Aladdin Sane newnic יקר
את טל ואוגוסטוס (שהן לא "חבורה" ולא "מפוקפקת") הכנסתי לא בשביל לבטל את דעתי. עד כמה שהתופעה של פמיניסטים ממין זכר מפתיעה, אני מעורה מספיק זמן בשביל לפתח תודעה פמיניסטית משלי (גם אם מפותחת פחות משל השתיים האחרות), הן הוזכרו כיוון שהשתתפו בויכוח שנסוב על גילוי השובניזם הקודם שהיה כאן (לסביות ומשאיות, לא זוכר אם כבר הצטרפת לפורום). ממילא, אינן הפמיניסטיות/ים היחידות/ים בפורום, שיכולתי להזכיר ולא הזכרתי. "מאמי" - מעבר לקריצה אליך, רק אומר שהביטוי נבחר בקפידה ולא בתור ירידה אל העם (אני לא מדבר כך כידוע לך). כעת - בכל נקודת זמן בחייו של אדם הוא משתייך למספר מעגלים חברתיים בו מזנית, כאשר משקל כל אחד מהם משתנה במהלך השנים - המשפחה, החברים מבי"ס, חברים מאותה קבוצת גיל, חברים על רקע שותפות פוליטית או אידאולוגית, חברים על רקע "שותפות גורל" מסוגים שונים (נכים, מובטלים, חד הוריות/ים, הומואים, לסביות...) וכו´. בשלב זה בחיי, אני לא חש צורך לחיות בשלום עם כל ההומואים בגלל היותם הומואים. אתה גם יודע שלא רק השובניזם מפריע לי, ובמקרים אחרים אני גם מחליק דברים, בעיקר בגלל הקולגיאליות הבסיסית שאמורה להיות בין חברי פורום. אם כן, אין צורך בהפסקת אש, רק ביקשתי שיפסיק עם השובניזם הילדותי שלו, זה הכל. על השאר אני מבליג. אגב, היכולת להניח לרגע את האגו בצד ולהתנצל (בעיקר כשההתנצלות באה מתוך הכרה בפגיעה באחר, אבל אפילו כשהיא רק אקט נימוסי) היא בעיני מעלה גדולה באופיו של אדם (ולא עדות ל"רכרוכיותיו").