בעיני המחוקק

גור כן מדובר בעשרות ומאות אלפים

הרי לא בדקת את יתר המקרים, כך שבעצם אין לך מושג?

גור42

New member
קודם כל, אתה הוא זה שטענת את הטענה, ולכן חובת ההוכחה עליך

אם אני אטען שיש טירה מעופפת על מאדים, אז זה יהיה מגוחך אם אני אגיד לספקנים "תוכיחו שלא". אי-אפשר להוכיח אי-קיום של משהו. אז כשאתה טוען שקיימים עשרות ומאות אלפי ילדים כאלה, אז חובת ההוכחה היא עליך.

ובינתיים לא הבאת אפילו רסיס של בדל של קמצוץ של תימוכין לטענות שלך. שום כלום. למרות שביקשתי ממך כבר שלוש פעמים, ב-24 השעות האחרונות, שתעשה זאת.

גור קצת יצאת מדעתך בדרישות כאלה זה פורום

זה פורום....
מעבר לכך שאם תבדוק כמות התרופות המחולקות לעומת כמות התלונות אולי תבין...
אתה בסך הכל מביא סיפור אישי שאיש לא יודע מה תוקפו וכמה הוא מאפיין.
ואגב.... אולי בגלל התרופות שקיבלת יצאת מהמצב שהיית ויכולת להתחיל בתהליך שיקום?

גור42

New member
אם לבקש ראיות זה "לצאת מדעתי", בשביל מה בכלל לנהל דיון?

ולגבי הסיפא של דבריך: לא.

השיקום שלי התחיל בדיוק כשהפסקתי עם התרופות. והתקופה הכי הקשה (שכללה ניסיון התאבדות והתקף פסיכוטי קצר) היתה דווקא רגע *לפני* שהפסקתי עם התרופות. הבנת? במשך 10 שנים קיבלתי תרופות, והמצב שלי רק התדרדר.

לא שברור לי למה, בכלל, אני מספר לך את כל זה. הרי הוכחת שוב ושוב שבכלל לא אכפת לך מהאמת. ובכל פעם שמישהו מספר לך משהו קשה ואישי, אתה מנצל את זה כדי לתת לו מכה מתחת לחגורה. אני מניח, בכל זאת, שאני מספר לך את זה בגלל שאני מאמין שכנות זו הדרך הכי יעילה להעביר את המסר שלי. וגם בגלל שאני, כיום, מספיק חזק כדי לא לפחד מהתוקפנות של אנשים כמוך.

כי כל מה שיש לך זה מילה שלך מול מילה שלי

אתה מתנהל כאן בשיא הצביעות.
אני מאמין למילה שלך אתה לא מאמין למילה שלי....
אז כל טוב לך.
&nbsp

גור42

New member
טעות. כשאתה מספר על חוויות שעברת, אני מאמין לכל מילה.

הבעיה מתחילה כשאתה טוען דברים שאין - כך נראה - שום קשר בינם לבין ניסיונך האישי.

הרי כשאתה טוען שלתת כדורים פסיכיאטרים לילדים קטנים זה רעיון טוב, אתה לא מדבר מניסיון, נכון? זה לא שראית בעיניים מה קורה לילדים בני 6 שמקבלים תרופות, נכון? והעובדה הפשוטה היא, שכשאני שואל אותך על סמך מה אתה אומר את הדברים שאתה אומר, אני לא מקבל תשובה.

לא זה אתה טוען דברין שאין ביניה קשר לנסיונך

על נזק שנגרם לאחרים שאתה לא מכיר.
אתה מקבל תשובה ומסרב לקבל אותה.
אבל מילא, זה רגיל אצלך
כל טוב

גור42

New member
ולגבי זה ש"אין כמעט תלונות" - אולי אנשים מפחדים להתלונן?

תראה איזו מקלחת אני מקבל עכשיו ממך. אתה יודע איזה תעצומות נפש נדרשות כדי לספר על חוויה טראומטית, כשברור לך מראש שיאשימו אותך בשקר או ב"הזיה" או ב"הגזמה"? כשאפילו ההורים שלך לא מאמינים לך? אתה יודע שבמשך כמה שנים, לא היה שבוע שבו לא התחננתי בפני ההורים שלי שיציאו אותי מהגהינום הזה? והם התייחסו אליי כאילו אני סתם ממציא שטויות.

אתה יודע מה זה לקום ולספר את כל מה שקרה לך לציבור, אחרי שנים שבהן טחנו אותך עפר בכל דרך אפשרית? לא, אתה לא יודע. על-פי העדות שלך עצמך, מעולם לא עברת שום דבר קרוב לזה. אז תעשה לי טובה, ותפסיק לדבר בידענות על דברים שבהם אין לך שמץ של מושג.

חוץ מזה, זה פשוט לא נכון ש"אין תלונות". אם תעשה חיפוש בגוגל, תמצא אינספור דוגמאות בתוך שניות. ואני לא מדבר פה על כל מיני אתרים הזויים של כתות שמתנגדות לחיסונים או דברים כאלה. אני מדבר על אנשים פרטיים שמספרים את סיפורם. זה שאתה, אישית, בוחר להתייחס לחוויות שלנו בביטול, לא אומר שאנחנו לא קיימים או לא מספרים.

