בעלי צופה בפורנו

בעלי צופה בפורנו

שלום, אשמח לעצה ממכם. אני ובעלי זוג דתי. נשואים 10 חודשים. טלוויזיה אין לנו מפאת צניעות, אינטרנט הכנסנו לבית ממש לא מזמן, גיליתי לאחרונה שבעלי גולש במאות בלי הגזמה מאות של אתרי סקס, בחורות שמנות,שחורות לסביות מבוגרות, הכל, אתרי היכריות סקס.תמימה אני לא, בגלל זה גם גיליתי את זה לבד ולא תפסתי אותו על חם. אני מחשיבה את זה כבגידה לא מעניין אותי שאולי אצל אחרים זה בגדר הנורמה.ובמיוחד שבעלי ה"צדיק" כל הזמן נגעל מאלה שמסתכלים בפורנו ובוגדים, ומשתדל לשמור על העינים. לא בא בחשבון שהוא מאונן מול דברים כאלה בעוד אני ישנה ואומר לי שהוא רואה כדורגל, כואב לי מאוד כי לפני חודש הבאתי לו ילד, הוא הבחור הראשון שלי שנגעתי בו{פשוטו כמשמעו} ולא האמנתי שהוא מהטיפוסים האלה ולא מעניין אותי שהוא גבר. אהבתי אותו בטירוף ועכשיו אני בקושי יכולה להסתכל עליו. אנחנו אסורים עכשיו אחד לשניה {כבר קצת יותר מחודש} ולא מעניין אותי שאולי זה פורקן, ושאנחנו ניהיה ביחד במיטה הוא יפנטז עליהן. אולי זה יוביל אותו לבגידה פיזית או שזה כבר קרה.לך תדע אני נראית טוב לפי מחמאות של אחרים בכל אופן, לא מבינה מה הוא צריך את כל זה. מה אני צריכה לעשות? נ.ב הוא עדיין לא יודע שגיליתי עליו

doronmaz24

New member
נראה לי שכבר די חתמת את הגולל..

ניכרת בך עוצמת ההלם והפגיעה מכל מילה שניה,וזה מובן למה: (כל הענין ההלכתי,שמירת עינים,טהרת המחשבה וכו' וכו') ויחד עם זאת נראה שכבר די סימנת עליו X : "לא מענין אותי שאולי זה פורקן" "לא מענין אותי שהוא גבר" "לא בא בחשבון שהוא מאונן" "לא האמנתי שהוא מהטיפוסים האלה" אל תשכחי שהוא הגבר שלך,איתך הוא התחתן.ולא עם הבובות שבסרטים.. מה את אומרת על לנסות לדבר איתו בשעה שהכעס יירגע קצת? אני יודע עד כמה זה רגיש במגזר הנ"'ל.. לדעתי להמתין קצת ולדבר איתו ולראות מה תהיה התגובה, תני לו גם להגיב אם כי את פגועה ו'לא יכולה להסתכל עליו' , תני לו לדבר איתך,הוא בנאדם. אתם נשואים טריים :) בע"ה תעברו גם את זה

זה באמת מאוד חשוב שלא הכנסתם טלוויזיה

תראי מה קרה עם האינטרנט! את צריכה להתבגר. אם תחיי כל הזמן במצב של "לא מעניין אותך" לא תגיעי רחוק...

אני חושבת

שאני מספיק בוגרת. כמו שאני נאמנה לו 200 אחוז אני חושבת שגם הוא צריך להיות כך. לא חושבת שאני צריכה להתחשב בדבר כזה בגלל שאותו זה מעניין

בוודאי שאת נאמנה לו ב200

אחוז! את חודש אחרי לידה וגם עסוקה בילד, שלו! הוא בחור צעיר יש לשאר, ואותו, מה לעשות, העניין הזה לא הפסיק לעניין... הוא צריך "להחזיק מעמד" עד שאת תחזרי לעניינים הן לא מעניינות אותו כפרטנריות, המין כצורך לא מסופק - כן. וכן,זה עניין של פורקן. תגידי, אם הוא יאונן בלי להסתכל עליהן זה גם בגידה?

