בעיות טכניות

בעיה רצינית....

מייפל שוב לא עובד לי... לפני כמה זמן המליצו לי על תוכנה בשם TUNE UP UTILITIS או שמו כזה... עד עכשיו היא עזרה בכל פעם שהשגיעה באה אבל עכשיו: התוכנה עדיין במחשב (נשארו 8 ימים עד התפוגה...) והמשחק לא עובד לי ..... ד"א מצטער שזה קובץ PGN.... מישהוא יודע מה לעשות?

אני על זה באמת כבר שעה....

ניסיתי משו כמו 5 תוכנות שונות בכל מיני וריאציות קאראתי המון ואני חושב שאין לאף אחד פתרון לבעיה שלי... אם היה וירוס: עשיתי סריקה ולא היה אם זה היה בעיה בוינדוס: יש לי וידוס חוקי ואני לא עדכנתי שום דבר מאז שזה כן עבד וגם המשחק לא אם זה היה בעיה בהפעלה: הרצתי תוכנות לתיקון שום דבר לא עובד לי... כלום..... אם אני יוריד מייפל שוב זה יעבוד לי? (שאני לא סתם יוריד...) ממה שראיתי יש כאלו שזה היה הפתרון היחיד שלהם יש כאלו שהבעיה נפתרה מעצמה אחרי המייטנס הבאה או הפאצ' הבא.... ויש כאלו ששום דבר לא הצליח להם.... אם מישהוא יודע איפה למצוא בעיה או לכוון אותי לפורום או מקום שיכול לעזור לי אני ישמח מאד

גלעדR

New member
זה בדיוק מה שיש לי

ניסיתי 5747374572 תוכנות סריקה ומלאנתאלפים הורדות חוזרות, לקחתי את התיקייה מחברה שלי ואפילו הורדתי מייפל אירופה (רק יצאה שם עבודה רביעית חחחחחחחחחח). לצערי כלום לא עבד....

SimsY

New member
תנסו להסיר את מייפל סטורי

לא רק להתקין מחדש - אלא להסיר אותו - למחוק אותו לגמרי מהמערכת לכבות את המחשב - להדליק מחדש להתקין - לכבות את המחשב שוב ואז להכנס. לאחיין שלי היה בדיוק את אותו הדבר ועשיתי את זה אצלו וזה עזר אולי כדאי שתנסו גם.

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

adar232

New member
היי יש לי בעיה בכניסה למשחק ^^"

מוחעע , הודעה ראשונה שלי בפורום וזה D:. אני נכנסת למשחק , וזה רושם לי איזה unknown error או משהו. צירפתי קובץ עם התמונה של מה שזה רושם. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה ? D:

ToryMaster

New member
אנא שרשר להבא

הפעם אשרשר אותך בעצמי כי במקרה גם לי יש את אותה תקלה.

adar232

New member
המ , כן ..

נכנסתי דרך האתר [ואין לי מושג מזה לשרשר אני חדשה פה XD]

סקניה קרסה היום. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הפסדתי בגלל נקסון 2 קופונים כחולים וכל ה Big Foot נעלמו אחרי הקריסה. גם ברה קרסה?

מה לא קורה שום דבר בברה!?!??

גאילו זה השרת הכי מאוכלס אחרי סקניה.... אני לא מתלונן אבל מה אנחנו לא מספיק טובים או משו כזה?
כנראה שסקניה תישאר HACKER WORLD...... זה בסדר לבינתיים -3-

miss_t

New member
זה די מוזר- חברה שלי מקבלת ניתוק

אחרי 3 דקות במשחק. האם יש לך מושג אם זה קשור לחבילת גיימרים (או שזה בחברה אחרת?)

הטיZרית

New member
עד לפני שבועיים גלשתי עם נטויז'ן על 2.5 מגה

בלי חבילת גיימרים והכל עבד מעולה פלוס! חבילת גיימרים היא פחות או יותר חובה למי שגולש עם 012 כי הניתוב שלהם לשרתים בחו"ל פשוט חרא

הטיZרית

New member
לא בטוחה שיש קשר לנטוויז'ן

אני עכשיו עם 014 ולא יכולה להכנס לשום צ'אנל חוץ מ 7 חברים מכל מיני מקומות בעולם נכנסים רק כדי לדבר עם חברים שם בגלל לאגים איומים שהתחילו אחרי ה SC האחרון.

למעלה