בעיה...

זה רק כרונולוגית עברת

אבל אם לא היית מציינת שאת בת 38 הייתי בטוחה שמדובר בילדה בת 18
בשם כל אלה שאת ממהרת להעיף - adio, querida

אייבורי

New member
גם זה מודל לחיקוי של זוגיות

אקדח לרקה וסכין ליד הביצים אם הוא זז, תחתכי

להקצין את דבריי עד גיחוך

זו טקטיקה מאד לא אינטליגנטית. תקרא/י שוב מה כתבתי. אם עדיין תבינ/י מזה סכינים וביצים- פנה/י לאיבחון לקויות בהבנת הנקרא. זה לא בושה היום! בהצלחה.

אייבורי

New member
נזם בצריח

למדתי כבר, פונקציית המטרה יש אנשים שפונקצית המטרה היא לשמור על הלב שלהם לא משנה מה, העיקר שלא יפגעו שוב מנוהלי פחד אני קורא להם. לך ולי אין שום דבר לקרוא יחד, זוויות ראיה כלכך שונות שגם סכינים באשכים לא יעזרו עדיף שתחתכי לו עכשיו, זה רק עניין של זמן עד שימעד

למה שאחתוך לו? הוא קתולי

אם הוא יעצבן אותי אני אעיף אותו בלי לחשוב פעמיים. תזכיר/י לי איפה טענתי שאני אחתוך לו משהו?

דוד2511989

New member
להעיף על דבר כזה?!?!

זה חסר הגיון, אני דווקא די מבין אותו כמעט בלתי אפשרי לא לפזול היום לצדדים עם איך שהבנות מתלבשות, חצאיות קצרצרות, מכנסי תחתון, מחשופים. זה מטורף זה כמו לשים ליד שור מפית אדומה ולצפות שהוא לא יתעצבן. מתי תבינו שזה לא בעיה שלנו שאנחנו מסתכלים, אנחנו לא שולטים בזה זה הבעיה של הבנות שמתלבשות איך שהם מתלבשות, כל אחת מבליטה יותר חושפת יותר כאילו זה איזו תחרות. ואחר כך נפגעים מזה שאנחנו מסתכלים. פשוט תתלבשו צנוע יותר, תחשפו את כל מה שיש לכם בתוך החדר שינה לפני הבעל בלבד והכל יהיה טוב.... כמובן שאני לא מכליל את כל הבנות והמון מתלבשות צנוע ומכובד אני מדבר על אותן בנות שמנסות להוציא לגברים את העיניים ברחובות ואחר כך נפגעות שמסתכלים עליהן...

מצחיקול אחד

גם אם ישימו אתכם בחדר מלא נזירות חסודות, עטופות מכף רגל עד הראש בצבעי שחור או תכלת מתכתי, הרי מקץ העשר דקות הראשונות של ההלם <מקסימון> תתחילו לעבוד שעות נוספות בלקלף להן את השכבות ולפסל אותן בדימיונכם. לא צריך הרבה, רק מבנה גוף סימטרי דיו בלי סטיות תקן בוטות מדי, וקצת רמז לקיומו של הציץ. זהו. אפילו הפרצוף לא מי יודע מה משחק תפקיד, העיקר שלא תהיה זעופה מדי
רוב הזמן זה בעיקר טוען לכם את האקדח, ככה שיהיה לכם לבריאות
, רק שהטיעון "לא שולט בזה" אפס תמוה כשאתה ליד בחירת ליבך, ובכל זאת נועץ מבטים ישירים, בשריים ודביקים, ביודעין שהתחתנת עם המופתי של טהרן. יש לזה רק שני הסברים - אתה <התיאורטי> גוץ אגוצנטרי שלא ניחן ברגישות יתרה, או לחילופין אתה גוץ אגוצנטרי שדווקא ניחן ברגישות יתרה, ומנסה להטריף אותה כדי שיהיה קצת שמח, למה אחרת יבש איתה ומצ'עמם טיכו.

דוד2511989

New member
צודקת

גם אם יכניסו אותי לחדר מלא נזירות אחרי יום יומיים אני אזרום איתן. הרעיון הוא לא להיכנס יומיים לחדר מלא נזירות כלומר להיות חכם ולדעת את החולשות והמקומות בהם לא שולטים ופשוט להתרחק מהן. לעומת זאת ברור לי שאם אלך עם חברה שלי ברחוב ותעבור מולי נזירה אני לא אפזול ואפילו לא אחשוב עליה וזה נכון לא רק לנזירה אלא לכל בחורה שמתלבשת בצורה מכובדת...קיצר הרעיון הוא אל תעמידו לנו פיתויים ואז תבכו שנפלנו בהם...

נו, חצי דרך זה כבר משהו

נשים מטבען נועדו להעמיד לכם... פיתויים. בלא תלות ללבוש. אם היד על הלב, כשאתה לא ליד החברה שלך, ועוברת לידך שאפה מרגשת, מפוסלת ביד אומן, בול הטעם שלך, לבושה בגדי חולבת ברפת, או שוטרת מג"ב - לא תתרגש? לא תזיל לכיוון שלה שמץ ריר, מבט נוגה, חלום בהקיץ? ועם שתי ידיים על הראש, כשהיא עוברת לידך ואתה עם חברה שלך, זה מאתגר אבל אין את מי להאשים, נכון? קיצר, הרעיון הוא שכשנפלת בפיתוי אחד, והצהרת לו שמץ בלעדיות, אל תערער את המקום הזה, אלא אם אתה חובב הג'אנר של עבודות עפר מתקדמות, או אסטרטג דגול שהחליט אם לא להיפטר מהפוסטמה, אז לפחות לערער לה קצת ת'בטחון, "שלא תתפוס תחת"
.

