בעיות במקום עבודה

my self

New member
הפנמנו. אתה יכול להפסיק עכשיו.

זה כבר לא מרגש אותנו. ה- chauvindar שלנו כבר הסתגל לשכמותך. זה גם לא מצחיק. לא אני, לא טל ולא אוגוסטוס נפתח איתך ויכוחים, זה פשוט יהיה חסר טעם. אז לירוי מאמי, חבל על המאמצים.

my self יקר

כמה שאני אוהב אותך (ואני אוהב) אתה משייך את עצמך לחבורה מפוקפקת מעט. רציני, אתה מספיק נבון ואינטליגנטי כדי שלדעתך יהיה משקל בפני עצמה. מצד שני, קראת ללירוי "מאמי". פתיחות? הושטת יד לשלום? ירידה אל העם? (נסעת באטובוס היום?). או בקיצור בנים, בואו לא נילחם בינינו לבין עצמנו, אחרת הלסביות תנצלנה את הפיצול ותנצחנה אותנו (ואת ההכנות לקרב ניתן לראות בהודעותיה של אוגי, שגם לקחה את משנה תורן כבן ערובה). חברים כבר לא נעשה משניכם, אבל הפסקת אש? OK? תנו לאלאדין להעליב ולהתנצל - הוא טוב בזה, הרכיכה הקטנה.

my self

New member
Aladdin Sane newnic יקר

את טל ואוגוסטוס (שהן לא "חבורה" ולא "מפוקפקת") הכנסתי לא בשביל לבטל את דעתי. עד כמה שהתופעה של פמיניסטים ממין זכר מפתיעה, אני מעורה מספיק זמן בשביל לפתח תודעה פמיניסטית משלי (גם אם מפותחת פחות משל השתיים האחרות), הן הוזכרו כיוון שהשתתפו בויכוח שנסוב על גילוי השובניזם הקודם שהיה כאן (לסביות ומשאיות, לא זוכר אם כבר הצטרפת לפורום). ממילא, אינן הפמיניסטיות/ים היחידות/ים בפורום, שיכולתי להזכיר ולא הזכרתי. "מאמי" - מעבר לקריצה אליך, רק אומר שהביטוי נבחר בקפידה ולא בתור ירידה אל העם (אני לא מדבר כך כידוע לך). כעת - בכל נקודת זמן בחייו של אדם הוא משתייך למספר מעגלים חברתיים בו מזנית, כאשר משקל כל אחד מהם משתנה במהלך השנים - המשפחה, החברים מבי"ס, חברים מאותה קבוצת גיל, חברים על רקע שותפות פוליטית או אידאולוגית, חברים על רקע "שותפות גורל" מסוגים שונים (נכים, מובטלים, חד הוריות/ים, הומואים, לסביות...) וכו´. בשלב זה בחיי, אני לא חש צורך לחיות בשלום עם כל ההומואים בגלל היותם הומואים. אתה גם יודע שלא רק השובניזם מפריע לי, ובמקרים אחרים אני גם מחליק דברים, בעיקר בגלל הקולגיאליות הבסיסית שאמורה להיות בין חברי פורום. אם כן, אין צורך בהפסקת אש, רק ביקשתי שיפסיק עם השובניזם הילדותי שלו, זה הכל. על השאר אני מבליג. אגב, היכולת להניח לרגע את האגו בצד ולהתנצל (בעיקר כשההתנצלות באה מתוך הכרה בפגיעה באחר, אבל אפילו כשהיא רק אקט נימוסי) היא בעיני מעלה גדולה באופיו של אדם (ולא עדות ל"רכרוכיותיו").

Liroy25

New member
ואני כל כך קיויתי...

לפתוח דיון מעמיק ובונה עם 3 פמיניסיטיות משועממות...איזה בעסה לי. MY SELF היקר, אתה כל כך שקוע בעצמך ובביקורת שלך כלפי הסביבה שאין לך את היכולת לראות קצת מעבר לדברים. את אשר כתבתי אמרתי ברצינות גמורה ולא מתוך כוונה לשעשע אותך או את חבר מרעיך. להבא, תשתדל קצת יותר.

מתווך האו"ם אלאדין נכשל בנסיונות

הגישור בין לירוי לבין my self. אלאדין ממשיך למשימה הבאה: השכנת שלום בין הודו ופקיסטן. נראה לי הרבה יותר קל (נשק אטומי? מישהו אמר משהו על נשק אטומי?? אמא´לה!)

my self

New member
הבהרה

לא התייחסתי לתוכן ההודעה ולא פקפקתי בכנותו. מה כבר יכול להיות משעשע בתגובתך ליורוסימז? התייחסתי לביטויים "אישה הסטרית" ו"בתולה בכיינית", שאתה משתמש בהם ובדומיהם שוב ושוב. כאמור, לא התכוונתי לפתח דיון, אין על מה. פשוט בפעם הבאה תלחץ על "תצוגה מקדימה" ותשמיט ביטויים כאלה. חדות המסר לא תיפגם, תהיה בטוח.

