בעצם סרוב = גזענות.

קלייר

New member
סליחה ???. מי גזענית מסריחה

אתה לא חושב שהגזמת ,תשנא את דעותי את מחשבתי,אך אנא אל תגזים מענין מי הגזען,בגלל שאני חושבת שיש לותר על אדמה ,למען שלום,באמת ,עברת את גבול הטעם הטוב ,

all

New member
גם אני חושב שיש לוותר על אדמה

אבל אינני חושב שיש להוציא את האנשים מבתיהם בגלל היותם מגזע זה או אחר!

all

New member
וכל עוד

המשטרה הפלסטינית לא תרצה או תוכל להגן על כל יהודי בתחומה. טכנאי שבא לתקן תקלה במפעם או חרדי שהצדיק שלו קבור על אדמת חרבוטטא ליד שכם, אין למדינה זו זכות קיום על פני העולם הזה!!!!! כל מדינה מחוייבת לשלום כל אזרח, מבקר או טייר בה!!!!

NoyNoy

New member
ואתה עוד מאשים את שוקור בצביעות?

לפני שתי דקות אמרת (אני אביא ציטוט מדויק): תאריך ההודעה: 21/07/01 שעת ההודעה: 23:53 מאת: all עשר הודעות אחרונות של כותב זה נושא: איני מתנגד להקמת מדינה פלסטינית ההפך, אני תומך בהקמת מדינה זו עוד בתקופה שהיו מקבלים מכות על דבר שכזה. אבל למה הקמת מדינה פלסטינית מחייבת גירוש כל היהודים מתוכה?
ועכשיו - "אין למדינה זו זכות קיום על פני העולם הזה!!!!!"

קלייר

New member
אין אדם רואה את דבשתו/אך קל

אין אדם רואה את דבשתו,אך קל לקרוא לאחרים בשמות,אחד צבוע,אחד גזען, אפילו בגין הגדול מכולם,]שהאמין בארץ ישראל השלמה,לצען שלום,הוריד ישוב ולא גם קראת גזען,או צבוע,?לא קראת לו בטח מדינאי גדול

אבו-דני

New member
קלייר יקירה הייתי מבקש לקרא שוב

את שכתב all להפנים ולאמר את דברייך שוב בבחינת לכוון היטב ואז לירות תודה אבו

all

New member
אני שמח שהבנת והודת בכך

שאינך רואה את דבשתך. אני משוכע שגם לי יש דוושה, אני משוכנע שאינני רואה אותה ואני אודה לכל מי שיראה לי אותה. גם אם הדבר לי לא מעט צער. ושוב, אני מצטער על הכינוי שהדבקתי לך. לא התכוונתי בשום פנים ואופן שאת גזענית מהסוג של כך או מולדת. את גזענית מסוג אחר. ואת יודעת מה, אולי גם אני גזען במקומות שאינני רואה או מודע להם. אבל אני משתדל, אני משתדל להוציא את זה מעצמי ככל שאוכל.

אבו-דני

New member
השפט חשין: חצי אמת גרועה משקר...

נוי נוי אנני יודע אם גבר או אישה ,שלום כל המוסיף על דברי חשין- גורע

בחיייייייייייייייייית רבאאאאאק!

הבנאדם אומר דבר פשוט מאד: בימים שאיש כאן לא העלה על דעתו שיהיה זה צודק, מוסרי או נכון להקים מדינה פלשתינית, הוא דווקא צידד בהקמתה. אבללל, המדינה הזאת אמורה לפעול עפ"י חוקים בינלאומיים, ולהגן על כל אדם שמתגורר בה, בין אם הוא אזרח, תושב קבע, תושב ארעי או עובד זר!!!!!!!!! ואם היא מסרבת לעשות זאת....... בדיוק כאן נכנסת תשובתו השניה והיא: אין לה זכות קיום!!!!!!!!!!!1 בדיוק כשם שלישראל לא היתה זכות קיום אילו כל ערבי שהיה נכנס לתחומיה היה נרצח או נשדד והיה משולל כל זכות לפנות לגורמי הביטחון ולבקש עזרה בעניין.

all

New member
תודה עופר

אין לך צל של מושג עד כמה אני אדם רגוע. ואין לך מושג לאיזה קריז נכנסתי מהטמטום שאפף אותי כאן אתמול. ולא אתה, אבו-דני או אליסיס היה לסייע לי. לרגע חשבתי לעזוב את הפורום הזה ולא לחזור אליו לעולם. מה הקשר בין גירוש יהודים להקמת מדינה, ריבונו של עולם. כמובן שאם מחליטים להקים את ה"רייך ה-3" שם, חייבים לכל הפחות לגרש את היהודים משם. אבל אני לא אתן יד להקמת רייך-3 שם, ההפך, אני אמנע אותו בכל כוחי.

