בעקבות " מעגל נשים"

נעמה2

New member
בעקבות " מעגל נשים"

חזרתי לא מזמן מ"מעגל הנשים" שהתקיים אצל נילה. בודאי עוד יהיו תגובות על הבוקר הזה, גם על התוכן שבו, וגם על החוויה המיוחדת שבבילוי בוקר עם שמות שהיו (בחלקם/ ברובם - תלוי למי...)"שמות וירטואלים"... אני רציתי להוסיף שתי תודות - אחת, לנילה, על היוזמה המבורכת והארוח המקסים. והשניה - לכל הבנות, שתמכו ועודדו, ונתנו לי להרגיש חלק. סיפרתי במיפגש על "תחושת החריגות", והתהיות האם יש לי בכלל זכות להיות חלק מהסירה הזאת. אני חושבת על זה הרבה כשאני נזכרת בתקופה של לפני 16 שנה, כשניסיתי להרות פעם ראשונה, ועברתי שנה וחצי של טיפולים - עד להריון. נכון שכשיש ילדים בבית, הרבה מאד דברים הם אחרת. אבל כשרוצים ילד ולא יכולים - הכאב, אותו ריק שבפנים, זה לא משתנה. אז תודה לכן שנתתן לי את ההרגשה שגם הכאב שלי לגיטימי... סיפרתי בעבר בפורום, וגם לכמה באופן אישי, על שיטת טיפול הוליסטי שאני ממליצה עליה בחום. ביום שלישי 29/1/02 בשעה 20.00 יתקיים מפגש הכרות. המפגש נועד גם כדי להכיר את שיטת הטיפול, וגם כדי להכיר - ולטעום, את הסדנה לנשים בטיפולי פוריות שתיפתח בקרוב. אני אכניס גם הודעה נפרדת על הסדנה, ובטוחה שמי שתעז ותגיע - לא תצטער... שתהיה שבת שלווה, טובה ונפלאה לכולנו. נעמה.

kanella

New member
שבת שלום לכולן../images/Emo24.gif

הי בקשר למעגל הנשים שהתקיים היום, רציתי להודות לנילה ולכולכן
אתן כל כך נחמדות, חיזקתן אותי מאוד. אשמח להתראות אתכןבעתיד בתקוה שלכולנו יהיו בשורות משמחות... שוב תודה

innes

New member
../images/Emo32.gif היי שלומלום ונילה

האם יש לכם 2 שמות משתמש מאותו מחשב? בעלי גם רוצה להשתתף בפורומים של תפוז, ניסינו לרשום אותו בשם אחר וסיסמה אחרת ולא הלך. הסבירו לי איזה הסברים בתפוז ONLINE שלא הבנתי מהם כלום יש לכם איזה הסבר בעברית ולא ב"מחשבית" איך עושים זאת? תודה אינס

רישום משתמש חדש

שלומלום לך, ישנה אפשרות לרישום כמה משתמשים מהמחשב שלכם. מה שאתם צריכים לעשות זה רישום משתמש חדש לבעלך שיהיה בו כינוי חדש ואימייל חדש (לבעלך צריך להיות אימייל משלו ואם אין לו שקודם ירשם לאימייל בוואלה או בהוטמייל). דרך אגב יכול להיות שאת או הוא תרצו לשאול משהו בפורום אחר. ושמות נפרדים מאוד יקלו על משימה זו. אני למשל שאלתי היום משהו בפורום "מוזיקה עברית". מקווה שעזרתי, שלומלום.

innes

New member
תודה../images/Emo51.gif עשינו בדיוק כמו שאמרת...

אבל... או שאנו מקבלים אוטומטית את שם המשתמש שלו בכל הפורומים, או את שלי ואז, איך הוא יכול לכתוב הודעה בשם שלו אם הוא מקבל את "אינס" טאוטומטית? בחיי, סליחה על הטרטור
שלומלום אינס

..נעמה

New member
אז ככה../images/Emo62.gif

את צריכה ללחוץ על "יציאה מהמערכת" שנמצא בסרגל העליון למעלה וכך תוכלו לרשום את בעלך כמשתמש חדש. וכל פעם שתרצו להחליף משתמש תצטרכו ללחוץ על "יציאה מהמערכת" או "כניסה למערכת". בהצלחה.

זה אפילו עוד יותר פשוט

שלומלום לך, כל פעם שנכנסים לפורום מופיע שם המשתמש של האחרון שהיה בו. לצורך החלפת המשתמש אין צורך כלל לעשות יציאה מהמערכת. מספיק לעשות "כניסה למערכת" לרשום את שם המשתמש המבוקש והסיסמה והפורום יפתח מחדש עם שם המשתמש המבוקש. שלומלום.

innes

New member
תודות לשניכם ../images/Emo51.gif הצליח!!! למה

בנושאים אחרים זה לא מצליח כזה אינסטנט, אה אלוהים, למה?

kanella

New member
נעים מאוד../images/Emo8.gif

שמי נטע עד עכשיו לא כתבתי בפורום, אבל השתתפתי בסדנא ביום שישי. נעים מאוד

סחתיין על האומץ ../images/Emo9.gif

היי נטע, גם להעיז ולבוא למעגל הנשים וגם להכנס למעגל שלנו כאן בפורום. תודה שבאתן את וחברתך, מקווה שתעברי למעגל ההריונות ממש בקרוב.

