בעקבות " מעגל נשים"

טלי2

New member
וגם אני רציתי שוב להודות ../images/Emo20.gif

על היוזמה שלך נילה ועל העידוד שקיבלתי, שנתנו לי פתח להגיע ולחוות את מה שחוויתי (עוד לא מבינה לגמרי את משמעות החוויה, אבל יודעת לומר שהיא ליוותה אותי במהלך השבת) בשבילי זו היתה פעם ראשונה של מפגש עם בנות הפורום ולמרות הנטיה שלי להפנים ולהשתבלל
, מצאתי שהיה בזה משהו כל כך משחרר וטוב- לצחוק, לבכות, לגעת. כמובן שהיה מסקרן ונעים לפגוש את הפנים מאחורי הכינויים. והלוואי שנשמע יותר בשורות טובות מעכשיו....

יובל@

New member
תודה נילה../images/Emo23.gif תודה בנות../images/Emo23.gif

רציתי להודות לנילה המקסימה על המפגש הנהדר, על האירוח החם והיחס הלבבי. המון חום ואהבה זרמו שם בחדר והקולות עדיין מהדהדים בי. נהנתי מאד לפגוש את הפנים מאחורי השמות של הבנות המקסימות של הפורום, וגם בתור אחת שמשתתפת פעם ראשונה במפגש הרגשתי את החיבור המיידי לכל אחת ואחת. החום, האהבה, הקולות, החיבוקים, השירה, הדשא הירוק וצמחי התבלין הריחניים, השמש המחממת, הבלונים הלבנים המופרחים לשמים הכחולים, ובל נשכח את האוכל הטעים... היה נהדר!!! תודה נילה
תודה לכולן
יובל

ינסון

New member
תודה תודה ושוב תודה

נילה יקרה, תודה על הרעיון תודה על היוזמה ותודה.. כי פתאום הבנתי שאני באמת לא לבד בסירה הזו.... היה קסום, היה מעניין, היה שווה להיחשף ולהיפתח באופן הזה.. את הגונל F בערב דרשתי וקיבלתי באהבה
שבוע טוב לכולנו

..נעמה

New member
../images/Emo23.gif תודה נילה ../images/Emo23.gif

תודה על המחשבה והרעיון למפגש המיוחד שיצרת. תודה על האירוח החם והבית הנעים. תודה שאיפשרת לי להתנסות בפעם הראשונה בדבר שכל כך רחוק ממני, איפשרת לי להתנתק מכל הסביבה המלחיצה ולהתרכז רק בעצמי ובגופי. עוד לא הספקתי לעכל את כל מה שחוויתי אתמול, ולפרש לעצמי מה זה אומר. אך למסקנה אחת חשובה הגעתי, שאני יכולה להפסיק לשמור על פסון מול כולם והגיע הזמן שאני אתמקד בעצמי, בתחושותי, רגשותי וצרכיי כאישה שלפעמים כל כך כואבת. אחרי ההשתפכות הרצינית, אני חייבת לציין שכל כך נהנהתי לפגוש את כל הפנים החדשות וכמובן את המוכרות והאהובות. וכמו שאיריס אמרה, צריך לעשות זאת יותר. תודה אחרונה לשלומלום שפינה את ביתו למעננו. אוהבת
נעמה הטובות שלי וגם פנים

תודה נעמה ../images/Emo23.gif

קראתי הבוקר את העלונים שהשארת וזה נראה באמת מעמיק ואיכותי ביותר. הוזכר שם גם טיפול במקור הנפשי/רגשי. האם כל משתתף זוכה במהלך המפגשים לטיפול ´עומק´ כזה? הייתי לא מזמן בהרצאה של ג´ף לוין, ממציא B.A.T , שהדגים את הטיפול חלקית בהרצאה וזה היה מרשים ומרתק, כמו מופע קסמים. האם גם טיפול כזה משתלב במפגשים? תודה שבאת וששיתפת מעצמך, שמחתי להכיר אותך. שבת מקסימה לך.

נעמה2

New member
חוויה אמיתית !

נילה יקרה, אכן כן - המפגשים בנויים כך שכל משתתפת זוכה (וזו באמת זכיה) בטיפול עומק שכזה. העצמה האנרטית ואיכויותיו של המטפל מאפשרים זאת. את יודעת, לפעמים אנחנו בטוחים בדרך מסויימת (כפי שאני בטוחה בשיטת הטיפול "אהבה רבה" וביכולותיה), ולא מבינים איך אחרים "לא רואים את האור"... גם ביום ששי, בסדנה, רציתי לצעוק לבנות "אתן לא מודעות למה אתן מפסידות!"- אבל כמובן ששתקתי... אני מכירה ומבינה היטב את החשדנות, והחשש לפתח ציפיות ממשהו חדש. במיוחד שהיו כאלה שנכוו בעבר ממטפלים לא מקצועיים, ומשיטות טיפול שונות. ובכל זאת, נראה לי שכדאי להעז ולנסות. אני יכולה רק להמליץ בחום, מנסיוני, ומנסיון של אחרות... שיהיה שבוע נהדר! נעמה.

עמית@

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif מי ששלח לי מסרים-

משום מה אני מסוגלת רק לראות שיש לי מסר- ולא לקרוא אותם
אם זה חשוב נא לשלוח לי למייל.. תודות

אולה *

New member
../images/Emo32.gif עמיתי, שלחתי לך מייל

תתקשרי אלי, בבקשה (או תשלחי לי את מספרך).
אולה.

