בפראג אין אנשים יפים!!!

fayd הפשוש

New member
בפראג אין אנשים יפים!!!

כן גם בפראג פייד הפשוש היה כבש בסערה והשאיר את כולם בהלם טוטאלי (עד כאן חלק ההחנפה העצמית) איין לי כל כך מה לספר חוץ מהעובדה שלא ממש היתאהבתי בה אני יותר אהבתי את רומניה (ולא שרה דנה ועד כמה מכורים לילד אם צלקת ושרביט לא ראיתי שם דרקונים) (ברומניה אני מיתכוון)

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

ומה עם חתיכים ג´ינג´יים מנומשים עם כוויה על היד? |צ´רלי|

resputin

New member
אלון ג´ינג´י, הוא גם מנומש

ודי חמוד לזכרוני, אבל לא זוכר על שום כוויה שיש לו על היד, אולי אם הוא לא נזהר עם המצית
.

fayd הפשוש

New member
כויה לא מממש אבל יש לי

צלקת קטנטונת בצורת חרק על היד למעלה (פעם וריד אחד שלי החליט שמשעמם לו בתוך הגוף שלי אז הוא החליט לצאת קצת לטייל ופשוט פרץ החוצה היה המון דם זה היה נורה מלחיץ הצלקת הפיצפונת היא מהניתוח שעברתי כדי להכניס את הוריד החוצוף הזה למקום!

לי יש צלקת! בדיוק - במצח

בין הגבות אבל למעלה יותר! רק חבל שהיא קו ישר אחד מסכן..

TwelveEyes

New member
אני אנסח את זה מחדש:

חתיכים ג´ינג´יים מנומשים סטרייטים עם כוויה על היד

לא לא לא

חתיכים ג´ינג´יים מנומשים סטרייטים חסונים ושריריים, עם כוויה על כל אחת מהיידים...

TwelveEyes

New member
זה היה על שתי הידיים?

אני זוכרת שהייתה לו כוויה רק על אחת.. אבל ניחא, את קראת את הספר השבוע ואני קראתי אותו לפני.. חודשיים?

אהה.....לצטט?

"מה המצב הארי"? אמר הקרוב מבין השניים, חייך אליו והושיט יד גדולה. הארי לחץ אותה,, ואצבעותיו חשו בעור קשה וביבלות. זה בוודאי צ´ארלי, שעובד עם דרקונים ברומניה. מהנה הגוף של צ´ארלי דמה לזה של התאומים, נמוך וחסון יותר מפרסי ורון, שהיו שניהם ארוכים ורזים. היה לו פרצוף רחב וידידותי, שניכר בו כי היה חשוף לפגעי מזג-האוויר, והיה מנומש כל כך עד כי כמעט נראה שזוף. זרועותיו היו שריריות, ועל אחת מהן צדלקת גדולה ומבריקה של כוויה..." את צודקת...
לא שמתי
....וקראתי את הספר הרבה קודם, ביום שהוא יצא בישראל...אני חוזרת משעמום ולי-אני אוהבת בלונדינים, אבל לא בסגנון של אלכס!

LeeCooper69

New member
ג´ינג´ים?!?!

עם כל הכבוד והטעם המעולה שלך ליאור, חשבתי שאנחנו (ז"א אני) מעדיפים בלונדיניים. ואת רפי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הצביעו רפי!

כי השמאל יזיין ת´שכל, הימין יבטיח סתם הבט6חות, והמרכז סתם יעלה באש. לכן-רפי לשלטון

LeeCooper69

New member
קודם כל לאלון....

ברור שלא... אבל זה כמו שאני אשאל אותך יש לך בעיה עם אוחצ´ות מזעזעות?!?! אגב, רפי הוא לא לשלטון... זה הכלב של שרימפי (אני חושב)... רפי הוא לזיון חד-פעצמי שייגמר בהליכת קאובוי של רפי.

fayd הפשוש

New member
לא.... אני חושב שהן משעשעות

אבל אחריך...... אני לא חושב שיש אוחצ´ות מזעזעות יותר ממך
(זאת היתה מחמאה כמובן) (
אני לא יודע להיתבטא.... כך את זה בתור מחמאה)

LeeCooper69

New member
האמת?

כתבתי את זה כדי להזכיר לך את אותה הפעם..... אבל, אני מרשה לעצמי להיות כזה רק בריכוז גדול של הומואים. עכשיו, לא ראית אותי ואין לך זכות להעביר עליי בקורת אז.... פשוט תשתוק! לבסוף, אני לפחות מודה שאני הומו. רוב אלה שהיו במפגש פשוט היו מתים להראות את זה. אבל מה?!?!החברה אומרת "לא" אז הם מצייתים ואת זה אני שונא. אני, לפחות כנה עם עצמי ועם אנשים אחרים ואני חושב שמגיע לי על זה כל הכבוד....

fayd הפשוש

New member
אהם.... תקשיב חמוד

את התישתוקים שלך תישמור לחברים שלך לא לי אוקי? אם אתה לא יכול לדבר בצורה יפה (כמו שאני עשיתי) אז אני מעדיף שפשוט לא תבר אלי ביכלל תודה. ודבר שני אין שום קשר לעובדה שלא ראיתי אותך, אתה אמרת שאתה אוחצ´ה מזעזעת אני רק תמכתי בעובדות!

LeeCooper69

New member
אלון...

אתה יודע מצוין שאין לי בעיה איתך ושאני לא מכיר אותך על סמך שיחה של דקה וחצי (בICQ) ועכשיו... אולי לך יש בעיה איתי ויהייה נחלמד אם תבהיר לי אותה.... יש לך את המספר ICQ ויש לך את המייל. בקשר לרספוטין..... אני כבר נמנע ממאמץ מיותר... זה כבר יותר מדיי אינפנטילי בשבילי עם כמה שאני צעיר 0_O

fayd הפשוש

New member
ואכן אינפנטילי אתה.... אם אתה לא

מבין את מה שרספוש ניסה לעשות אז אתה באמת אינפנטיל מיצטער לומר לך.... רספי רק ניסה לגשר פה בין שנינו (דבר טיפשי לעשות מההתחלה) ומכל האנשים שבפורום מצאת לך את שני האנשים שהכי אתה פחות רוצה להיות מסוחסך איתם... (רספיוטין ואני לאינפנטילים) (יש לך מזל רק שלא התחלת אם דנה) (רועד במיכנסיים
) ואם אתה חייב לדעת אז כן יש לי בעיה איתך אתה יצור קטן ומרגיז אפילו לא בגיל המתאים ליקנות בירה שרוצה להרגיש שהוא בין הגדולים, יש לך אגו בגודל של הר שבעצם איין לך כל כך ממה להיתפאר (ממה ששמעתי אתה גם לא כל כך יפה) יש עליך כל כך הרבה פוזה עד שאני לא מבין אייך אתה ביכלל רואה משהו שהוא מתחת לאף שלך (שבעצם מגיע כימעט עד לתחת מיר ליד צדק) אתה מעצבן אותי ומעצבן חצי מהפורום הזה! זהוא הוצאתי הכל אתה יכול להגיב על זה או לא זה לא ממש משנה ולא ממש איכפט לי אם נחליף מילה אחת בכל ימי חיינו אתה בטח תיקרא את זה ותגיב בחריפות בהתאם לילדון בגיל שלך אל תצפה שאני יקח את זה אישית אני לא נוטה להעילב מילדים בגילך..... אני מרחם אליך...

למעלה