדמית הפחות זועקת שלה, כמו באנפלאגד נגיד.. ולמוזיקה הקשבתי, תאמין לי.. לפני שחשבתי בכלל על תדמית..

gggrrr

New member
אם מה שמפריע לך זה התמונות

לא נראה לי שאתה פה בגלל המוזיקה מה? זה היה פעם מגניב להעריץ אותה כי הרגשת מיוחד ואתה פוחד שהפופולריות שלה תגרום לך להרגיש פחות מיוחד? די תפסיק אני אדבר איתה אני אמסור לה שתעבור לגור בפחון ותפסיק להתקלח מספיק רוקנרול בשבילך?

מה הקשר לגור בפחון ולהפסיק להתקלח

לרוקנרול?! וואו, כל כך נמאס לי מזה שכל פעם שמישהו אומר מילה רעה על אלאניס ישר כולם מתנפלים עליו. מאיפה לעזאזל אתה יודע למה הוא מעריץ אותה? מאיפה הזכות לקבוע מסקנות כל כך חותכות? הוא לא אהב את הדיסק. אני לא אהבתי אותו. שנינו מרגישים שההתמסחרות שלה מתבטאת לא רק במוזיקה, אלא גם בתמונות. המקום הזה הפך להיות ממש מגעיל לאחרונה. כאילו לכל מי שלא אהב את כל הסגנון החדש שלה אין זכות להקרא מעריץ, כאילו שאנחנו לא הקשבנו והזדהנו והערצנו בכל נימי נפשנו את הבחורה הכל כך מיוחדת הזאת. ממש, אבל ממש לא כיף לכתוב כאן אחרי שכל פעם שהמילה התמסחרות מוזכרת יש עליהום כללי על הבוגד שהעז לעלות את האפשרות..

BaBa LiVe

New member
יש לא לאהוב..ויש לקבור ולרצוח!

היא חיה ובועטת! גם הדיסק אגב....

הוא לא רצח אף אחד.

קוראים לזה הבעת דעה. זכותו להאמין שעידן האלאניס האיכותית נגמר, בלי קשר לשאלה אם זה נכון או לא, בלי שאנשים יאמרו שהוא אהב את אלאניס רק כי הוא רצה להיות מיוחד. זה בכללי מה שקורה כאן לייטלי.

למעלה