בעיית חשמל:

• פותח הנושא ity2
  • פורסם בתאריך

ity2

New member
בעיית חשמל:

GS500. משמש כאופנוע ליום יום. נסיעות קצרות מאוד. מעבר לזה בערך פעם בשבוע נסיעה קצת יותר ארוכה. משהו כמו חצי שעה-שעה כל כיוון. לפני כחודשיים התחילו לי בעיות הנעה. אין סטרטר בכלל. ניגשתי למוסך שלי והחליפו מצבר. הניע מצויין. מאז (מלפני כשבועיים) המצבר מתרוקן כל פעם, אני מטעין אותו עם מטען, הוא מחזיק 3-4 ימים ושוב מתרוקן וכך חוזר חלילה. חזרתי למוסך, בדקו את המצבר, בדקו טעינה, הכל פיקס. מבחינת השימוש המועט בכלי, עלי לציין כי האופנוע נוסע פחות או יותר באותו קצב מזה כ3 שנים ואף פעם לא היתה לי בעייה כזו מה קורה פה?

Test For Echo

New member
ניחוש: קצר.

סגירת מעגל גורמת לריקון המצבר. נתק אותו כשאתה מחנה אותו. הייתה לי בעייה בבורגמן שאחד החוטים נחשף טיפה ונגע בשלדה. גמר לי על המצבר ועל ההצתה.

itiel

New member
../images/Emo207.gif בעיית הנעה גם כן ....

בזמן האחרון כאשר אני מנסה להניע ולוחץ על הסטרטר אין שום תגובה (לא בעיית מצבר). ברגע שאני סוגר עוד פעם את ה K.S. ופותח כמה פעמים, פתאום מגיע חשמל והוא מניע בלי בעיה ... יכול להיות בעיה במגעים של ה K.S. ? הבעיה החלה לראשונה אחריי ששטפתי וקירצפתי את האופנוע טוב טוב .... האופנוע הוא ג"כ GS500 ..... האם זה מסובך לפרק את ה K.S. ?? בכדי לבדוק מגעים ....

itiel

New member
אוקיי, ננסה ....

רק רציתי להבין , איך WD40 ישפיע על המגעים .... האמת שאני פשוט לא מבין איך עובד ה K.S. ..... אשמח לעוד קצת הסבר ....

Dungeon

New member
דרכיו של ה-WD40 נסתרות

אני זוכר שריססו לי על הלוח שעונים ומאז עובדת תאורת השעונים וגם ההבהוב אורות.

iec

New member
WD40 הינו חומר שמנוני המסייע בדחיית מים

כך שאם יש קצר בתוך ה-KS בגלל מים שחדרו איכשהו אזי הוא יפנה אותם ובכך יעזור לך לרכב כל בוקר ללא דאגות

C O L T

New member
והוא גם בעל יכולת המסת חלודה ולכלוכים

זהו מתג כמו כל המתגים והבעיות הן לרוב בגלל התחמצנות קלה של המגעים. ריסוס של WD40 וקצת משחקים עם המתג מורידים את החמצון הזה, אין שום דבר מסתורי והרי תמיד נשארת האופציה של לפרק, אם לא יעזור.

dblast

New member
למה?

יש סיבה למה אתה מעדיף אותו מכיבוי עם מפתח? ( אולי גם אני אתחיל
)

C O L T

New member
תתחיל, תתחיל, זה הרגל חיובי

אם תגיע למצב חירום אמיתי, לא יהיה זמן לחשוב, תפעל באינסטיקטיביות, ואיפה כיבוי המנוע הרגיל שלך? במפתח! אז תהיה בבעיה, כאשר רוכב הרגיל לכבות תמיד רק ממתג כיבוי החירום, ישלח אצבעו אוטומטית למתג הרגיל.

Lone Rider

New member
תשמע, תראה..

עד האופנוע הנוכחי גם אני נהגתי תמיד לדומם את המנוע בגמר הנסיעה עם ה kill switch מאחר והנוכחי הגיע עם ספר אופנוע אז קראתי, היצרן כתב מפורשות שלא להשתמש ב kill switch לכיבוי המנוע ביום יום אלא רק במקרה חרום חו"ח... לא זוכר אם הסבירו למה, אבדוק בבית ואעדכן אם כן...

C O L T

New member
../images/Emo45.gif באמת מעניין. אולי זה משהו ספציפי לדגם

סביר להניח שזה לטובת המצבר

כשאתה מדומם עם הקיל סוויץ' האור עדיין דולק וחשמל עדיין זורם באופנוע.

Lone Rider

New member
טוב, אין הסבר למה...

"The emergency off switch is provided for emergency situations and should not be used to switch off the engine"

בועז בר

New member
ההסבר יכול להיות באיכות הפלטינה שיוצרת את

המגע והניתוק. אם הרכיב מיועד לחירום בלבד, סביר להניח שהמגע שם הוא לא 'Heavy Duty' ושימוש קבוע בו יגרום לבלאי מהיר.

למעלה