בעיית חשמל:

• פותח הנושא ity2
  • פורסם בתאריך
../images/Emo45.gif יכול להיות

למרות שבאופנוע כזה, סביר להניח שיהיה צורך בקיל סוויץ' לעיתים די תכופות...
שאלוהים יעזור לי ולאנשים נמוכים שנכנסים לשטח אמיתי (כזה שלפעמים צריך להוריד רגל) עם אופנוע כזה כבד וגבוה...

Lone Rider

New member
מה אתה קופץ?

זה שלידך ה Adv נראה כמו עוד 125 קטן לא אומר שכולם כמוך, יש כאלה שבאמת לא מגיעים לקרקע...

itiel

New member
אתה יכול לפרט קצת בבקשה ....

הסבר קצת טכני ..... אני מתוך הרגל מכבה כבר שניפ עם ה K.S. , למה זה גורם בלאי גבוה ???

C O L T

New member
הוא אומר "יכול להיות" וזה לא בכל האופנועים

כי אני כל חיי מכבה עם מתג הכיבוי ועוד לא ראיתי אחד כזה שנשחק או הפסיק לעבוד. ההוראה לכתוב מהמפתח באופנועים החדשים נובעת ככל הנראה מהעדר יכולת לכבות את האורות, מי שיכבה מהמתג ישאר עם אורות דולקים שיגמרו תוך זמן קצר את המצבר. כל עוד מייד מוציאים את המפתח, אין שום בעיה. מה שכן, במקרה הנדיר של נפילה, הרגל הכיבוי מהמתג יכול להציל לנו חלקי גוף רבים משרשרת וגלגל אחורי משתוללים.

zzzny

New member
במוסך בדקו את כל הרכיבים כראוי??

מצבר נבדק בעומס לאחר טעינה?? נבדקה טעינה? סלילים נבדקו גם בהתנגדות, גם בA.C, וגם בהמשכיות? מיישר זרם נבדק? ואם הבעיה דומה לבעיה של Test for echo אז היא עתידה להתגלות ע"י בדיקת זליגה.

ity2

New member
לא בטוח

שבדקו הכל. הטענתי את המצבר במשך כמה שעות ואז נסעתי למוסך. הוא אמר לי שהוא בודק את המצבר והמצבר בסדר גמור(זה מצבר חדש) וכשהוא בודק טעינה אז זה גם בסדר גמור.(14) לא שמעתי ממנו את המושגים "התנגדות",' "A.C", "המשכיות" או "מיישר זרם"... ד.א, אין אזעקה או שום מערכת חשמלית חיצונית באופנוע.

zzzny

New member
אולי האור בלם דלוק אצלך קבוע??

מצב זה מפחית את הטעינה עד כמעט לאפס... בבדיקת הטעינה אני מניח שהאופנוע היה עם אורות גבוהים נכון?

צפוני 301

New member
כמובן אור בלם ולא אורות...

האם יכולה להיות השפעה של "אופנוע חם" על נושא הטעינה? אם כן אז איזו השפעה?

® Road Runner

New member
../images/Emo207.gif 2 בעיה בהנעה DR800BIG

לחיצה על הסטרטר לא מניבה תוצאות.. מצבר תקין, מנוע סטרטר עצמו תקין(קיצרתי אותו ושמעתי אותו עובד). נשללה האפשרות שהאזעקה מסוג THOR גורמת לבעיה ע"י עקיפתה באדיבות eyaleshet(תודה) לא מגיע מתח לקויילים. נבדקו 2 פיוזים ונמצאו תקינים, למרות שהבנתי מerezb1(תודה על החלקים) שישנם בביג ארבעה פיוזים..שניים נוספים לא אותרו ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי אליהם כי החשד המרכזי שלי שמדובר בפיוז ראשי איפשהו.במידה וישנו פיוז ראשי, שבוטל אצלי באיזושהי קומבינה ארורה, אשמח לדעת את צבע החוטים של שתי הרגליים שלו. בדקתי בספר הרכב ומשום מה לא מציינים שם כלום על הפיוזים... אשמח לכל כיוון בדיקה אחר

razc

New member
נשמע כמו אוטומט סטרטר

נסה לקצר את שני הברגים הגדולים על האוטומט סטרטר עם חוט חשמל עבה ותראה אם יש תגובה (זה היוניט שמחבר את ה+ של המצבר לסטרטר).

ערן רמז

New member
סימפטומים בדיוק כמו אצלי

בסוף הסתבר שווסת הטעינה היה גמור ממליץ לך לעבור בדיקה אצל אלון דאי ברחוב הקונגרס 60 ת"א ערן.

שחר לוי

New member
הבעיה יכולה להיגרם מהמון סיבות

כאשר הסדר הכרונולוגי לבדיקה הנו כמעט תמיד: 1. פיוזים - בכל הביגים שאני מכיר יש 4 כאלו, וכולם ממוקמים יחדיו מאחורי המצבר. במהלך השנים החליפו את ערך הפיוזים בדגם הנ"ל. 2. לוודא כי האזעקה לא מבצעת ניתוך הצתה/סטרטר - אסור לסמוך על המערכות הללו או על אופן התקנתן. לוודא כי הניתוק מבוטל! 3. סוויץ - מתג הצתה 4.מדומם חירום 5 מיקרוסוויץ במנוף המצמד 6.מיקרוסוויץ ברגלית צד אם כל אלו תקינים ועושים את שלהם, אמור לצאת מתח פיקוד ממתג ההתנעה לכיוון ממסר ההתנעה, ומשם אל הסטרטר. זו ההתחלה! אשמח לנסות לסייע לך אך לא ניתן לעשות זאת באמצעות הפורום. הנך מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני לנייד הפרטי אם אתה עדיין תקוע. בברכה, שחר 050-8633673

® Road Runner

New member
../images/Emo45.gif תודה. מה שאתה אומר רק מחזק אצלי

את ההרגשה שמדובר בפיוז שלא מצאתי.... את האזעקה ניטרלתי, את הסוויץ' בדקתי וגם ניסיתי לעקוף, כמובן שבדקתי את מדומם החרום ושני המיקרוסוויצ'ים. אם אמצא את הפיוז המיוחל והוא תקין, מאד אשמח להעזר במישהו בעל ידע כמותך ובכל מקרה תודה על הנכונות לעזור

למעלה