וקח עוד דבר בחשבון: הקרבנות של המערכת הזאת הם לרוב הנכים, המסכנים, המנודים, החלשים... הרוב המכריע של האנשים האלה לא היה מעז להיחשף גם לולא המטען הבלתי-נסבל שנלווה לעניין. ובכל זאת, אנשים לא מעטים אזרו אומץ וחשפו את עצמם.

kagome10

New member

גור לא קיבלת שום מקלחת, להיפך אתה התנפלת עלי

ולא האשמתי אותך לא בהזיה ולא בהגזמה...
רק אמרתי שאני לא יודע מה היה מצבך קודם....
ואני מכיר הרבה קורבנות שנוצרו כי אנשים סרבו לקחת תרופות

arana1

New member
אין שום בעייה להתמודד עם שונות וזרות

בדיוק להפך
בחברה מתוקנת אנשים שמחים באחרות ובשונות ובזרות
בדיוק כשם שחוקר ומדען אמיתי שמח דווקא כשהוא יורד לפשרו של דבר שלא היה ידוע לו
דבר שהוא זר או מוזר
וחבל שאתה לא רואה שום הבדל בין אנשים וחברה שפתוחים ואוהבים שונות ואחרות לבין אלה שלא כי מדובר בהבדל שאין מהותי ממנו

איני מתכחש למציאות
למדתי מיום היוולדי שזאת החברתית,בניגוד לזאת האמיתית, בנויה לעשות את המוות לאנשים כמוני, אבל כעובדה אני שורד , וגם שורד לא רע ולמרות שאין לי את כל הפתרונות למצב הבלתי אפשרי שאליו נולדתי זה לא אומר שאין תועלת בדעותי או תחושותי או נסיוני
זה לא חסר אחריות לספר כמה קשה לאוטיסט לחיות את עצמו ולקיים את עצמו בחברה שלא בנויה להכילו
בדיוק להפך

אני אמצא מה לעשות כי אני תמיד מצאתי ואפשר לעשות גם דברים במקביל
אולי אתה אינך מכיר אבל יש אנשים שיודעים ללכת וללעוס מסטיק בו זמנית
ואנשים כאלה מסוגלים גם לפעול וגם לצעוק שהמצב הוא בלתי אפשרי

אחד הקשיים הכי גדולים בחיים של אוטיסט נובעים מהמידה המפלצתית שבה המצב הקיים כן סותר מאוד מהותית לצורך הדחוף בשינוי
למה אתה חושב אנשים מוצאים את עצמם בהוסטלים ?
או מסוממים כל הזמן בתרופות פסיכוטיות שיכולות להרוג פילים
או מתקשים לווסת את עצמם רגשית ותנועתית ובכלל
או בדכאון ובחרדות
...
הכל בגלל שהמציאות החברתית הקודמת מפילה אותם לריצפה כל הזמן
ובנוסף על העוול הזה הם צריכים לסבול לא רק את זחיחותם הבהמית של בעלי המקצוע והמאבחנים אלא גם אנשים כמוך וכמו רונן שמאשימים אותם כל הזמן על זה שהם מנסים לנשום

arana1

New member
לא עניין של האשמות אישיות

עמדותיך ועמדות הדומים לך
שהם הרוב
מזיקים לי ולשכמותי מאוד
ואני לא רואה שום סיבה שאמורה למנוע ממני למחות על כך

דווקא כן. זה שאתה לא מבין את זה זה הבעיה

אתה הרי לא יודע מהן עמדותי ומסלף אותן כל הזמן בשיטתיות.

arana1

New member
העמדות שלך ברורות לחלוטין

ואתה כותב את זה גם בשרשור הזה וגם באחרים בצורה שאין מפורשת ממנה

אני לא מבין למה אין בעייה עם העובדה שאתה מציג את המודל המקובל של צורך והתניית מה שנחשב כשילוב בחברה כדרך הנכונה היחידה
ועל סמך זה אתה תוקף את המודל שלי
שלדעתי אין ספק שהוא הרבה יותר מתאים לאנשים אינטרוורטים יותר
כמו אוטיסטים למשל
כמשהו שאסור להציג אותו כמודל תקף

למה לדעתך ולדעת אחרים המודל ה"חברתי" , זה שמתוקצב ונהנה מתשתית אקדמית וטיפולית ואבחונית עצומה נחשב לראוי למרות שהוא לגמרי נוגד את הנטייה והצרכים הטבעיים של האוטיס(והרי בדיוק משום כך נדרשת כאן השקעה כל כך גדולה ומערכתית) בעוד שזה לא לגיטימי להציג את המודל שלי
שהוא צנוע ושקט וגם זול יותר
למרות שצריך לתקצב אותו בצורה שונה ולכן הוא נחשב כבלתי סביר לאנשים שמחפשים כל הזמן רק תרומה מיידית, מיידית במונחים שלהם

זה פשוט עיוות מטורף
ביחוד שכצפוי מסתבר עם הזמן שדווקא אנשים שלא עושים כל הזמן רעש מעצמם תורמים בוודאי לא פחות מאנשים מוחצנים
אז שוב
למה לא לגיטימי להציג מודל אינטרוורטי ?
שבשביל לשלול אותו אתה ואחרים כאן עושים הכל על מנת להכחיש את הפגיעות של אוטיסטים לרעש ולהפרעות ואת הקושי שלהם להתנהל סביב מגע ומבט ומבע שמתאים לאנשים מוחצנים

arana1

New member
רונן, חלק מהאנשים כאן יודעים לקרוא

מציע שתיקח את זה בחשבון אם אינך רוצה לבזות את עצמך

למעלה