בעיות טכניות

deisy

New member
סיון אומרת שתשתוק! ../images/Emo6.gif

כי אם עוד חודש יהיו לה לאגים היא באה לגמור איתך חשבון

Guid

New member
/tapuzforum/images/Emo6.gif

יו, איך הרגתם אותי מצחוק... /tapuzforum/images/Emo6.gif/tapuzforum/images/Emo6.gif!

Hasselblad

New member
היית צריך לשמוע איך צעקתי לה בפלאפון

לאאאאאאאאאא שלא יפתח את הפה!!!!!!!

Guid

New member
/tapuzforum/images/Emo6.gif

די להיות אובססיביים... /tapuzforum/images/Emo6.gif דברים (טובים ורעים ח``ו) קורים גם אם מדברים וגם אם לא...

../images/Emo201.gif...../images/Emo219.gif

אני בכלל מחוברת לבזק אאל"ט, וזה מעולה, אין לאגים כמעט אף-פעם, אולי פעם בהמון זמן וזה רק כשיש לכולם לאגים. לא יוצא דופן...מצטערת שיש פה המון שלא מסוגלים לשחק בגלל ספקי אינטרנט גרועים.

אבל גם המצב שלך לא הכי טוב לא../images/Emo35.gif

עצם העובדה שאת יכולה לשחק רק בערוצים 1 ו-19 ובשאר הערוצים יש לך לאגים, זה גם לא אידאלי הייתי אומרת

Don Nirtin

New member
שווה ללכת ולחקור את כל זה.... ../images/Emo87.gif

כל זה זה לא חוקיייייייייי!!!!!

הטיZרית

New member
לא חוקי ברמות!

ונראה לי שהפעם זה יגיע רחוק... במיוחד בגלל העובדה שגם אין לי התחייבות לחברה ה@#$@ הזו... לפי מה שהבנתי עד עכשיו... בלי לידע אותי הם חייבו אותי יותר כסף בחודשיים האחרונים ובלי לידע אותי הם שינו לי את חבילת הגלישה ועכשיו הם אומרים שהם מעולם לא עדכנו לי אותה מה שאומר שמינואר אני משלמת להם X כסף על משהו שאני בכלל לא מקבלת ואני גם משלמת יותר להוט כי נדרש שידרוג של התשתית בשביל השטויות של 012 וזה עוד כלום... רק חלק קטן מהבלגאן

סתם שאלה, ../images/Emo219.gif

אין אפשרות לעבור לספק אינטרנט אחר? אני לא יודעת על זה הרבה כ"כ, אני מניחה שזה די בלאגן.

deisy

New member
לעבור ספק לא מבטיח כלום

עברתי מ 012 בגלל לאגים, עכשיו ב 013 יש לאגים, כשעברתי הכל היה מעולה ב 013... אני נכון לכרגע מחכה בסבלנות (אני?
סבלנות?
ממממ הישג לא קטן..
) ונסה לעזור לבחור מ 013 ולתת לו נתונים לבדיקה על מנת שיצליח לסדר את הדברים.. אני יכולה להגיד שהוא מאוד רוצה לסדר את העניין! דקלה, צר לי יקירה, אם יש משהוא שאני יכולה לעזור - דברי איתי במסן!

בזק חסרי לאגים.../images/Emo219.gif

בכ"ז-צריך לפתור את בעיית הלאגים ובעיקר את בעיית הגניבה של 012, ממה שהבנתי מדיקלה.

deisy

New member
לוטן - תסתכלי מה כתבתי לעידן

סיו אומרת שזה תקף גם לגביך
ולכל מי שבבזק בנלאומי והולך להגיד פה משהוא

Don Nirtin

New member
אולי שווה ללכת על זה לאמנון לוי?../images/Emo87.gif

נראה לי שזה משהו שהגיע הזמן להקים קול לגביו. אי אפשר ככה ביחס מחפיר וכל כך ישראלי
דיקלה, ליבי עימך

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

צר לי
אני רק מבקשת שלפני שאת מעלה פה את הסיפור המלא תשלחי לי אותו במסר. מדובר בנושא מאוד רגיש מבחינת הוצאת דיבה ולשון הרע, וגם אם מה שתספרי נכון אחד לאחד אני מעדיפה להיות זהירה במיוחד ולא לסכן את תפוז או אותך.

ToryMaster

New member
בעיות טכניות../images/Emo30.gif

חזרתם הביתה אחרי יום מעייף בלימודים/עבודה/צבא וממש רציתם לשחק במייפל. התיישבתם ליד המחשב, אבל הוא רצה אחרת. נשמו עמוק; סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

אני ב012+בזק ואין לי בעיות...

חוץ מ3 חודשים של כפיה ללא מייפל בגלל אותה בעיה מהם (שרק יצאו עם חבילת הגיימרים..) המשחק חזר לעבוד לבד... מבלי שאשנה או אוסיף גיימרים בכלל....

למעלה