בעיה...

tali226

New member
בעיה...

מה לעשות כשהבעל פוזל לעבר בחורות???!אני מרגישה ממש תיסכול מזה...

גארוטה

New member
נו ו...?

אז הוא פוזל כדי להנות ממשהו יפה שעובר לידו, אז מה? מי מאיתנו לא פוזל? כשאת רואה גבר חתיך את לא מסתכלת? הבעיה היא לא הפזילה שלו אלא הפירוש שאת נותנת לה ומה שזה גורם לבטחון העצמי שלך, וברגע שתביני שזה לא מוריד ממך זה יפסיק להפריע לך.

שריתושי

New member
זה בדיוק המצב ההפוך אצלי

בעלי לא מתביי לשאול אותי מה עובר לי בראש כשאני מסתכלת על גברים ברחוב. לא ידעתי שיצא חוק נגד זה......

V i n a

New member
../images/Emo20.gif זו רק אני שרואה את האירוניה?

לא אמרת שאתם עומדים להתגרש?

שריתושי

New member
נכון, אנחנו עומדים להתגרש

והקנאה אוכלת אותו עד כדי כך שהוא חייב לדעת מה עובר לי בראש כשאני מסתכלת על גבר אחר ברחוב.

tali226

New member
שיקמנו את הנישואין

הלכנו למטפל זוגי אבל כנראה זה לא ילך

אני מנצלת את זה לטובתי

אני יודעת מה הוא אוהב ומה מדליק אותו וכשיש בסביבה אחת עם הנתונים המתאימים אני מפנה את תשומת ליבו אחר כך כשאנחנו ביחד אני קוטפת את הדיבידנדים של חירמון היתר שלו

אייבורי

New member
קונים לו

מחסומי ראיה כמו לסוס. ואם את כבר שם, אז תקני שוט סוסים קטן לחנך את הפרא.

להעיף אותו

(אלא אם את מוכנה לחיות בהשפלה ובתיסכול תמידיים). מי שעושה לך בגלוי דבר כזה למרות שהוא יודע כמה סבל זה גורם לך הוא אדם שממש ממש לא שווה להיות איתו, ותוציאי לך מהראש שינויים. אנשים לא משתנים בעניין הזה, הוא לא ישתנה. חבל שלא היית יותר בררנית כשהתחלתם לצאת.

כן אני די קנאית, ולא מתביישת בזה.

ממרום 38 שנותיי אני יכולה לאשר ששום דבר טוב לא יוצא מהפוזה הליברלית ונטולת הקנאה שבאופנה היום. בן זוגי ואני לא נותנים זה לזה שום סיבות, ולו קטנות ביותר, לחוש קנאה. ברגע שהוא יעשה לי בדל טיזינג אני אעיף אותו כי הלב שלי יקר לי ואני מעדיפה להיות לבד ולישון בשקט על פני ספקות וחוסר ביטחון. אבל פה בכלל לא דיברתי על קנאה אלא על גסות רוח, אטימות וחוסר רגישות מצד בן-זוגה של פותחת השרשור, שעושה דברים שמכאיבים לה ולא רואה אותה ממטר!

איכזבת

לפי שריקות הקליעים משל ירייה של צלף הייתי בטוחה שמינימון 3 LIC. 2ב' זה כל כך אייטיז. לקראת החלפת קידומת כדאי לשדרג את הכלים, יקירה.

את יודעת, פה בספרד אין הרבה טנקים.

בקיצור תפסיקי לזיין במוח. כשאין מה להגיד מותר לשתוק (זה לא נגד החוק).

אני כבר מזמן עברתי את השלב הצבאי בחיי מותק

כשלא תכתבי שטויות, לא תקבלי תשובות מתאימות להן. נורא פשוט.

למעלה