בעיה

Barbie

New member
כן, וזה פותר לך את כל הבעיות.

אולי, רק אולי, תעשי משהו חוץ מלהתבכיין לכל העולם (ואחר כך להתפלא שהוא שומע). אולי תגני על עצמך, בלי כל מיני ליצני חצר תורנים.

אני אתבכיין איפה שבא לי

ואין לי בעיה שהעולם ישמע. אתה מפספס את הנקודה. ומה הבעיה שלך עם הקרימינל? שהוא לא מסכים איתך? אבוי!

Barbie

New member
מה אכפת לי ממנו ?

מבחינתי, הוא קרטון מדבר. את מפספסת את הנקודה (מבין שנינו, את נפגעת, לא ?). עכשיו תלמדי לקח, ותחסכי לכולנו את עוגמת הנפש.

בוא נשמור על רמה פה...

טוב? סוקראטס זה לא ציניות, אבל ה"טון" שלך הוא ציני. ... וקצת כבוד בן אדם.

Barbie

New member
מה תעשה לי ?

תוציא את דיבתי רעה גם ? חזור למקום שבאת ממנו. אל תטיף לי על הטונים שלי, כי אתה האחרון שאשאל.

Barbie

New member
אז הבנת את הנקודה. כל הכבוד.

אז דעתי לגיטינית כאן לא פחות משלו... וגם דעת אקסך היקר... מכאן נובע ?

מתי שלחתי מישהו לאן שהוא???

ומתי אמרתי "שדעתו" (?) לא לגיטימית כאן? אל תשים לי מילים בפה.

לא אעשה כלום.

אינני מוציא דיבת איש. זכותי למתוח ביקורת על המעשה. זכותי. ואם יש לך בעיה אם זה אז.. יש לך בעיה. אבל. עדיין, קצת תרבות דיבור. "טמבל", "חזור למקום שבאת ממנו" וכו´ לא ממש מוסיפות לדיון ובטח שלא תורמות לאף אחד.. אה כן, ואינני מטיף לך על הטונים, פשוט... דרך ארץ בן אדם!

Barbie

New member
דרך ארץ תגיד לחברים שלך...

קרא במילון מהי משמעותה המלה דיבה. אז, אולי תבין.

אחי, אין מצב שאתה גורר אותי לדבר

כמוך... זה פשוט לא יקרה. אז בוא נחזור להתדיין כמו אנשים מבוגרים.

Barbie

New member
אני לא אחיך, ואתה לא איש מבוגר.

אתה מקסימום ילד בן 16, שרץ להגן על ידידה שלו, כי נראה לו שככה הוא יזיין אותה. אין פה דיון. אתה מתערב בדברים לא לך, והגיע הזמן שתפסיק.

בן אדם.

א. אתה לא מכיר אותי. ב. אני לא בן 16, תוסיף אולי 10 שנים... ג. המניעים שלי אינם עניינך. ד. את מי אני אזיין בטוח שזה לא העסק שלך ולא של הפורום. ה. אתה לא יודע אם זה העסק שלי או לא. אז בוא תשמור על קצת הכבוד שנשאר לך. לדעתי כל הדיון איתך הוא בזבוז זמן וצריך להפסיק אותו, ויפה שעה אחת קודם. נקודת מוצא - לדעתי את מבזבזת הקלקות על המקלדת בדיון איתו.

Barbie

New member
(מתכתב איתה דרך הפורום,

וחושב שרק שניהם רואים את זה...).

למעלה