בעיות טכניות

deisy

New member
יכול להיות שזה קשור לשינוי צורת כניסה למשחק?

חבר'ה מכל החברות - מי סובל מניתוקים? לאגים? ולאיזה ספקית אינטרנט אתם שייכים? (מנהלות, זה לא קופץ F3 תקפיצו אתן אולי?
)

miss_t

New member
מה עושים עם הניתוקים../images/Emo35.gif

האם יש טעם לפנות לנטויזן לברר? אני זוכרת שפעם נאמר שצריך לבדוק פורטים וכד'? אודה לעזרה

miss_t שלום רב,

ראינו את פנייתך והיא חשובה לנו מאוד. כדי שנוכל לבחון אותה במהירות נודה באם תעבירי פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: [email protected] תודה, פניות הציבור 013 נטוויז'ן

מלאכית16

New member
חצופים../images/Emo110.gif

שלושה ימים נטוויז'ן טירטרו אותי ושיקרו לי שזו רק תקלה והם יכולים לתקן את זה, ועכשיו הם התקשרו אלי להגיד לי שאם אני רוצה לשחק במייפל סטורי אי פעם בחיים שלי או שאני אקנה אייפי של גיימרים או שאני אתנתק מהם. במילים האלו בדיוק. אז נטוויז'ן, אל תעמידו פנים שאכפת לכם ממני, אתם רק רוצים לעשוק אותי עוד קצת.

אני בנטויז'ן

אני לא חושבת שהניתוקים קשורים אליהם, אבל אני גם לא מומחית ולא יכולה להגיד בוודאות, היום היחידי שבוע שעבר שהיו לי לאגים מעצבנים היה ביום שישי בלילה, אבל אני מניחה שזה גם בגלל העומס של הסופ"ש... ניתוקים לא היו לי... אהה, ואין לי שום חבילת גיימרים, סתם מנוי רגיל...

deisy

New member
מממ.. לא...../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בעיקרון, לא יותר מסתם ניתוקים מידי פעם.. לא לאגים
אבל כן, יש לי 5 מגה וחבילת גיימרים ועכשיו נראה לי שלא אוותר על עוד כמה חמסות

icy woman

New member
אבל

אצלי יש ניתוקים! חשבתי שזה המחשב שלי, אבל כשהיית אצלי בחמישי- גם לך היו....

deisy

New member
נכון

אבל אצלי אין
וואלה אני לא יודעת "מי אשם"...

deisy

New member
../images/Emo124.gif דודו - עשיתם משהוא?

יש פה 4 לקוחות שלכם שסובלים מניתוקים....

הטיZרית

New member
**הצעה מטכנאי**

דיברתי עם החברה שהמחשבים שלי מבוטחים בה.. הטכנאי (מכיר את הבעיה מהאחיין שלו)אמר שרצוי להתקין את המשחק מחדש.. שלפעמים אחרי פאטצ' או סרבר צ'ק יכול להיות איבוד נתונים קטנצ'יק שעושה בלגאן.. אני בכל אופן אנסה מחר.. היום לא היה לי זמן..

הבנתי ב- 100% מה הבעיה שלי:

המחשב שלי ישן! אני לא רוצה להשמע משוגע אבל לפעמים הוא פשוט חולה כזה ולא עובד טוב אחרי הפעלה מחדש זה מתקן את זה..... זה אולי קצת הזוי אבל קרה לי היום ואתמול אותו דבר וכנראה שפשוט המחשב שלי מתיישן (יש לו רק 16 חיבורים להעברת מידע....) הוא די איטי ועמוס מאד (יש לו רק 110 גיגה בייט זיכרון כי שוב הוא מאד ישן וחצי ממנו תפוס....) כנראה שאני צריך מחשב חדש בכל מקרה גם כשמייפל עובד הוא כבר לא כמו פעם שהייתי יכול לגנוב לאנשים דרופים ולעשות מהר JQ אז כנראה שאני יאט טיפה (לא לגמרי אני לא ישרוד התמכרתי מחדש!!) עד שיהיה לי מחשב שבאמת יהיה כיף לשחק בו מייפל

sapir aloud555

New member
what.

110 ג'יגה? היו לי 30 ג'יגה במחשב הישן, עוד ששיחקתי מייפל ועבד בסדר. המחשב שלך בסדר, ואם הנפח בהארד דיסק משנה לך אתה פשוט יכול להוסיף, גם זיכרון. לדעתי פשוט תריץ מנקה רג'סטרי (CCleaner למשל), תעשה איחוי לדיסק, מחק דברים שאתה לא צריך.. המחשב שלך אמור להריץ מייפל כמו שצריך אם הישן שלי שהייתי איתו יותר מ7 שנים הצליח להריץ אותו. מצאתי את זה גם http://wiki.answers.com/Q/What_is_t..._-2147467259_unspecified_error_and_how_to_fix

הבעיה היא....

שהתעללתי בו קשות וגם אחיות שלי... היו לי כמה שנים שהורדתי כל דבר שבא והיה לו איזה חצי גיגה בייט פנוי... לפחות 5 פירמוטים ואולי יחותר שאני לא זוכר 2 קריסות טוטאליות של וינדוס שרק מומחה הצליח להציל את כל התמונות והכל..... המון תוכנות שצריכות לפעול כל הזמן לכל מיני דברים.... פעם הוא היה הכי חדש אבל עכשיו הוא כבר לא....

למעלה