אולה *

New member
תודה, חמודה

אני אקרא אותו בבית, כי לא מצליחה להתחבר עכשיו מהעבודה.
אולה

yala85

New member
נילה האוהבת שלום מיאלה

אני מצטערת שלא יכולתי להגיע וכל השבת מקננת בי תחושה שהחמצתי משהו. תודה וסליחה.

נילה, תודה רבה על הארוח ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

ועל הרעיון ועל הארגון בקיצור על הכל. כל היום מזדמזם לי בראש השיר של איריס :"הגוף נפתח לאהבה"

ינסון

New member
פרטים

נעמה, אל תשכחי להעביר לי קצת פרטים על ההדגמה. אני מאוד מעונינת לנסות כדי לחוות את התהליך. ושוב, תודה....יונת

אף פעם לא מאוחר להגיד ../images/Emo51.gif

לנילה על הרעיון למפגש קצת אחר ועל האירוח הנפלא. לאיריס יטבת על הנחיית המעגל, ועל שפתחת (לפחות עבורי) עוד ערוץ לתקשורת עם עצמי ועם חברותי לדרך. לכל הבנות שהגיעו ונתנו עוד הזדמנות להכיר את הפנים שמאחורי השמות, שיתפו בסיפורים, במחשבות וברגשות.
מרב

עידית ד

New member
אווווווווווווווווהההההההה ../images/Emo2.gif

אז גם אני מודה על החוויה לא בטוח שממש נפתחו לי החלילים
אבל מה שבטוח שהרבה מאוד זמן לא צחקתי ככה ובעצם אני מודה לכן שלא זרקתן אותי מהחדר בגלל הצחוק הפרוע שלי
האוכל היה נפלא ואם כבר אז אני חייבת את המתכון של הפשטידה הכתומה (דלעת וברוקולי) ולצלילי שי הפות
שיהיה לכולם רק טוב עידית

טלי2

New member
עידית- לבקשתך המתכון ../images/Emo63.gif

ודרך אגב אין בפשטידה דלעת, אלה הן הבטטות שנותנות את הכתום . לוקחים חבילת ברוקולי קפוא ומבשלים במיים עם מלח 10 דקות. מוציאים מסננים ומניחים בצד. לוקחים 2 בטטות+ 2 תפו"א (אפשר גם לשנות את היחס) מקלפים ומבשלים עד שהם מתרככים ומועכים לפירה. מוסיפים לבטטות/תפו"א 3 ביצים, 1 כף מרגרינה רכה, 4 כפות פרורי לחם, קצת אגוז מוסקט, מלח ופילפל, חצי גביע גבינה או קוטג´(מי שלא רוצה גבינה יכול להוריד). מערבבים הכל, מוסיפים את הברוקולי,שופכים לתבנית ואופים בחום בינוני כחצי שעה. שיהיה לך כתום וירוק וטעים!

שריתא

New member
פשטידה מעולה../images/Emo21.gif

טלי תודה על המתכון הפשטידה מעולה . הייתי רוצה גם את המתכון של סלט החסה עם האורז הסיני או מה שזה...

סלט חסה פצצות לגבות

זיקוקים לזקיקים הנה המתכון לסלט מדהים אבל פצ´קה... הוא דורש קצת השקעה מעבר לסלט חסה רגיל אבל אני מקווה שההשקעה תשתלם. מצרכים: 1. חסה ערבית רגילה (בשביל קערה גדולה כדי לקחת שני ראשים ולברור מהם) - לחתוך. 2. שומשום + שקדים מולבנים פרוסים - לשים בתבנית ולקלות בתנור/טוסטר אובן עד שמשחימים קלות (זהירות לא לשרוף) - כמות לפי העין וכל המרבה הרי זה משובך. לקערה גדולה - 50 גרם שומשום וחצי שקית אחת שקדים (50 גרם כנראה). ועכשיו לחלק האומנותי: 3. אטריות אורז - לקחת סיר קטן ועמוק (כמו של חלב) למלא בשמן רגיל כ - 5 ס"מ. כשהשמן חם לזרוק לסיר בכל פעם, חופן קטן של אטריות אורז שבורות או חתוכות בסכין (האטריות האלה מאוד שבירות וכדאי להכניס את האריזה המקורית לשקית ניילון ובתוכה לחתוך עם הסכין ועם היד כדי שלא כל המטבח יתמלא...). כשהאטריות נוגעות בשמן החם הן מיד מתנפחות וצבען מלבין. מיד כאשר הן מתנפחות צריך להוציא אותן מהסיר. חוזרים על התהליך עד שנראה לכן שיש מספיק ביחס לכמות החסה. 4. רוטב: - 6 כפות סוכר (אפשר גם פחות אם רוצים פחות מתוק). - 6 כפות חומץ רגיל. - 1 כפית לימון (ואפשר גם יותר). - 0.25 כוס שמן זית. - 1 כף סויה. - 0.25 כפית פלפל לבן (לא חייבים). בשביל קערה גדולה כדי לבדוק אם הסלט לא יבש מדי, ואז אפשר לעשות עוד קצת מהתערובת. הסלט תופס את הטעם לאחר כמה דקות. לערבב את כל החומרים לפני ההגשה - רוטב בסוף (לא לתת לסלט לשכב יותר מידי עם הרוטב לפני ההגשה). זהו! בתאבון,

למעלה