בעיה

Barbie

New member
את.

את מוציאה את דיבתו ברבים, בכדי לגרום לו להיחשף, וזאת רק בשל רצונך העז לדעת דבר מה. זה לא מנומס. ומה אם חברה שלך הייתה לוחשת על אוזנו את סודותייך הכמוסים ? אז גם זה לא היה מנומס. אבל גם במקרה הזה, את תקועה.

Barbie

New member
אני בכלל לא יודע מה הוא עשה,

כי שניכם רק רומזים פה.

הממממ

הוא הסתיר ממני את העובדה שהוא קורא את הדברים שאני כותבת (בשיחות הטלפון ביננו), ואין לי אפשרות לצטט דברים שלא נאמרו

Barbie

New member
אוי ואבוי !

הוא עשה את *זה* ? אני בהלם. שמישהו ישפוך עליי מים (ככה אני אעבור לטראומה). הוא ה ס ת י ר ממך, ועוד בהקשר חובק עולם ? (בטח גם פעם ראשונה שהוא ´שיקר´ לך...). אם כך - אני חוזק בי. בן של שבעים ושבע זונות. חתיכת אפס בלי ביצים. ערבי ג´ינג´י עם שתי צמות וקוקו שקר. אם היה עונש מוות, זה המקום.

זה מה שזה אומר...

אם היא רצתה שהוא ידע מזה היא הייתה מתקשרת אליו או שולחת לו מכתב. במקום, היא רצתה לשפוך את הלב ולקבל פידבק מאנשים. לא שינצלו את המצב שלה. ואין פה מסכות, היא לא מתחבאת, הוא כן.

Barbie

New member
לכתוב ברשת, זה כמו לשלוח SMS

לכל שמנוי ברשת GSM, לשלוח דואל לכל מי שמנוי על Hotmail ולפרסם בגמר המונדיאל. הבנו ? גם אם הייתם צועקים את המידע מתחת לביתו, לא הייתם משיגים את האפקט הנ"ל. יש פה מיליון מסיכות (והיא רק מוכיחה את זה). מי אומר לי שכל מה שהיא כותבת הוא אמת ? (אני חלילה לא קורא לה שקרנית, אבל ה´אמת´ שלה סובייקטיבית, כמו כל ה´אמיתות´ האחרות). למה היא לא כותבת ב www.msn.co.il ? למה דווקא בפורום מסויים של תפוז ? כי היא רוצה לצמצם את זרימת המידע.

מה הקשר???????

ואם הוא היה כותב גם בMSN? זה ממש לא קשור. כן, היא רוצה לצמצם את זרימת המידע. בדיוק. כמו שנאמר, הוא לא היה אמור לקרוא את זה. ונכון שברגע שהיא פירסמה היא לקחה "סיכון" מסויים עדיין זה לא מצדיק את זה...

Barbie

New member
מצדיק באבו אבוהה.

אי אפשר לצמצם את זרימת המידע, כשכותבים ברשת. לקחה ´סיכון´ והפסידה. אין שום פסול במעשיו.

עזוב את השטויות בן אדם!

אין שום פסול במעשיו??? נסה להעמיד את עצמך במקומה? מדובר פה בלהיות בן אדם, זה הכל.

Barbie

New member
יפה דרשת. עכשיו למעשים.

הפסק להוציא דיבה. אני לא יכול להיות במקומה, כי אני מבין (!) את משמעויות כתיבתי פה.

מאחר הוא מכיר אותי טוב ממך ברבי,

רמת הדיוק שלו גבוהה יותר. צר לי לאכזב אותך. והלוואי והאקס יעלה כאן את דעתו, אם היה רוצה היה עושה, כאמור, הוא גם כותב כאן!

Barbie

New member
הוא לא חייב לעשות מה שאת מצפה

ממנו. גם אם הוא יכתוב, זה לא ישנה לי. מה שאת עושה הוא דבר מכוער. פעם שלישית שאת קוראת לו פחדן, רומזת שיש לו סיבות נסתרות לשתיקתו.

תודה מותק

ושוב, אין לי טענות אליו, גם אני עשיתי אי אילו דברים שלא הייתי צריכה לעשות, וזכותו לעשות מה בא לו, וזכותי להרגיש מה בא לי בקשר לזה, וזה לא משנה אם תעמדו כולכם בשורה ותגידו לי שאני לא צריכה להתייחס לזה, זה עדיין יציק לי. היום, אתמול, ובפעם הבאה שאני אכתוב כאן על כל דבר אחר בעניינים שבינו לבינה, או לצורך העניין, ביני לבין מישהו אחר...

Barbie

New member
אני אשבור כאן מיתוס.

האינטרנט (מרשתת בעברית), היא לא מקום אנונימי ואינטימי. אם זה יציק לך, אז את פה לא בסדר. חשבי היטב... איזו סיבה יש לך לשקול את מה שאת עומדת לכתוב ? אולי בגלל שהדברים היו פוגעים במישהו שלא היה יודע עליהם, ולא יכול היה להגיב ? אולי בגלל שהוא יעמיד דברים על דיוקם, אם תשגי ?

זאת בדיוק הבעיה!!!

הבן אדם לא מגיב! במקום זאת הוא עושה שימוש במידע הנ"ל בצורה חלקלקה. נכון שהרשת היא לא לחלוטין אנונימית ואינטימית אבל עדיין...

Barbie

New member
זכותו.

אני זוכר שנטלתי חלק (מזערי) באחת מן הישיבות הראשונות שדנו בכניסת הרשת לישראל. אחד מן המשתתפים העלה סוגייה אתית, אותה אני לא זוכר בדיוק. בכל מקרה, היא נגעה לעצם העובדה שאדם יכול לקבל מידע, שלא הייתה כוונה להעביר לידיו (מקבל - ללא כוונה פלילית). שאל מישהו אחר האם הדבר דומה להאזנת סתר ? (לא). בסופו של דבר, יושב הראש של הקבוצה אמר, שמי שיש לו בעייה עם זה, אז ש"ילך לקיבינימאט. הרשת לא תשתנה.".

למעלה