בעיות טכניות

ToryMaster

New member
עובדה היא שכן

אנחנו מתחרים באליפויות אירופה בספורט, ונקסון הם לא החברה היחידה שממקמת אותנו באירופה מבחינת הרשאות ומשלוחים.

SimsY

New member
בספורט אנחנו באירופה

רק בגלל שאנחנו לא יכולים לשחק נגד מדינות ערב - שהן יבואו לפה לשחק ושאנחנו נלך אליהן.

SimsY

New member
רגע אז איך זה יכול להיות שאנחנו עדיין יכולים

לפתוח חשבונות משתמשים במייפל גלובל? כי אמרו כבר באפריל 2007 שהם סוגרים את ההרשמה לאירופאים למייפל גלובל והנה אנחנו כמעט בפברואר 2009 וזה עדיין שם.

SimsY

New member
אז כנראה שבנושא הזה הם החליטו שאנחנו

לא באירופה .... כי הם סגרו את ההרשמה לאירופאים עוד ב-2007 ואני הכנתי משתמש לאחיין שלי לפני כמה שבועות ועדיין יכולתי לפתוח כבר שנתיים.

אנחנו נמצאים על השוק האירופי

לכן ישראל כאילו מסופחת לאירופה, בגלל שרק שם פריירים מספיק לעשות עסקים עם ישראליים.
ולא רק בספורט, זה באופן כללי. למרות שאישית אני מעדיף להיות אסיאתי מאירופאי. במיוחד שאני צופה כעת בקפטן פלנט והגי הזאת נראת ממש טוב.
( טוב נו... לינקה יותר יפה
)

גאוגרפית כן.

אבל כיוון שאסיה מורכבת גם ממדינות ערביות שעוינות לישראל, ולא מוכנות להיכנס לשוק מסחרי משותף עם ישראל, אז אירופה סיפחה אותנו אליה, כדי שלא נפשוט רגל. אז רק מבחינה מדינית אנחנו אירופה, אבל משאר הבחינות אנחנו אסיה לכל דבר.

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifאנחנו יכולים לשחק במייפל

אירופה? ובמייפל אסיה?

P o o f i

New member
כן, גם לדעתי.

אני לא בנאדם גזעני, אבל זה פשוט לא מסתדר לי.

החאמוס

New member
היו גם שמועות על מייפל ישראל...

וברור שאנחנו לא אירופאים (חוץ מהספורט),אבל נקסון החליטה להעיף אותנו מהמשחקים שלה,אנחנו יכולים לשחק רק בנקסון אירופה... אני אומר לכם,יום אחד נקבל חסימה גיאוגרפית של כל אסיה ואירופה ממייפל ומכל משחק נקסון,ונוכל לשחק רק בנקסון אירופה.

למעלה