בעיות במקום עבודה

EuroSims

New member
בהחלט שווה

ואני שמח לקרוא את דבריך - כי באמת נאמרו כאן מקודם דברי פרדוקטיביים אבל מקודם כשקראתי את דבריו של לירוי אני עוד הרגשתי אשם שבכלל אני מרגיש לא נעים - זאת אומרת X2 - באתי קטן יצאתי עוד יותר קטן. בהחלט שווה לנסות - אבל אני רוצה לתת לך לנסות להבין מה שאני עובר כאן אבל אני רוצה לעשות את זה רק בהבנה ולא בתקיפה.
העניין קשה לי, אני מתקשה להתמודד עם זה והייתי רוצה להעביר לך את התחושות שלי.
אני לא מעוניין לשמוע קטילות לגבי זה כמו שנשמעו כאן מ-
ומצטער מראש ככה זה LOVE ME FOR WHAT I AM SIMS

Liroy25

New member
מי שאמר שאסור זה רק אתה!

החיים הם שלך, ברגע שתצא מבועת הפחד תגלה שזה לא כל כך גרוע ומסוכן להראות את אהבתך לבן זוגך בפומבי. מנסיון.

EuroSims

New member
תקרא בבקשה

מה שכתבתי בהודעה הקודמת ושוב אני אומר וחוזר ואומר - עד כמה שזה אולי ישמע לך או לאחרים נשמע לא הגיוני - למה לקחו אותנו בגלל זה - הרי זה "בלתי אפשרי" כמו שהגדירו את זה כבר מספר אנשים שהיה לי את האומץ לספר להם זה ככה היה!!!! - ככה *בדיוק* היה - תארתי את העובדות בלבד.

dodobird

New member
יורו היקר ../images/Emo13.gif

דבר ראשון- אני מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת (בהיגוי של גולדה). אתה לא יודע איזה עצבים הסיפור הביא לי. אני מתפלא שלירוי הנשמה עוד לא נתן איזה כמה
על זה. אולי אנחנו פשוט שכחנו קצת מה זה להיות בארון, לפעמים. בכל מקרה: חבר שלי ואני הלכנו בעיר הומופובית לכל הדיעות יד ביד, לאורך ציר תנועה מרכזי, ובבית קפה, ובלאגנים (וכמו שנאמר, "ההומואים האלה זה ממש גועל נפש, עוד מעט יתחילו לה***ין בצומת"
) ולא אמרו לנו כלום ברמות שהממו אותי קצת, אם להודות על האמת. שום תגובה. אממה, לא אני ולא הוא בארון. כלומר- אם מישהו נגיד מהשכבה שלי היה רואה אותנו, זה היה אולי לא נעים בהתחלה אבל ניחא (אם דודה פניה היתה רואה, לעומת זאת,
). אולי זה ההבדל- אם אתה לא בארון כלפי הקרובים אליך, ולאט לאט אתה מוריד את החרדות של ´מי ידע´, אז גם יגיע הקטע שלא יפריע לך להתנהג כמו שבא לך בסיטואציות שתיארת. אני יודע שזה נראה רחוק אבל זה אפשרי, תאמין לי. לגבי הסיטואציה המזעזעת. וואו. קשה לי לחשבו מה להגיד. אני כל כך יכול להבין איך זה גורם לרגרסיה מטורפת ולפחד.ושוב- אממה, מה זה אומר? שבגלל זה נגמר? זהו? אין חיים? זה כמו בן דוד שלי- הוא שיחק עם כלב (סן ברנרד, לא תגיד פינצ´ר) וההוא התחרפן, עלה עליו ונשך אותו. אז הוא ילד בן 12, ותהיה לו טראומה, ויהיה לו קושי עם כלבים. אבל אתה בן 23, ואולי יש לך יכולת להתגבר על הטראומה עם הזמן?
אולי זהו- פשוט, קח ת´זמן. יהיה טוב, חמוד. בסוף יהיה טוב.

EuroSims

New member
ממש תודה!