אין בעד מה, ולהלן הסתייגותי

רוב הציבור מאשים, לדוגמא, את הדתיים בכך שאין כאן הפרדה בין דת למדינה. אני טוען ההיפך - החילונים אשמים!!! עד כמה שזה נראה אבסורדי. אילו החילונים היו מאוחדים ולא שקועים במאבקים על כיסאות ובהבדלים מינוריים בין ליכוד לעבודה- היתה הפרדה כזו כבר מזמן, כולל חוקה, כולל הכל. גם כאן, לא רק הפלשתינים אשמים, אלא במידה רבה היהודים. הנושא של יהודים במדינת פלשתין לא עלה בכלל על הפרק, מפני שתושבי ההתנחלויות לא מוכנים בשום אופן לגור תחת שלטון פלשתיני!! (גם פלשתינים רבים היו מעדיפים להיות אזרחים ישראלים, אלא שאותם איש כאן לא שואל, לצערם)... וכך הדיון נופל עוד בטרם עלה על השולחן...

all

New member
ושוב תודה

אני מסכים איתך לחלוטין, אך מכיוון שאיני פוליטיקאי, אני מדבר רק ברמת הרעיון. וברמת הרעיון, ניקיון מצרים, סוריה, עירק, אלג´יר, תוניס, רשות פלסטינית וגרמניה מהחלאה היהודית, הם זהים! וכל שאני מבקש מהפורום הזה הוא להודות בכך ולא לתת למדניות זו חיזוקים ותמיכה. אך יש כאן אנשים שאף אינם מבינים את זה. יש כאן יהודים שהנורמה - "ערבים לא רוצים לראות יהודים במקום בו הם שולטים", נראת להם טבעית הגיונית, לגיטימית ואף נכונה וצודקת. זה הופך את מעיי עופר, זה פשוט הופך את מעיי. זה מזכיר לי, טוב לא משנה מה.

זהו אלמנט השנאה העצמית השנוא עלי

ובנושא הזה אני דווקא רואה בערבים את מורי הדרך שלי.

צבי54

New member
ל- ALL

ידידי החביב... אולי אם תרגע בביטויים חריפים לחבריך לפורום ייטב לכולנו... אני גם לא תמיד מסכים עם קלייר אבל אני לא קורא לה בכינויים שונים... אבקשך להתנצל גם אם אתה מרוגז מאד... לא מתאים לך..!!! תודה מראש

all

New member
צודק צבי

אני מצטער על ה -"מסריחה" אבל עומד בכל תוקף על ה- "גזענית". זה אולי נשמע מוזר וגם לא באופנה כל כך, אבל יש גזענות שמאלנית. לכל אדם יש את הזכות לחיות בכל מקום בעולם. תחשוב מה יקרה אם ארה"ב וקנדה למשל יחליטו לגרש את כל מי שלא נולד ש ב-400 השנים האחרונות. הם ישארו עם 50 אלף אינדיאנים וביולם יהיו 1/2 מילארד פליטים. כל הזמן יש נדידות עמים צבי ואין מה לעשות נגד זה. דרום אפריקה ניסתה את ה- אפרטהיד, אבל בסופו של דבר זה נכשל.

צבי54

New member
מה זו המיליטנטיות שלך ALL

מה קרה לך??? אם בשביל שלום אמת אני צריך לפנות את חברון מיהודים אני אפנה ולא אשאל אותך ידידי... ואעשה זאת בעוד כמה מקומות בלי חשבון... ואני הייתי בחברון והייתי בבית לחם והייתי בעזה ובעוד כמה מקומות ובבית לחם זרקו עלי בקבוק תבערה..רק משום שבאתי לעשות עבודה מקצועית לבעלי עסק ערבים במקום...!!! אז לא להיות קיצוניים בדעות... גם שרון נרגע ברגע שבידו שרביט ראש הממשלה... וגם ביבי בזמנו נרגע... וכולם יירגעו... אי אפשר לעשות כראש ממשלה מה שאפשר לעשות כראש אופוזיציה... יש מבין??? ובאווירה אופטימית זו בואו נחזור לשפיות.. ואני מחכה אלל להתנצלות בפומבי בפני קלייר...

למעלה