בעצם סרוב = גזענות.

all

New member
קדימה צבי, לך תפנה אותם.

ואני בינתיים אפנה את ערביי יפו, חיפה, אום אלפחם וכו. אינני שונא אותם, ההפך, הם אנשים נפלאים. אבל מה לעשות הגענו לשלב הטיהור האתני.. עם כבר שתי מדינות לשתי עמים אז שיהיה באמת שתי מדינות לשתי עמים.

צבי54

New member
ALL

אתה לא תפנה את עביי יפו וכו´... וגם אני לא אפנה את ערביי חברון אבל אם הממשלה שלנו שנבחרה כחוק תחליט לפנות, אז נפנה כי אנחנו מדינת חוק... ולא נתלהם נגד השלטון !!! נכון??? נכון !!! אני מקווה שאת הדברים הפשוטים האלה גם הימניים הקיצוניים ביותר יבינו..!! תודה

אבו-דני

New member
צבי-חבר הרשה לי את all לדברר

שאלתו של all היתה מדוע ערבים יכולים לחיות בניו יורק בלונדון להשאר לגור ביפו בנצרת או כל מקום אחר תחת שלטון לא ערבי.. ואילו יהודים מוקצים ואסורים מלהתגורר בביתם שנטו בחברון ...כשם שבנו עמים אחרים האם חוק אחד לערבים,פולנים,פקיסטנים וחוק אחר ליהודים? שלך האבו....שלא רואה שום בעיה שיהודים יחיו תחת שלטון ערבי

אבו-דני

New member
all ידידי כאן במדיניות החדשה

זו נחשבת התבטאות אומללה... אני בטוח שכוונתה טהורה.. גם אם קצת פיקששה וביקשה.. לעשות לאנשים חפים מפשע את שרצתה.. למנוע מקרב עם אחר את הגירוש שכידוע עוולה... אך כיוון שידוע לך שכוונתה טהורה אנא אל תחמיר עימה.. שלך האבו....

דבר דעה

New member
אני בהחלט לא שולל מהפלסטינאים את

זכות ההגדרה העצמית. אבל נראה לי שהם ובמילה הם אני מתכון אפילו לקשת דעות רוחה בקרב ההנהגה הפלסטינית, שוללים אותה ממני.

למעלה