EuroSims

New member
אני נכנס כאן

טוב, קראתי את השרשור שאחרי ההודעה של לירוי אליי ולא בדיוק הצלחתי להבין מה קורה שם (אודה בחטא מראש
) לא בדיוק הצלחתי להבין איך הקטע של הפמינזם נכנס לשם פתאום, איך הויכוח הגיע מהנקודה שלי למה שהוא הגיע - אבל כנראה אלו עניינים שהיו כאן עוד מלפני שאני הגעתי. אבל בקשר למה שנוגע אליי לביטויים של לירוי - אני ממש רציתי להגיד שזה מה שאני מרגיש - כי אחרי הכל לא שופכים שמן על בן אדם שמרגיש שהוא נשרף - הכינויים סתם לא משרתים שום מטרה - יוצרים עויינות וככה המסר לא מועבר. אז באמת - אודה בחטא שוב
אני בן אדם רגיש
וגם עם זה אני לומד להשלים ולא להפגע מכל מילה שנזרקת לאוויר אבל עם זאת הגישה שבה נכתבה התגובה שלך לירוי ממש לא הייתה בסדר
- אני די מתמודד עם העניין ומגבש את הדרך שלי אז לשפוט ובאכזריות בשימוש במילים לא יפות כאילו ממש אני עשיתי איזה משהו רע שדורש גינוי ולא הבנה - ממש לא עזרה כאן. וזה רק יצר עויינות במקום הבנה והפנמה של הדברים.

.m

New member
כמה הבהרות ליורו

לגבי עניין הפמיניזם - אכן מדובר באישיו (או נון-אישיו) קדום. תחסוך מעצמך את הפרטים... לגבי לירוי - יש לו דרך התבטאות מאוד מסויימת. מתרגלים אליה. בסה"כ (מהיכרות אישית), אני מבטיחה לך שהכוונות תמיד טובות. ולגבי הנטיה שלך להפגע - קח בחשבון שאנחנו יכולים לבחור איך להגיב לכל מה שקורה, ותשאל את עצמך למה אתה בוחר להיעלב ולהפגע מהרבה דברים...
mai

EuroSims

New member
די אכפת

אני חשבתי על זה - די אכפת לי מאנשים, אני לא בן אדם שעל הזין שלו כולם ואם למישהו יש בעייה אז זאת באמת בעייה שלו - אני מטבעי טיפוס די מתחשב שמכבד את האחר ורוצה לחיות בשלום עם כולם, בשיתוף ולהיות חבר של כולם - כי באמת שאין לי שום דבר נגד אף אחד ואני מקבל כל בן אדם שרק יש בעולם בלי כל מיני דעות קדומות אידיוטיות. הבעייה שבגלל זה אני די פגיע לאנשים - ולמה שהם אומרים. בדיוק בגלל זה אני השתעשתי ברעיון של לאמץ את הקו של סמדר (מלחיי האהבה) הדבר המושלם - קר רוח, לא שם על אף אחד, יודע מה הוא רוצה דורך בלי בעייה על מי שמפריע לי בדרך להשגת היעד, לא חשוב מת או חי משקר בלי בעייה אפילו כשזה ברור מעל לכל ספק שאני משקר בעל יכולת משחק שתגרום אפילו לבן אדם הבטוח ביותר בעצמו להתחיל לפקפק בעצמו. אבל אני לא כל כך יודע מה יישאר ממני אז... למרות שאף אחד כבר כמעט לא שם על מוסר בעולם הזה - אני לא חושב שהייתי מסוגל לחיות ככה - לא הייתי מסוגל להסתכל לעצמי בעיניים ולהגיד שזה אני. אבל גם המצב שכל מיני אנשים קובעים לי את החיים גם ממש לא נראה לי אני לא כל כך יודע איפה להכנס כאן.

