בעקבות " מעגל נשים"

falfa

New member
תודה רבה ../images/Emo25.gif

רציתי קודם כל להודות לכל הבנות שהשתתפו ובמיוחד לנילה שאירחה אותנו בחום ואהבה. עבורי זאת הייתה חוויה מיוחדת במינה. מיד אחרי שיצאתי משם הבנתי שמשהו נפלא קרא, הרגשתי חזקה, שמחה ואופטימית יותר מהרגיל. בעוד כמה ימים אני חוגגת יום הולדת 32 והחלטתי שהגיע הזמן לחגוג. להיתראות בקרוב, falfa

מיכל ק-ש

New member
מצטרפת באיחור לתודות

תודה! לנילה - על שיצרת לנו את הבסיס למפגש מושלם
. לכל הבנות (כמובן גם לאלו שלא הגיעו) - פשוט על שאתן קיימות
. לאיריס - על הנחיה עיקבית ולא מתפשרת למרות הציחקוקים ורגעי אי הנוחות
. להרמוניה - שהימהמה ושרה לידי מכל הלב ועזרה לי להיפתח
לדפנה - על הבלונים והרעיון המקסים
לכל הבשלניות - על האוכל המצוין
ולאבי - על האמפנדס
אני מקווה שאצליח ליישם לפחות חלק ממה שהועבר לנו. מאז המפגש הספקתי להדליק נר (זו ה-
שתל-אביבית כמוני יכולה להרשות לעצמה), לחפש את ה-
(ולמצוא את הדובה הגדולה), לרבוץ במים (אמבטיה של שעה) וליהנות מכל רגע
. שיהיה לנו שבוע חיובי, מיכל

שריתא

New member
שמחתי להיות חלק ממכן

שמי שרית והצטרפתי אל איריס יוטבת בסדנא שנערכה בביתך היפה והנעים נילה. תודה לכולכן על הפתיחות למדתי מכן המון , ואשמח להיות חלק המפורום המיוחד הזה.

מיכל ק-ש

New member
הי שרית

נשמח אם תהיי חלק מהפורום, אבל נשמח עוד יותר אם תעברי לפורום של ההריוניות. תודה שפינית לי מקום כשנהיה קצת צפוף וסבלת מכל תזוזות האי נוחות שהיו לי בתחילת המפגש.

שרית - בהזדמנות זו - תודה גם לך

שלחתי מייל תודה לאיריס ולך ל´דרך אם´, ואני שמחה לראות אותך כותבת פה. יהיה נפלא עוד יותר אם תשתפי כאן מנסיונך, חוכמתך, והדרך שלך בתהליך להיות אמא. אם תרצי תמצאי בסרגל האפור למעלה עוד סיפורים ושיתופים נורא מעניינים. קבלי את החיבוק התפוזי שדיברנו עליו

נועם@בת

New member
מסתבר שהפסדתי בגדול, הא? ../images/Emo3.gif

פספסתי הזדמנות להכיר פרצופים חדשיעם מאחורי השמות. פספסתי אירוח אצל נילנ- שכבר מנמזמן אני בונה עליו. שלא נדבר על הסדנה שעוד מהדהדת כאן בין המילים והאותיות. מה ל´שות, סופי שבוע מוקדשים לנועם@בן שלא נמצא כל השבוע בבית. וגם ללכת איתו לשוק כדי לקנות את כל הירקות שאני צריכה בשביל הדיאטה שלי- זאת חויה נדירה בשבילי. מקווה שהאנרגיה שצברתם תהדהד בתוככן, ובין המילים שלך עוד הרבה זמן. כאן ובפורום הריון
נועם

מרב.

New member
חזרתי קודם...

ומקווה שעוד אספיק להקפיץ את ההודעה כדי להגיד: תודה
תודה ענקית על החוויה הענקית. היה לי סוף שבוע מדהים, מלא באהבה, אהבה שהתחילה במפגש, ואפילו עוד קודם, בציפייה אליו, אהבה לאיש שעמד וטרח והכין אמפנדות רבות באהבה גדולה. וההתחבקות עם כל הבנות, המוכרות ואלו שהיו אלמוניות בתחילת המפגש, והמעגל המרגש, המשחרר, המצחיק והעצוב- עם טעמים של כל אחת ואחת, עם העצב והתקווה והחיוך, והדמיון המודרך, וההתבוננות פנימה, תוך העברת אהבה ואנרגיות מיד ליד. והקולות, והצחוק והבכי, והשירה והחיוכים ולחיצות הידיים והמבטים. והשיחות על הדשא, תוך כדי התחרדנות בשמש המדהימה. התסכול היחידי שעוטף אותי כל מפגש ומפגש- הוא הרצון לגעת בכולן: בחברות הותיקות והאהובות, בחברות לעת שעד כה לא החלפנו מילה, ובאלו שסיקרנו אותי אך לא יצרתי קשר- אבל הזמן קצר, השיחות כ"כ מרתקות- ואני שוב ושוב מגיעה למסקנה שחייבים מפגשים סמוכים יותר... היה פשוט מרגש. ומשם המשכנו לצימר המדהים, סוף שבוע של אושר ואהבה, ספונים לנו בביקתת עץ, באח בוער, בג´קוזי המחמם, בסאונה הבוערת. מה ל´גיד לכם- חזר לנו הברק לעיניים, האויר לריאות והאהבה ללב. מומלץ בחום גדול. שיהיה שבוע... אין מילים. מרב

מרב.

New member
ומה שרציתי להוסיף-

החוויה הקולית והרגשית עייפה אותי בצורה שלא תיאמן. הרגשתי מותשת מאוד נפשית, למרות שאת העיניים עצמתי בשעה מאוד מאוחרת. ואני בטוחה שזו התרוקנות לצורך התמלאות... מרב

נועם@בת

New member
יש ../images/Emo70.gif היא חזרה אלינו

מרבי, הפעם לזמן קצר ככל האפשר, בבקשה
נועם

טביקאט

New member
מצטרפת לתודות

גם אני רוצה להודות לכווולן- על החיבוק הנשי האדיר שהיה, שאפשר לבכות, לצעוק, לנגן בחליל הפנימי
, לקרקר בבטן (והמבינות תבנה)וביחוד לצחוק המון. תודה על האוכל הנפלא, על החיוכים והאהבה. ומליון תודות לנילה- שאפשרה את הכל, ולדפנה- שהביאה לנו בלוני משאלות נפלאים שריגשו אותי עד דמעות. היה נהדר- מלאתן אותי אנרגיה, שנשארה איתי הרבה זמן. טביקאט

venus13

New member
לנילה ולבנות

קצת באיחור בשל בעיות תקשורת: תודה על האירוח ועל החוויה מוזר פתאום שאתם לא כ"כ וירטואליות, על כל הקסם שבכך האמת שכבר עכשיו קשה לי להדביק שמות לפנים אבל עכשיו יש לכן נוכחות רב מימדית ואמיתית- תודה שאתן כאן - גם אם אני לא מצליחה לכתוב לעיתים קרובות תמיד רציתי לשאול - איך ומתי אתן מצליחות לכתוב? מהעבודה? את שוב תודה ובהצלחה לכולנו אמן

למעלה