בפראג אין אנשים יפים!!!

TwelveEyes

New member
אהמ...

הוא דווקא כן התחיל איתי (איכס, לא "התחיל" כזה
) פשוט אני כבר לא שמה עליו זין.. והדבר היחיד שמטריד אותי הוא שמישהו עלול להיכנס לפורום ולקחת אותו ברצינות.

fayd הפשוש

New member
איכס.... אם הוא היה מתחיל איתך....

(לאלון צץ בראש רעיון לסרט אימה חדש) (לי והדו העומללה)

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

אורי=מטאליסט גבוה, חסון, סקסי ואכזר. וכלב שמירה טוב ^^

resputin

New member
בטח נמנע ממאמץ יתר,

כי אני דובר את האמת העירומה, שאתה מפחד לקרוא. עובדה, אנשים פה בהחלט מסכימים עם מה שאני אומר. בנימה קצת פחות תוקפנית מאלון, אני לא אומר לך "לא להסתכתך איתי" כי זה לא סכסוך, אתה פשוט רק מדגיש את עיקרי הדברים שאני אומר. אני רק אומר לך, שכמו שאמרת -אתה צעיר. ואם אנחנו נעמיד את הקלפים על השולחן, אני מרחם עליך בהמון דברים, לא כי אתה לוקה במשהו, אולי חוץ מהגיון קל, אלא בגלל שמאז שאני שמתי לב להודעות שאתה כותב בצורה מסחרית, אני ראיתי שאתה מתגאהבכל הדברים הלא נכונים, ובכל הסטריוטיפים ובכל הטעויות שאתה עושה -חוץ מלחזק את מה שאתה כ"כ מתנגד אליו, אתה לא כלום.

מצידי שיגיע להנהלת תפוז

אם תיגע בכלב שלי חבל לך על הזמן! רפי הוא כן לשלטון, הוא מתוק וחמוווווווווד ומקסים(ויש לו הרבה יותר טקט מלך).

resputin

New member
סליחה.?

"רוב אלה שהיו במפגש פשוט היו מתים להראות את זה" סליחה.? אוקיי, אז אתה אוחצ´ה, ולמרות שאני אישית לא רואה את זה כמשהו להתגאות בו- אתה כן, ואתה גאה במה שאתה. סבבה לך, אבל לקבוע שאנשים הם גם אבל המסווה בגלל החברה..? What the fuuuuuck...? "אני לפחות מודה שאני הומו"- זה היה מכוון להודעה של אלון, אני די בטוח. אז צ´מע.. אני לא יודע מה איתך, וממש לא זוכר אם היית (בפורום, או סתם )במפגש הקודם- אבל אני ראיתי את אלון. הוא אומנם לא פרימה-אוחצ´ה, אבל הוא בדיוק מה שהוא, ואני אוהב אותו בשביל מה שהוא- הדבר האחרון שהוא, זה מסתיר את עצמו. אני חושב שהגיע לך ה"כבוד" ההוא, עד לפני שלחצת על "שלח". כי מילא לקבל את עצמך ולהיות כנה במאה אחוזים, וזה מפתח לאושר- אבל אל תכפה את הso called "כנות" הזאת, על הסובבים.

למעלה