בעלי לא ישן

Nenitaa

New member
מה הכוונה רומן וירטואלי?

באינטרנט? עכשיו אני שמה לב שכתבת "וירטואלי"...

רומן באינטרנט

אנשים מנהלים מערכות יחסים דרך האינטרנט, בצ'אטים או מיילים וכאלה. זה ממכר והתחושה היא של התאהבות ממש, ששואבת את הבן אדם. תגששי ותראי. האיש שאיתי גם לא הטיפוס בכלל והזוגיות שלנו הרגשה הכי מושלמת שאפשר. בדיעבד הסתבר שלא. יכול להיות שאצלכם זה לא העניין, ההודעה שלך פשוט נגעה אצלי בכל הסימפטומים של מה שהיה אצלנו. בכל מקרה, גם אם זה לא העניין, אחרי בדיקה פיזית, הייתי פונה לטיפול זוגי. נראה שהוא בורח ממשהו. לא נראה לי סביר להתנהל ככה בזוגיות.

אייבורי

New member
תגידי

מתי שאלת את בעלך אם הוא מאושר? מתי הצעת לו להכנס למיטה שתלטפי אותו קצת? מתי עשיתם מקלחת משותפת?

Nenitaa

New member
זה לא רלוונטי

כי אין לנו בעיות בזוגיות פרט לעניין הזה. לא חסר לנו כלום, גם לא מה שהעלת.

אייבורי

New member
ברחה התגובה

אבל אם הוא לא נכנס איתך למיטה מגיע מאוחר בבוקר עייף ועצבני כל הזמן כדאי לנסות לשנות את ההתנהלות בינכם את ממשיכה לחיות באשליה שבעיה אחת קטנה וזה הכל. בעיות לרוב מורכבות יותר, מוכללות יותר ועמוקות יותר.

אייבורי

New member
פספת אותי לגמרי

אמנם סקס זה דבר חשוב. אבל אמרתי ואחזור שוב האם שאלת אם הוא מאושר? מתי פינקת אותו בליטוף? מתי עשיתם אמבטיה משותפת? אם הייתי רוצה לומר לך להזדיין איתו, יש לי מבחר מרשים אחר ברפרטואר הלשוני שלי. הכוונה הייתה לפנק, לייצר אינטימיות, לדבר ובעיקר לשמוע אותו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
איך מכניסים ששה פילים לחיפושית פולקסווגן?

(את מבינה לפי סוג האוטו שזאת בדיחה ישנה...) התשובה היא, כמובן, שנים מקדימה, שלשוה מאחורה ואחד בבגאז'. ואיך עושים עבודה במשרה מלאה, לימודים, נישואין, ילד וחיים בריאים? התשובה היא: בקלות, אם היום אורך 48 שעות. אבל במידה והיום אורך רק 24 שעות, זה פשוט לא הולך. בעלך מנסה להכניס לחייו יותר ממה שנכנס, וזאת התוצאה. הוא ייאלץ לשאת בתוצאות של בחירתו הלא-כל-כך מציאותית. ומה עם המחיר שאת משלמת? כן, גם הוא מחיר כבד. אבל למרות זאת, אני מציע לך לא לנסות גם לנהל אותו או לחנך אותו. אני מבין את החשש מזה שהוא ירדם בנהיגה, וזה אכן מסוכן. אבל אלא אם כן את מתכוונת להסיע אותו בעצמך, אין לך דרך להשפיע על זה. מריבות על שעות שינה לא יתנו כלום!!! תני לטבע לעשות את שלו. אם את מאוד לא מרוצה, כפי שאני מבין, את יכולה למחות. את יכולה לנסות לדבר איתו - רק בטוב. אבל מעשית אין מה לעשות, נסי לארגן את חייך בהיעדרו (כי זה מה שהוא - נוכח-נעדר), בני לך רשת תמיכה של חברים חברות ומשפחה - וקווי שהוא יתפכח בזמן. מה שלא ברור לי זה למה הוא מרגיש צורך להספיק כל כך הרבה, ולמה הוא לא מוצא דרך מתונה יותר להשיג את מטרותיו (נניח שהלימודים יקחו יותר זמן). זה מסקרן, אבל כמובן, זה לא ישנה את התמונה. מי שיכול לשנות את התמונה זה הוא עצמו. הוא בהחלט עלול להגיע לסוג של התמוטטות. אם כן, זה יהיה עצוב ומצער, אבל לא נראה לי שבכך שתלחמי בו תשיגי משהו. במחשבה שניה, את יכולה בצורה עדינה לנסות לערב מישהו שהוא קשוב לדעתו - אם זה חבר טוב או הורה, שיבין את הבעיה וינסה להסביר לו לפני שיהיה מאוחר מדי. מריוס