EuroSims

New member
לא מוצא חן בעיני איך שאתה מדבר אליי

אולי תרגיע קצת - אני לא האוייב כאן - אז אתה יכול להוריד את הכינויי גנאי, דבר שני חשבת על העובדה שבשביל מישהו אחר קצת פחות מנוסה (אין מה לעשות לא כולם יכולים להיות כמוך), זאת יכולה להיות חוויה קשה? שפתאום מתייחסים אלייך כאילו אתה פושע או משהו - אחרי זה אני ממש לא הצלחתי להרגע רציתי לגמור הכל ולברוח. דבר שני בוא נראה איך אתה תרגיש לגבי הנושא אחרי שייצעקו עלייך "על הרגליים שניכם!!" ויובילו אותך ברצינות איזה מחבל מתאבד או משהו לניידת וייקחו לך תעודות זהות והכל ויחקרו אותך אבל בכל זאת לא ייתנו לך לדבר כי "אנחנו יודעים בדיוק מה עשיתם שם אל תנסה לשקר" ואנחנו בקושי פתחנו את הפה, ורק אחרי שפתאום יבינו שאתה בן אדם (לפי הרקורד בלבד) בן אדם די מכובד (כאילו שאם אני הנדסאי מחשבים והכל זה אומר שאני לא יכול להיות הומו או משהו) אז פתאום הם ישנו את הגישה ויגידו לך בחצי פה - אתם יכולים ללכת. אם אתה תוכל לצחוק אחרי שירדת מהניידת על זה - שיבושם לך! בכל אופן אני ממש לא צחקתי וגם לא ראיתי שום סיבה לצחוק! אז במקום לפגוע יותר בזה שאתה אומר לי שעכשיו אני לא בסדר גם בזה שהחוויה השפיע עליי - תבין, אחרת אין לזה שום שימוש. כי באמת אחרי המכתב שלך אני מרגיש עוד יותר לא בסדר, כי אחרי הכל גם אין לי זכות בכלל להרגיש לא נעים בגלל החוויה, אז עכשיו אני עושה שני דברים שהם לא בסדר - והאמת אני ממש לא חושב ככה - אני לא מרגיש איזה אשמה שהאירוע השפיע עליי כי אני בטוח שזה היה משפיע על כולם וגם עלייך. הדיבור המגעיל, היחס המשפיל והכל. לא באתי לכאן כדי שיגידו לי עד כמה אני לא בסדר - את זה עשו לי כבר בחוף הים ובניידת - באתי כדי לנסות להבין את הנושא כדי שאז זה לא ייראה כל כך קשה ורציני ואני אוכל להשתחרר מהחוויה הלא נעימה ולהמשיך - כי אחרי זה ברצינות אני אחשוב ללכת להכיר איזה מישהי שאני מראש לא אוהב, ומתישהו להתחתן וללדת ילדים שלא באו מתוך אהבה וככה לחיות את החיים אחרת כי אני עוד עלול "להסתבך עם המשטרה שוב". בקשר לאחריות הסביבה שהיא פועלת ומגיבה על פי מה שאני משדר לה - בינתיים כמו שאתה רואה הסביבה לא ממש מגיבה הכי טוב - אז לפני שאני אצא ובטח אצטרך ללכת עם עורך דין צמוד אני מעדיף לעבד את זה כי הפידבק האחרון מהסביבה לא היה מי יודע מה (ממש בלשון המעטה) Have a nice day

Liroy25

New member
וואו כמה ריגשי בהודעה אחת!

טוב טוב להרגע שם בבקשה, שלא יהיה לי כאן בכי.. אני לרגע לא מזלזל בחויה שעברת, אין ספק שזה מקרה לא נעים ולא הייתי מאחל אותו לאיש משונאי. (טוב, אולי רק לכמה אקסים אבל רק 2-3!) יחד עם זאת אתה בא ושופט סביבה שלמה שלא ממש עשתה לך שום דבר על בסיס של מקרה חד פעמי. לנסיון אין כאן שום קשר, כי גם לאוחצ´ה הכי מוחצנת בעולם זאת יכולה להיות חויה לא קלה. ההבדל הוא איך אתה בוחר להתמודד איתה. לו הייתי הולך בדרכך אז על כל הפעמים שקראו לי הומו בצעירותי ושאר מילות גנאי מקוריות וחביבות לא חושב שהייתי מגיע לחיים הנפלאים שיש לי עכשיו! אז תפסיק להרגיש לא בסדר כל הזמן, לא עשית לי לפחות שום דבר רע ואני בטוח שגם לא לסביבה. אז חאלס. מיצינו. סגנון הכתיבה שלי זהה לצורת הדיבור שלי - ישיר, כן ואמיתי. אם נפגעת ממנו, צר לי עליך ידידי, אבל כתבת הודעה, ביקשת תגובה וקיבלת. אולי זה לא מה שרצית לשמוע, אולי היית מעדיף שאני יעטוף את מילותי בצמר גפן, מצטער! אני לא נוטה לשקר ומשתדל תמיד לדבר מהלב. גם אם זה כואב לפעמים לשמוע. שלך, לירוי

EuroSims

New member
לוקה בהבנה בסיסית ביותר של העניין

זה כל מה שיש לי להגיד .

