בעלי צופה בפורנו

בחלק של היומן האישי

נשפך לי הקפה מרוב צחוק

magesty

New member
הלוואי עלי

אז הוא באמת דפוק כי הוא לא מעריך מה יש לו מתחת לאף אני מציע לך שתבהילי אותו ותגידי לו שבזמן עבדת על המחשב קפצו חלונות של אתרי סקס , תשאלי אותו מאיפו זה בא , אולי קיבלנו וירוס , אני מאמין שהוא יבהל ויפסיק להכנס לאתרים

I C E M A N 7

New member
לא הפורום המתאים

זה פורום של כופרים שלא מבין את המשמעות. הוא גם היה מסביר לך שטוסט שינקן עם גבנצ ביום כיפור זה סבבה. פני לפורום דתי

אייבורי

New member
אני מניח

שזאת שאלה טובה לשאול את הרב. <מאחר ויש לי קשרים עם הרב האשכנזי של תפוז, אני אבקש ממנו לתת חוות דעתך בנושא>

זה הזמן להוציא מהבית גם את האינטרנט!

אם כי האגדה מספרת שלפני עידן הוידאו/דיוידי/אינטרנט בכל זאת היה קיים פורנו...

לכולם, בבקשה עזרה, זה נהיה גרוע יותר

כרוך בעסק הזה אתרי הכיריות ,נו תגידו לי אתם כי לי אין ניסיון (הוא הראשון שלי) מילא לאונן מול תמונות של בחורות אחרות בזמן שאני ישנה ובזמן האחרון גם שאני ערה בחדר השני הוא גם גולש באתרים האלו, אז מילא תגידו זה לצורך פורקן, בסדר. אבל מה קשור אתר הכריות. ובזמן שאני עונה לכם נפתחה לי חלונית קטנה בצד עם תמונה של בחורה בשם שרון שרשום שהיא מחוברת, לחצתי על זה מהר והגעתי לאתר היכרות. מה זה אומר?? בחיים לא גלשתי באתר מסוג זה. זה אומר שהוא דיבר איתה ורשום באתר וכל זה??? בבקשה אשמח לעזרה כי זה כבר עובר גבול מסוים.

תקשורת

גם באתרי היכרויות אפשר לגלוש רק לשם פורקן. אני חושבת שאת צריכה לחשוב איך לקבל ממנו את התשובות למה זה אומר? אבל לפני זה תחשבי עם עצמך, מה המשמעות של כל תשובה שתקבלי, ואם זה עובר גבול מסויים, את צריכה להציג את הגבולות שלך, ואת המשמעות של כל מעבר על הגבולות הללו, ראשית בכך שתנסחי את הגבולות לעצמך ואחר כך בהציג אותם לבן זוגך. ונדמה לי שהעצה להוציא את האינטרנט מהבית יכול דווקא להיות רעיון לא רע, זה לא אומר שבעלך לא יחפש ריגושים במקום אחר, זה רק אומר שיהיה לו יותר קשה ופחות זמין.

אתרי היכרויות קופצים

בזמן שגולשים באתרי סקס. זה לא אומר שהוא נכנס לשם בכוונה, תירגעי.

doronmaz24

New member
לא היתי מתחלף איתך..

מנסה לתאר את עצמי במקום שאת נמצאת בו,מבחינה רגשית. מטריף את הדעת להיות שם,זה בלבול עמוק וחוסר ידיעה. אבל...לא תמיד מה שנראה זה מה שקורה לפעמים כשנכנסים לאתרים הנ"ל קופצים כל מני חלונות (pop-up זה נקרא?) זה עדיין לא אומר שהבחור מצ'וטט.. ושוב אני שואל,נכון שהמצב רגיש עכשיו עם הילד שהגיע לחייכם אבל זה לא בריא לתת ללב להתבשל במחשבות האלה - דברי איתו,זה בעלך!

chenby

New member
יקירתי

זה פרסומות. האינטרנט ובעיקר אחרים מסוג זה, צריכים לפרסם את עצמם.. אז הם מקפיצים חלונות.. תיכנסי לYNET של ידיעות אחרונות וגם שם יקפצו לך חלונות שונים עם פרסומות..

לא בא בחשבון???

"לא בא בחשבון שהוא מאונן מול דברים כאלה בעוד אני ישנה" "ולא מעניין אותי שאולי זה פורקן" בחיאת. תקשיבי לעצמך!! הבעיה היא לא שהוא צופה בפורנו, לא האוננות ולא הפנטזיות. הבעיה היא שאת מנסה לשלוט במקום שלגמרי אין לך שליטה, ואת לא יכולה לסבול את חוסר השליטה הזה . מה שהוא עושה בזמנו החופשי, חטא מול אלוהים או לא, אינו נתון לשיקול דעתך / החלטתך. הוא ילמד עם הזמן להסתיר את זה טוב יותר. הפנטזיות שלו בזמן הסקס בטח ובטח לא יהיו בשליטתך. תפסיקי לנסות לשלוט בכל דקת פעילות שלו, בכל פיסת מחשבה. תני לי לנחש - לא בא בחשבון שהוא יטפל בילד כמה שעות כי רק את יודעת איך עושים את זה. אם כבר מרשים לו להחליף חיתול, זה חייב להיות ב-ד-י-ו-ק כמו שאת חושבת שזה צריך להיות. רק את יודעת מה פירוש הבכי, רק אצלך הוא נרגע, ואם הוא נשאר איתו לכמה שעות בערב, את מתקשרת ארבע פעמים לקבל דיווח, או במקרה הטוב את דורשת דיווח מלא עם חזרתך הביתה.

קודם כל אין סתירה

הוא יכול לאונן על התמונות של לכושיות, בכבוד! אבל לחתל?! איך שבא לו???? עד כאן!הוא אכן צריךלעשות את זה ב -ד-י-ו-ק, אבל ב-ד-י-ו-ק כמו שמראים לו שצריך אחרת מי ינקה את כל הפיפי -קקי שיימרח על כל המיטה, החדר והעולם?! את?!!!! היא!!!
וברור שרק אמא יודעת מה פירוש הבכי. זה מקודד בד.נ.א. מבחינתו זה בעיקר - קומי, התינוק צריך אותך
וברור גם שרק אצל אמא הוא נרגע, כי אבא נכנס להיסטריה גדולה עוד יותר מהתינוק
ישר יש לו סרט בראש שכולם חושבים שהוא רוצח אותו, באופן סדרתי...

נומלה

New member
תעייפי אותו

גבר שיש לו כוח להתעסק באתרים פורנוגרפים ואתרי היכרויות סימן שאיננו עייף מהטיפול בתינוק. אז שיתחיל להשקיע. אמבטיה, החלפת חיתולים, יוד על הטבור, הכנת ארוחות בשביל שניכם. החלפות לילה (אז מה אם את מניקה זה לא אומר שאת צריכה לקום ולהחליף גם). אם אחרי כל זה יהיה לו כוח לפורנו בבקשה. בינתיים שישקיע את מרצ\ו בטיפול באשתו החלשה עדיין ובתינוק החדש.

למעלה