הפזילה מסוכנת לראיה

שני גישה קוראים לזה הגישה האבסורדית, מהיום את תסבי את תשומת ליבו לכל אישה יפה שעוברת, אחרי כמה זמן הוא יבין שמותר לו להסתכל חופשי על אנשים בלי לפזול (אין משטרת פזילות או משטרת מחשבות) אולי הוא לא ירגיש צורך כלכך גדול לפזול כי יש עליו צו איסור פזילה ברחוב. והנושא לא יתפוס כלכך הרבה מקום אצלכם. בחייך להסתכל על אנשים ברחוב זה אנושי את לא יכולה לשלוט במה ובמי הוא מסתכל, יש גם גבול ליכולת שלך לשלוט בו. את יכולה לשלוט רק בתגובה שלך ובהרגשה שלך. תחשבי מה מרגיז אותך בכך, האם את לא מרגישה מושכת בעיניו? האם את לא מרגישה יפה? האם את מרגישה בטוחה איתו? נראה שלא אם הפזילות שלו מטרידות אותך עד כדי כך, מה גורם לכך שאת לא מרגישה בטוחה איתו, ואיך ניתן לשפר את התחושה שלך? אלו השאלות החשובות בהם את צריכה לטפל, לא בעיניים של בן זוגך.

seeyou

New member
הפילוסוף הצרפתי,מונטין,דגל בסיסמא../images/Emo22.gif

-אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש. עקרונית גם לך יש אותם "דברים" שיש לאחרות ייתכן ואת לא מודעת ליכולות שלך כאישה . לדעתי,יותר קל לטפל בתיסכול שלך מאשר בפזילה שלו. יוסי A woman gets thirty percent of her beauty from nature and seventy percent from makeup. -Chinese Proverb

niva99

New member
אחרי 20 שנה....

http://www.youtube.com/watch?v=lqJPU9tfe9w&feature=related target=_blank rel=nofollow>את עוד מנגנת

מטבע הדברים

כמו שאת מסתכלת על אנשים ברחוב, ובכל מקום. וגם לך יש את הצורך הזה בתוכך, ואולי את לא שמה לב אליו. ואולי את משייכת את זה ובונה בראשך מגדלים על מה הוא חושב או מרגיש. ואת יודעת מה? זה סתם חבל להתעסק בזה.. תתחילי לרפא את תחושות התסכול שבך, ותהני גם כן. את לא מסתכלת על גברים? אם את מסתכלת אבל לא מולו, כי לך יש ערך לזה ולו אין, אז תתחילי גם את להסתכל מולו. לא כדי להחזיר לו או כדי לגרום לו לקנא. פשוט תראי מה קורה. אולי זה יעבוד, ואולי שניכם תגיעו למסקנה, שמול בן הזוג, להתנתק כל הזמן למחשבות על בחורים/בחורות אחרות, ולבהות, זה לא לעניין. הסתכלות וראייה היא בלתי נמנעת. מערך המחשבות/רגשות/בהייה, זה ניתן לשליטה. כשאני לבד אני כל הזמן בוהה ומסתכלת על גברים וגם מפנטזת עליהם שטויות, לפעמים מיניות ולפעמים סתם מחשבות כאלה ואחרות. לרוב כשאני יוצאת עם הבן זוג שלי, אני רואה אותם, ולא מתעמקת בזה, פשוט תמונות חולפות בעיניים. ויש תקופות שדווקא אני כן חושבת/מרגישה/בוהה, ומפנטזת ונקשרת מחשבתית לכמה רגעים, לגברים אחרים מול הבן זוג. תבחני את זה בתוכך

השאלה היא

מה בזה מתסכל אותך? האם את מרגישה שאת לא מספיק מושכת בעיניו? למה? זה מחשבות שלך או שזה דברים שהוא אומר לך? אחרים כבר התייחסו וכתבו הרבה דברים ששווה לחשוב עליהם אז הרבה אני לא אוסיף, אבל את כותבת שהייתם בטיפול זוגי. אני לא יודעת מה היה בטיפול אבל זה נשמע שלמרות הטיפול נשארת חסרת בטחון ביחסים איתו. בנוסף - הוא לא ממש עוזר לך להחזיר את הבטחון. שניכם הייתם צריכים לעבור תהליך סביב הנושא הזה אם זה נושא בעייתי ביחסים שלכם. מבחינתך - צריך לקבל את זה שזה בסדר להסתכל. זה טבע האדם לראות מה יש סביבו ולחשוב מחשבות. זה לא אומר שכל מה שהוא רואה הוא רוצה או מתכוון לממש וזה לא אומר שהוא אוהב אותך פחות. אף אחת לא מושלמת ויש דברים שאחרות אולי טובות ממך בהם לפעמים - אבל - בך ובמי שאת כמכלול הוא בחר וזה סימן שיש בך מספיק דברים טובים שחשובים לו יותר מאשר מה שהוא אולי רואה לרגע בפזילה הצידה. מבחינתו - חשוב שהוא יבין שיש דברים שהוא עושה שקשה לך איתם וחשוב שישתדל להתחשב ברגשותייך. הוא לא יכול להפסיק להסתכל או לחשוב אבל הוא יכול לתת לך יותר הרגשה של בטחון, לדבר איתך על המשמעות שלך בחיים שלו ועל הדברים שיש בך שהוא אוהב ומעריך. אם אתם עדיין בטיפול - שווה להעלות את הדברים ולהתייחס אליהם. אם לא - תעשו את זה ביניכם.

למעלה