נומלה

New member
נכון אבל נראה ש

בעצם כאן הם בוררים להם אילו עברות לעבור ואילו לא. אז למה לשמור פרישות?

נומלה

New member
תרשי לי לצטט לך יהודי יקר אחד שאמר:

"מי בכם נקי הוא ראשון יידה האבן. לכולנו יש חסרונות. האם היתרונות שלו שבגינם נישאת לו ואת חיה איתו אינם מכסים על החסרונות? האם לך אין חסרונות? למשל קצת קבעון מחשבתי (אני מחשיבה את זה בגידה! כשנהיה ביחד הוא יפנטז עליהן)?

czar

New member
כל כולם של הגברים

רואים פורנו בתדירות זאת או אחרת.....אגב, גם נשים. גם אם הוא מאונן לו שם, את חייבת להבין שאין בין זה לבין אהבתו ותשוקתו אליך שום קשר....זה סוג של צורך בלתי מוסבר. תשמחי שזה שם בבית וכל זמן שזה כך זה בבית בשליטה, גם את רגישה עכשו אחרי לידה ולכן, אל תלכי לקיצוניות, באמת, אבל באמת שלדעתי לא קרה כלום.

seeyou

New member
טפילת הילד

Dear God, this year, please send clothes for all those poor ladies in Daddy's computer. Amen. ! לדעתי,אין מה לעשות- גוף של הנשים גובל באומנות כולנו נמשכים כמו לנשים יפות וחדשות. כרגע אין מה לפחד-זה השלב הראשון בשלב השני הוא ינסה גם לממש את הפנטזיות יוסי תסבירי לו שהמשחק הופך למסוכן כאשר גם את תתחילי "לגלוש"
-הרי יש לך את כול הציוד לזה

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה את צריכה לעשות, באמת?

אני חושב שאת צריכה לבחור בין שני גברים. גבר א' זה ההוא שבראש שלך, ההוא שלימדו אותך עליו מורות צדקניות ומורים חסודים. ההוא שרבי עקיבא היה גאה בו, אבל קיים רק בדמיון הפרוע של מחנכים שבעצמם מתוסכלים מינית גבר ב' הוא בשר ודם, גבר רגיל ונורמלי, שחי איתך, חוטא כאחד האדם ואוהב אותך, בעל יצרים שאת חלקם הוא חולק איתך, ואת החלק שנותר לו בעודף הוא חולק עם עצמו, עם "צלם" של אישה כושית שמנה, שהיא לא יותר אמיתית מגבר א' שבראש שלך. מה שתבחרי – זה מה שיהיה לך.

נומלה

New member
רבי עקיבא

היה 40 שנה לבד בירושלים בעוד אשתו חיה בתנאי מחסור בגורן. אין לנו שום מידע כמה פורנו הוא צרך שם. אנחנו יודעים אבל שגם לצדיקים מידי פעם יש יצר ..... ממש מודל לבעל נהדר!

magesty

New member
גבר זה סוג של חיה דפוקה

גם אם הוא יתחתן עם מלכת היופי , הוא יפנטז על הסגנית שלה אגב את יורדת לו ? תעני בלי להתבייש אף אחד לא מכיר אותך פה

כן

היחסי מין שלי יותר ממעולים, הוא תמיד גומר כמה פעמים. והוא תמיד אומר שבחיים הוא לא נהנה ככה

seeyou

New member
אז תגידי לו שגם את רוצה

לגמר כמה פעמים לכן את ממליצה להיתרכז בך ולא בתמונות

גם אני

גומרת כמה פעמים, היחסים שלנו במיטה באמת טובים, הקטע שעכשיו אנו אסורים ביחסים. ונגיד והוא רוצה פורקן אבל זה כבר קשור באתרי הכריות. פירטתי יותר בתגובה האחרונה שלי בסוף השרשור

seeyou

New member
אם ככה,את בצרה גדולה../images/Emo152.gif

את יכולה להאמין שככה יהיה כול החיים האמת(ששומרים בסוד ולא מספרים לילדות
) שהחגיגה נגמרת מהר מאוד(יחסי). תתחילי לרשום ביומן האישי על מנת שיהיה לך מה להזכר

למעלה