בעיות טכניות

הטיZרית

New member
אני פשוט המומה!! המומה שזה לא יאמן...

נפתח לי עכשיו סיפור רציני עם 012.... מסתבר שהם שקרנים הרבה יותר גדולים מה שחשבתי.... הסיפור המלא בקרוב... ומי שגולש פה דרך 012 וסובל מלאגים... תבררו שהחבילה שאתם גולשים ומשלמים עליה היא באמת מה שאתם מקבלים בפועל ושזה תואם לחברת התשתית....

מירוש97

New member
בעיה במייפל! דחוף! בבקשה תעזרו לי!

יש לי תקלה במייפל סטורי. אחרי שאני לוחצת על האייקון, אחרי שהורדתי את כ-ל הפאצ'ים יש לי תקלה! מופיע מסך שחור כאילו שהוא מנסה להיכנס למשחק ואז הוא נעלם וחוזר לשולחן העבודה, ואחז מראה לי הודעה! התמונה מצורפת! אני מקווה שתעזרו לי!

הטיZרית

New member
כנסי לכתובת הזו

http://www.vbgore.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=8092 יש שם קובץ ZIP להורדה... והוראה מה לעשות בהצלחה

Don Nirtin

New member
מירוש יקרה../images/Emo87.gif

אנא הזני כמה פרטים- על מערכת ההפעלה, אנטיוירוס, פירוול, וכל מה שעולה על דעתך שעשוי להפריע למייפל לפעול תקין.

מירוש97

New member
אמממ...

אנטיווירוס:ESET NOD 32 מערכת הפעלה: Windows XP חומת מגן של ווינדואוס... אייסיקיו יש לי אבל אני לא מתחברת אליו במיוחד כשאני מנסה להכנס למייפל...

הטיZרית

New member
מירוש.. ../images/Emo13.gif

אולי ככה זה יהייה יותר ברור... כשאת פותחת את הקישור... את עוברת לפורום.... סימנתי לך בעיגול אדום איפה מופיע הקובץ להורדה... תשמרי אותו.. ויש לך שם הוראות איך להשתמש בו... (בפורום)

מירוש97

New member
עכשיו זה בסדר אבל מקודם זה פתח סתם פורום

בלי שום קישור הורדה! ועכשיו זה לא פותח לי! תמונה מצורפת >>>>>

הטיZרית

New member
אז אולי הכוונה שם..(דרוש מתורגמן)

(האנגלית שלי לא משהו) Ok ive had this error and im sure many many others....To solve this problem you must go into your "game config" in your client and disable "motion blurs". This fixes the problem! אז אם מישהו שמבין יכול לתרגם לך... זה יהייה טוב... מה שכן כתוב שם שהקובץ זיפ הזה זה תמונה 0.O אז נראה לי שאת יכולה להעיף אותו...

מירוש97

New member
אבא שלי תירגם לי וצריך להכנס למאפייני המשחק!!

וכדי לעשות את זה צריך להכנס! ואני לא מצליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guid

New member
לא בבזק בינ``ל...

אני שם עוד מימי הבריאה ואין לי שום בעיית לאגים חריגה...

yonVata

New member
היו לי איתם...

כלכך הרבה דברים מסריחים שאני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר..

למעלה