ארגגג הויכוח האין סופי........../images/Emo70.gif
באתי לענות לך לפני שעוד קראתי את השירשור, כדי שאני לא אהיה מושפעת מתגובות של אחרים, אבל בסוף קראתי את כל השירשור, ואני עדין דובקת במחשבותי הראשונות. אני ארשום את הדבר הראשון שעלה לי בראש לאחר שקראתי את ההודעה שלך - שטויות. ולא, אני לא אומרת את זה כי אלאניס 'הותקפה' פה, למרות שכן, זה גרם למנגנונים מסוימים לעלות (כמו להרבה אנשים פה, יש להבין את זה), כי היי, כל אחד זכותו לדעתו.. אני אומרת את זה כי אני באמת חושבת שאומנם ההודעה שלך נרשמה בהגזמה כדי להעביר נקודה, אבל ההגזמה, לדעתי, היתה מוטעת.. בדיוק היום חשבתי על זה, על כמה שSCC רוקיסטתי, במיוחד ביחס לURS שהיה יותר מתון ברוק ויותר לוחץ על האלקטרוני והאפקטים.. (למרות שהכל יחסי כמובן).. אני מבינה מההודעה שלך שלא התלהבת מהאלבום כ"כ. אז אני לא אכנס להגדרות של פופ\לא פופ (מה כ"כ גס במילה הזו לכל הרוחות?!), הגדרות של תספורת לא תספורת (כולנו כאבנו על האובדן כמובן, אבל זה לא משנה את האדם ממש בפני עצמו), הגדרות הברינטני\כריסטינה (ההבדלים עצומים, לפי מה ששמתי לב, רק המילה "פופ" גרמה לך לאחד בין הזמרות ואלאניס), ושלא לדבר להספיד את אלאניס במובן אומנותי.. אז נכון, המילים של אלאניס לא עמוקות כמו שאנחנו רגילים (למרות שגם בזה אפשר לדון הרבה), פאק איט, היא מאושרת! מצידי שתשאר מאושרת, אז אני לא אקבל את המילים האקסטרה מיוחדות שלי כי אני לא הזדהה איתן.. יאללה, מברוק, גם לה זה מגיע.. אבל יוסי אמר, ואמר נכון מאוד משהו שאני גם אמרתי פעם - אלאניס 'הרגילה' אותנו לרף מאוד גבוה, ובשניה שהיא טיפה יורדת מהרף הזה אנחנו מתרעמים.. אבל אם תקחו את הדיסק הזה ותשוו אותו לאמן אחר (ובכוונה אני לא מציינת אמנים ספציפים) אפשר לראות שאלאניס עדין יוצאת עם היד על העליונה, למה? כי לא משנה מה, עדין יש לה את היחוד שלה, את היחוד הזה שלה שגורם לנו לאוהב אותה וגורם לנו לדיון ארוך עליה.. תראה, מוזיקה מאז ומעולם תהייה נושא לויכוח. דוגמא, היום - יש אחד במדור שלי שאמר שביום שמישהו יגרום לו לשמוע את אלאניס הוא יתאבד. 20 דקות אחרי הוא כבר היה עם SCC בדיסקמן עם אוזניות על הראש, ואחרי שמיעה של רבע שעה בערך הוא אמר שהוא דווקא אהב איזה 4 שירים..ולא, לא התאבד..
אבל אני לא דואגת, הוא ימשיך לצחוק על אלאניס עוד.. למה? כי זה לא הטעם שלו, הוא מעדיף את הטראנסים שלו בחדר.. אז הנקודה היא שלא משנה אם לא נסכים להשוואות של אלאניס לאמנים כאלו או אחרים, המעריצים של אותם אמנים יגידו את הדעה הנגדית, אז באמת חבל על המילים... וכל זה למה אני רושמת - בגלל סיבה אחת פשוטה- אלאניס איכזבה אותך (ועוד הרבה כמו שראיתי) בדיסק הזה? סבבה, אל תאזינו לדיסק. תשארו בדיסקים שכן אהבתם. אבל אל תספיד ואל תבכה על זה, כי לפי איך שאתה מראה את זה אין על מה לבכות אפילו כי היי, היא רק עוד זמרת פופ..
כמו כן, אחרי כזו הודעה ברור שיהיו אנשים שיכעסו.. נכון, זו לא הצדקה לתקוף (ואנשים, נא לזכור
שכל אחד זכאי לדעתו ועלינו לקבל אותה!), אבל זה צפוי שהרבה דעות יעלו... אני אישית, מאוד מאוד נהנת מהדיסק.. ולמה? אני לא מנסה להשוואות אותו כל הזמן לדיסקים אחרים, אני רואה אותו כדיסק בפני עצמו, וכדיסק בפני עצמו - הוא מעולה. לדעתי..