Nenitaa

New member
תודה

צריך הרבה אומץ לעשות את מה שאתה מציע. לשבת ולחכות ולראות מה קורה. אני לא יכולה לתת לו להגיע למצב של התמוטטות עצבים. מה זה יגיד עלי בתור אשתו? זה כמו רולטה רוסית... את ההורים שלו אני לא יכולה לערב כי אני לא אוהבת אותם והם אף פעם לא היו השפעה טובה. חברים - לא מתאים בהקשר הזה. אני גם לא אוהבת לערב אחרים בבעיות שלנו. מנסה לפתור את הבעיות שלנו בינינו או לפחות אם אדם ניטרלי לחלוטין (כמו יועץ נגיד, עם זה אין לי בעיה). דיברתי איתו אתמול. הוא שוב הבטיח שישתנה. אני רוצה לראות אם זה נכון או לא...

מריוס זכריה

Member
מנהל
האומץ להניח לו הוא הדבר ההגיוני

מדוע? כי כשאת מנסה לשנות אותו, מה שאת למעשה עושה זה להוסיף עוד לחץ. כרגע את הפיל השביעי (לא שחו"ח אני משווה אותך לפילת כן...). אבל חוץ מכל הצרות יש לו גם צרה עם האישה. זה רק יקרב את ההתמוטטות. אם את רוצה לעשות משהו חיובי, חוץ מלהניח לו, מה זאת יכולה לעשות הוא לדאוג לאיזון ושלווה בבית. חיי חיים בריאים, תביאי הביתה אוכל בריא, היי שלווה ונעימה. משהו מהנועם והשלווה ידבק גם בו. למה? כי בני זוג הם כמו מראות אחד לשני. כרגע, הוא מסתכל במראה (בך) ורואה אישה עצבנית, לחוצה, וכועסת. מה זה גורם לו? נכון. עוד לחץ, עצבים וכעס. אבל אם הוא יביט בראי ויראה שלווה, יש סיכוי שהוא יזכר בשלווה שבו. אופטימי? אולי. אבל מנסיוני זה כן עוזר, והעיקר, זה לא מזיק (בניגוד למריבות שלכם, שכן מזיקות ולא משיגות את המטרה). מריוס

Nenitaa

New member
אני חושבת שאני דווקא די רגועה

אני דווקא די רגועה, לא שנאי מנסה להתנצח... אבל אני באמת די רגועה. האוכל בבית בריא, תמיד יש מה לאכול, יש חיי נוחות ובריאות ואין לשמחתנו הרבה בעיות כלכליות. מחכים לילד ושנינו מאושרים בנדון...

לנושנוש

New member
יש לבן זוגך הפרעת שינה.

לפנות למעבדת שינה ואולי גם בפסיכולוג. מישהו שירד לשורש העניין.

לנושנוש

New member
אולי מוריוס ירד לשורש העניין../images/Emo8.gif../images/Emo145.gif

באמת התחושה שבעלך מנסה להספיק ב3שנים מה שמספיקים ב10(משהו כזה). כנראה זה האופי........ אולי נקיטה של צעדים דרסטיים כולל איום פרידה דווקא כן יכול לעזור?? נראה שהוא שרוי בחלום שבו הוא חולם שיוכל לתפקד לנצח ללא שעות שינה...........תוצאה עלולה להיות אבא מסוכן ולא מתפקד. תמונות מסויטות של תינוקות שנישכחים באוטו עולים מול עיניי
. בררו גם אם פיתח הפרעה נפשית או פיזית שיכולה לגרום למצב כזה.........אני כרגע ממליצה לך לעשות מהומות. דווקא במיקרה הזה אני חושבת שאיש זקוק לקריאת השכמה!

לנושנוש

New member
צ'טערת../images/Emo10.gif

לא להרוג אותו, אבל נישמע שיש צורך בהתערבות פסיכולוג, רופא, יעוץ זוגי.

המלצה לניסוי קל

תשני טוב במהלך היום שיהיה לך כח לא להירדם בלילה בערב תתנהגי רגיל מה שבד"כ ומה שהוא בד"כ . כנסי למיטה תקראי ספר או מה שבא לך ב1:30 כשהוא לא מגיע קומי מהמיטה ולכי שבי איתו תהיי איתו לא ל10 דקות תתנחלי אצלו בפינה תראי עינין במה שהוא עושה ולמחרת תחזרי עם רשומים של מה היה

למעלה