Liroy25

New member
מעניין מאוד לדעת את זה

כי לאור התגובה שכל התגובות היו זהות לשלי אני היחיד שלא הבין.. טוב, כנראה שזה באמת אני..לא, לא נראה לי! פעם שתגדל ותתבגר, נמשיך את הדיון. עד אז - יום טוב! לירוי

EuroSims

New member
דווקא אתה לא הבנת

דווקא אתה! לא הבנת בכלל על אני מדבר! אל תגיד לי דברים כאלה - כי אתה אפילו לא מכיר אותי - אז ממש אין לך מושג עד כמה מבוגר/לא מבוגר אני - ממש שופט אותי ככה בלי לשים לב שנייה "מה קורה כאן לכל הרוחות?" אני שמתי טוב מאוד לב למה שאמרו לי כאן ויש גם אנשים שבאמת לקחתי את דעתם לתשומת לב והכל ולמרות שזה לא קל (כן לא קל! מצטער מראש שאני לא עשוי מאבנים כמוך
) אני באמת לקחתי את מה שהם אמרו לתשומת ליבי - אך כשבא מישהו כמוך בגישה של תקיפה - הרושם הראשון שמקבל זה עויינות, ככה שעל ידי שמות דביליים לא תשיג כלום - עד כמה שזה הסגנון שלך כמו שאתה אומר אני לא ציפיתי שתעטוף את הסגנון שלך ברכות ותדבר במילים יפות - אבל מן הסתם (וזה די בסיסי) כשמישהו פגוע וחושש ומנסה להתגבר על זה לא באים אליו וקוטלים ממש כמו שאתה רוצה לתפוס איזה פרפר או משהו אתה לא תתנפל עליו ישר - כי אחרת אין סיכוי שתתפוס אותו אתה בא אליו בשקט בשקט בהתחלה כדי שלא יחשוש ורק אז יש לך סיכוי לתפוס אותו אני רואה פסיכולוג כבר לא תהיה, אבל למקרה שיחלוף בראשך תבין שבא אלייך בן אדם חושש אתה לא אמור להכנס בו ככה כי אחרת הוא רק יסתגר יותר ואז אתה לא תשיג אותו בחיים גם אם יש לך להגיד את הדבר הכי חכם בעולם ואם זה לא הסגנון שלך ואתה לא יכול לראות ככה אנשים שלא כל כך להם וחוששים (כן! יש כאלה!) בלי להגיד איזה משהו שרק יכניס אותם לחששות שלהם עוד יותר - פשוט אל תגיד כלום.

my self

New member
יורו, מה שאנשים ניסו להגיד לך,

ברמות משתנות של רגישות, הוא שהחוויה הפוגעת/משפילה שעברת לא צריכה להרפות את ידיך. מתוך הנחה שאין לך בעייה עקרונית ללכת יד ביד עם בן זוגך, או חשש מאאוטינג, אלא החשש שלך הוא מתגובות הציבור - שאכן עשויות להיות פוגעות או מעליבות - אתה פשוט צריך לפתח חסינות. אנשים רעים בדרך כלל ינסו להיטפל לאלה שמשדרים חולשה. אם תשדר עוצמה (וגאווה), גם תוכל לממש את זוגיותך בדרך שלמה יותר, גם תשמש כ"שגריר של רצון טוב" של קהילתנו (אני מאמין שככל שגדלה חשיפת הציבור הרחב לציבור ההומו-לסבית, כך פוחתים החששות והפחדים מהשונה וה"מוזר") וגם הסיכוי לתקיפה הומופובית (מילולית בדרך כלל, ואולי קצת יותר מזה) יקטן. נכון, לא קל לעבור את השינוי הזה, אבל אומרים שהכל מתחיל במחשבה. אני לא בטוח שזה נכון, אבל שווה לנסות, לא?

MARMELAD

New member
הומופובים = כלבים ../images/Emo107.gif

כמו שכלב תמיד יחשוף שיניים רק למי שמפחד ממנו - ככה ההומופוב. אם הם יחשבו שאם הם יאיימו עליך אתה תפחד - הם יעשו את זה. אם הם יבינו שלא חשוב מה הם עושים זה לא יזיז לך את הקצה של הגבה - הם אפילו לא ינסו. בדוק, עובד, סגור.

EuroSims

New member
זה באמת נכון

אבל ה ISSUE כאן הוא איך כזה אפשר להפוך מהבן אדם הכל כך אכפתי והמתחשב לסביבתו לאיזה אחד ששם זין על כולם ולא אכפת לו אפילו אם הוא דורך על מישהו בלי להרגיש לא טוב עם עצמו אחר כך.

טל קר

New member
למה או שחור או לבן?

תשאר אכפתי ומתחשב לאנשים ששוים את זה, ותשים זין על טמבלים גסי רוח.

טל קר

New member
למה או שחור או לבן?

תשאר אכפתי ומתחשב לאנשים ששוים את זה, ותשים זין על טמבלים גסי רוח.

למעלה