אני משתדל להפנים את הדברים ולא להרגיש אשם ולהרגיש טוב עם עצמי ולהבין את כל העניין כדי שזה יהיה יותר פשוט - אבל פשוט המקרה הזה עם המשטרה נורא מציק לי! למרות שאני מנסה להתגבר עדיין יש לי שאלות נורא גדולות: כי אחרי הכל - אני בטוח שזה שהזמין את המשטרה לא חשב שאנחנו איזה סיכון בטחוני או משהו וגם לא נראה לי שהמשטרה חשבה ככה. אז זה מאוד הורס לי - אבל אני משתדל מאוד (כן מאוד כי -לי- זה לא קל) לעבור את זה - למרות שהשאלות עדיין גדולות בנוגע לאירוע. למה הוא הזמין את המשטרה? עשינו משהו כל כך חמור שהצדיק קריאה למשטרה ? ועוד כזה יחס מצידם ? עם זה ככה כשהם חושדים - מה יהיה כשהם יידעו? אז יש כאלה שיצחקו ויקראו לי בשמות (כמו "כמה" אנשים כאן) אבל אני ממש לא לוקח את זה כדבר של מה בכך (אודה שוב ב"חטא"
)

dodobird

New member
אתה יודע מה?

האמת שגם את חבר שלי ואותי עצרה פעם משטרה. זה היה לא כל כך לאחרונה, אבל גם בתקופה קשה, כשהיה חשש כבד בארץ מפיגועים. היינו בדולפינריום, באוטו. ופתאום נגשים לחלון השוטרים האלה, מפחידים, ומבקשים תעודות. הם שאלו מה אנחנו עושים שם (תודה לאל שלא היינו באמצע משהו
) והיו לא הכי נחמדים בעולם. ואתה יודע מה? פעמיים בזמן האחרון עצרו אותי שוטרים ברחוב בלילה, כי אני הולך לעבודה בערך ב-3:00, ונראיתי להם חשוד. אז היה לי ממש לא נעים בשלושת הפעמים (תודה לאל שהחבר שלי דאז הרגיע אותי, אולי הייתי לוקח את זה יותר קשה). אבל הם לא יכולים לעשות לך שום כלום, בכלל. אתה לא עושה שום דבר לא חוקי. ובבקשה אל תגיד "כן אבל זה עדיין מפחיד"- פשוט תחשוב "אני לא עושה שום דבר לא חוקי". לגבי לירוי
: אל תפגע ממנו, לא כדאי לך. הוא אמר דברים נכונים, וכדאי לך לנסות לקרוא מה הוא אמר, שזה בשתי מילים- פרופורציות, בנאדם. שזה דבר קריטי, במיוחד כשאתה במצב כזה- לחוץ ומבולבל.

my self

New member
דודו, אתה גאון!../images/Emo8.gif

איך הגעת למצב שבו אתה יכול לקבל פרח גם מלירוי וגם ממני? מוזר...

my self

New member
"אוי ויי"?

מה, גם אתה באחוזת ראשונים?
מוזר שעוד לא נפגשנו! ולא.. אל תגיד לי שאשתך היא... יפה ירקוני!

dodobird

New member
לא../images/Emo171.gif

אני מבית גיל הזהב זיסקל´ה. ואשתי- לא, הא לא יפה ירקוני, ממש לא. אבל כל כך לא שזה פשוט שערוריה טוב- אני הולך לקבל טיפול בלומבגו. געזינט א-מנוחע.

dodobird

New member
אתה יודע מה../images/Emo3.gif

לא נגיד אשתי. נגיד בב"ר, והמביו יבין

my self

New member
אם ככה אתה הולך

בבדיחות מובנות ליודעי ח"ן, רק אומר ש"שערוריה" מותר רק לעומרי להגיד! (המבין יבין, ואם אכן הבין האמור להבין, יוכיח זאת).

תמילס

New member
תודה לכולכם

לא יודעת כמה דברים ישתנו בעתיד אבל מאוד עודדתם אןתי. אני חושבת שאולי בארוע הבא אני אביא את חברה שלי ונפסיק להסתתר מאחורי המונח "שותפות". בכל מקרה אני מקוה לעדכן בעתיד בנימה ורודה יותר (תרתי משמע) נשיקות לכולכם ויום טוב

למעלה