הלב נפתח ../images/Emo23.gif לאהבה ../images/Emo79.gif

תמיד מוכן - לאהבה
x 2 וולאו שלא היו השיר ממשיך(בצחוקים ובכייף): הראש נפתח - לאהבה. תמיד מוכן - לאהבה x 2 הגוף נפתח - לאהבה. תמיד מוכן - לאהבה x 2 הפות נפתח - לאהבה. תמיד מוכן - לאהבה x 2 הפין משמין - לאהבה. תמיד זמין - לאהבה x 2 הלב נפתח - לאהבה. תמיד מוכן - לאהבה. השיר ששרנו עוד מתנגן לי הבוקר ושוב פותח את הלב - זה נכון שאפילו שהוא כבר נפתח, תמיד אפשר לפתוח עוד את הלב לאהבה. אני חושבת שיותר מהכל המפגש הזה היה אהבת נשים אחת לרעותה. אפילו איריס קראה לנו אחיות לסירה, אחיות לדרך, וכך הוא הדבר. כשכבר היתה מספיק אהבה במעגל שלחנו אהבה לאנשים שלא היו איתנו - אני שלחתי לכולכן, לכל אלה שלא באתן כל אחת מסיבותיה. מה שאני לוקחת איתי מהסדנה זה העבודה הקולית שמהדהדת לי עדיין בגוף. אמנם כבר השתמשתי בכלי הזה, אבל אף פעם לא למשך זמן ארוך כמו אתמול. אחרי שנפתח הערוץ שדמיינתי בעזרת ההנחיה, הדהוד הקול בגוף ממש עבר בתדר/רטט לכל מקום לרציתי לשלוח אותו. אני מאמינה שיש לקול שלנו את האיכות התרפויטית שלו וזו תחושה פיזית נהדרת. ועוד תודות: לאיריס - אשלח לה מייל עם תודה אישית. ליהלום שבכתר - שהשקיעה במדבקות חמודות. לטביקאט ומרב שנשארו והחזירו לי את הבית למצבו הרגיל. לכולכן על האוכל הטעים (נשארו רק עוגות - הכל נבלע), שבאתן, העזתן, השתתפתן והפקתן. תודה על האוירה החמה והפתוחה שהבאתן למפגש - אתן נשים מקסימות ומיוחדות אחת אחת. ותודה מיוחדת לשלומלום אהובי הטוב והחכם שאיפשר לי את המרחב לארגן ולהוציא לפועל את המפגש הזה. אוהבת אותכן עוד יותר

איך שכחתי את דפנה ../images/Emo65.gif

באת במיוחד להביא מתנה לכולנו ואפילו לא השתתפת במפגש. איזה רעיון מיוחד ומקסים הבאת לנו. נזכרתי בבלונים שלך רק אחרי שכמה בנות כבר עזבו. הדבקנו משאלות לבלונים והפרחנו אותם ביחד - והאפקט היה מדהים. הם נראו כמו זרעונים לבנים שוחים בשמים הכחולים לעבר ביצית אין סופית... תודה על המחשבה והנתינה שלך - אין מילים כמה מקסים.

הרמוניה

New member
גם אני רוצה להוסיף תודה../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

על הרבה אור ואהבה שהיו במפגש תודה לנילה על הרעיון ועל הבית ותודה לכולן על האנרגיות הטובות הצחוק והדמעות שהיו שם הרמוניה

מליון תודות

לנילה ולשאר הבנות היה נחמד ומעניין לפגוש את כולן ולראות את הפנים שמאחורי השם הוירטואלי, לנילה כל הכבוד על היוזמה והארגון, לשלומלום תודה על שפינה את ביתו למענינו, ותודה לכולם על האוירה המיוחדת. חגית

iris2210

New member
מעגל נשים ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

לנילה האוהבת! תודה רבה על הגיית הרעיון. אני מאוד רוצה להודות לך על היום והוא היה מאורגן למופת. למרות שלא הכרתי אף אחת בסדנה שמחתי להכיר את הפנים מאחורי השמות הוירטואליים. המנחה היתה מצויינת. וכמו שהמנחה איריס אמרה אנחנו צריכות להמשיך להפגש ולאהוב אחת את השניה, לתת ולקבל אחת לשניה. אני עדיין לא יודעת מה ספגתי בסדנה הזו אבל אהבתי להכיר דברים חדשים והכרתי - מקרים של נשים אחרות שסובלות ויותר זמן בטיפולים ממני ונשארות אופטימיות. אני באתי לסדנה פסימית וחזרתי מאוד מחוזקת ממה שעברנו יחדיו. אז תודה שוב על הסדנה והאירוח. מקווה עוד להפגש אתכן.

למעלה