בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

הטיZרית

New member
מההההההההההה קורה פה????

לפני שעה וחצי עפתי מהמשחק... ומאז... עולה המייפל.. אבל אחרי שמכניסים סיסמה הוא לא זז יותר ומנתק אותי... וכותב לי.... שהתנתקתי מהשרת.. O.O WTF????

deisy

New member
לא מעלה לך את הפין?

תסגרי אנטי וירוס ופיירוול
לא מצאתי דרך אחרת לצערי, גם לי זה היה ככה.. נקווה שלא יחזור גם אצלי

deisy

New member
אוף ../images/Emo7.gif

חזרה לי הבעיה
לא מצליחה להכנס.. לא מגיע בכלל למסך של הפין ולא קשור לאנטי וירוס או לפיירול
(גם כשאני סוגרת אותם!) מה נהיה? רעיונות מישהוא?

deisy

New member
טוב, יש סרבר צ'ק

נקסון מודעים לבעיה שיש להרבה אנשים של התחברות למשחק.. נקווה שאחרי הסרבר צק הזה יפתרו הבעיות...
Dear Maplers, Many of you are having problems with the Amorian Loveseat and disconnecting. To remedy this problem, we are holding an emergency patch tonight. We sincerely apologize for this inconvenience. MapleStory will be going through an emergency patch on Friday, January 23rd. The patch will last for approximately 3 hours, and users will not be able to access the game during that time. <MapleStory Patch> - Server : All Game Servers - Time : Friday, January 23rd, 12:00 am ~ 3:00 am PST (Friday, January 23rd, 7:00 am ~ 10:00 am GMT) The website will be available during the patch. Thank you, and Happy Mapling! -The MapleStory Staff-

הטיZרית

New member
גם עכשיו לא עובד לי...

מורידה את המשחק כבר פעם שלישית.... אפילו שנראה לי שזה הופלס....

החאמוס

New member
סתם לידע כללי - חסמו את אירופה מלשחק במשחקים

נקסון אמריקה,אז איך אתם יכולים לשחק במייפל סטורי גלובאל (שצריך להיות עכשיו רק של האמריקאים)? וכשעוד שיחקתי קצת (לפני חודש ומשהו) התחילו לי הרבה יותר לאגים בסקאניה צ'אנלים 1,2,3 ו-19 מאשר שהייתי משחק פעם,לא יודע אם זה עוד רלוונטי,אבל זה היה מעצבן מאוד.

oded12120

New member
קשה לי להאמין שחסמו שחקנים שהיו קיימים

אם כבר אולי עצרו אנשים מלפתוח חשבונות חדשים. אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי אנחנו לא באירופה

ReallyWrong

New member
עד כמה שהבנתי, יש תאריך מסויים

שחשבונות שנפתחו לפני התאריך הזה מורשים לשחק מאירופה.. מישהי מהגילד אמרה לי את זה, ושהחשבון שלה נפתח לפני התאריך הזה והיא משחקת מאירופה בלי בעיה, מצד שני יש מישהו בגילד שפרצו לו לShadower והוא פתח דמות חדשה, והוא גר בגרמניה לפני שבועיים בערך דיברנו והוא אמר לי שהוא לא יכול לשחק בכלל.. איזה מבאס זה לנתק ככה קשר עם כל החברים במייפל ולהתחיל בEurope.. הוא אמר לי שרק בגלל זה הוא לא רוצה, כי ידכא אותו להיות שם בלי חברים בכלל

החאמוס

New member
פסדר אנחלו לא באירופה,אבל נקסון החליטו שאנחנו

יכולים לשחק רק במשחק של נקסון אירופה,ויכול מאוד להיות שעוד מעט גם ימחקו את כל השחקנים הישראלים והאירופאים מנקסון אמריקה.

TZOFI3

New member
רגע

ימחקו את כל השחקנים הישראלים מהמייפל הגלובלי?

SimsY

New member
נראה לך הגיוני ?

נראה למישהו פה הגיוני שאנשים שנים השקיעו בדמויות שלהם ועכשיו הם פתאום לא יוכלו לשחק בהן ? הם גם חוקית לא יכולים לעשות את זה - לי יש 50K NX - אלא אם כן פרצתי למשחק הם צריכים להחזיר לי את הכסף אם הם סוגרים לי את הדמות מה שלא יקרה כי זה לגמרי לא הגיוני שיקרה. אני רואה שחסר למי מאיתנו כאן אקשן אז הוא צריך להכניס את זה בכוח.

SimsY

New member
למה סתם לזרוע היסטריה בפורום עם כל מיני

שטויות למה ??? נקסון לא מוחקים שום דבר - ובכלל אנחנו לא באירופה. זה סתם שגעון גדלות שקיבלנו - אנחנו רחוקים מאירופה מבחינה גיאוגרפית תרבותית ולא חסר איפה עוד.

ToryMaster

New member
אנחנו כן באירופה בהקשר הזה

אומנם גאוגרפית ישראל ממוקמת באסיה, אבל מבחינה מדינית [לדוגמה] אנחנו אירופאים.

P o o f i

New member
באמת?

התרגלתי להגיד לאנשים שאני אסיאתית, אבל לא סינית/יפנית/קוריאנית או משהו בסגנון. אנחנו כ"כ שונים מאירופאים.

SimsY

New member
ישראל =לא= נחשבת אירופה!

מבחינה גיאוגרפית ובעצם מכל בחינה אחרת בעולם...

למעלה