בעלי צופה בפורנו

אז איך היא תכתוב פה, ובכלל

איך זה יפתור את הבעיה? בראש שלו כבר מאוחסנות, לא עלינו, עשרות (שלא לומר מאות) תמונות של פרוצות מזן שיקסע שיישלפו ברגע האמת, בפנטזיה מקורית, באמצע הסקס.

נומלה

New member
קצת רחמים

על הבחורה המסכנה שכל החיים שטפו לה את המוח על כבוד בת המלך והזוגיות הנפלאה של הדתיים וכמה ששמירת טהרה עושה טוב לזוגיות.

מה הקשר?

גם אני נשטפתי באותו שטף, אבל: 1. אין קשר בין שמירת טהרה, כבוד בת מלך וכו' לעובדה שהיא מנסה לקחת שליטה על הבחירות שלו מול שטיפת המוח הזו 2. היא כבר אדם בוגר. היא צריכה לקבל אחריות על עצמה. אי אפשר להסתתר לנצח מאחורי "ככה חינכו אותי", "עשו לי", וכו'

נומלה

New member
את צודקת אבל

הבחורה עומדת בפני פרדוקס. מה שחינכו אותה עומד בסתירה למציאות. לא פשוט בכלל ולא בין רגע להוציא אמיתות מתוך הסבך

באותה שטיפה לימדו אותה דברים נוספים

כמו שמירה על צנעת הפרט (היא "גילתה" ולא תפסה אותו על חם) , עבודה על המידות (כל אחד מאיתנו חוטא ו"מפשל". ומכאן יש את העבודה שכל אחד מאיתנו עושה לשיפור ותיקון מתמיד) אני לא מדברת על אמיתות. לא אמרתי ולא שפטתי את ההתנהגות שלו - טוב או רע. לא אמרתי לה שהוא בסדר. היא חושבת שהוא "סוטה מדרך הישר"? שתדבר איתו, שתעזור לו להתגבר על הקושי והמכשול, שתעודד אותו להתגבר על היצר הרע. אבל לא. היא מנסה לשנות אותו. וזה, לא עובד.

magesty

New member
זה באמת בעיה

הכי גרוע שהוא באתרי הכרויות כנראה הוא ממש סוטה ועוד עם כמות סקס שהוא מקבל בלילה הבחור ד.ביל לא קטן

אפילו בתלמוד נאמר: מי שיצרו תוקפו

ילבש שחורים וילך לעיר אחרת ויעשה מה שלבו חפץ... כלומר, אפילו מוריכם ורבותיכם היכירו בצרכיו הטבעיים של אדם (רק גבר, כמובן, האשה חייבת בסקילה במקרה כזה) הוא מכוון לדעת גדולים... זוהי כביכול הסיבה (הטיפשית, לעניות דעתי) לחרם על האינטרנט, שפורסם לאחרונה ע"י פוסקי הדור. (הסיבה האמיתית אחרת, לדעתי. הרבנים פשוט פוחדים מגישה חופשית של צאן מרעיתם למידע לא מסונן, לרעיונות אחרים, לדתות אחרות וכו', לכן אסרו אפילו על גישה מוגבלת לתכנים ברשת המידע)

משפטי1

New member
לנשוך שפתיים ולהמשיך

זה לא הכי סימפטי לאור הנסיבות ובכלל. אבל יש מוצא אחד עיקרי לדבר - דיאלוג. יהי שלום בחילך שלווה בארמונותיך. אני משוכנע שאם תדעי לגעת בו בעדינות וברוך - במובן הדיאלוגי ולאו דוקא הפיזי הוא יבין, אולי יתנצל, ותבינו אחד את השניה ואולי אולי צריך גם לתת קצת ספייס... במציאות של 2010, גם שומרי מסורת צריכים לחשוב על זה יותר ביצירתיות

למעלה